Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar hepinize gunaydın dun cok yorucuydu tum ortaklar burdaydı denetlemecıler yabancı mısafırler offfff kafayı yedım hıc aksam olmadı o yuzden gelemedım

bıde eve gıttım ıkı gundur ugramadıgım ıcın her yer her yerdeydı evı topla utu bulasık camasır nevresım degıs derken annemler geldı onlarla cay ıctık yorucu bır gundu benım ıcın

sızler nasılsınız yenı gelen arkadaslar hoşgeldı :kk77:

çok uykum var. akşam annemin doğumgünü kutlaması için ailecek yemeğe gittik. eğlence kutlama derken geç saatte kalktık. doğum günü pastasız olmaz diye eve dönerken de pasta aldık. kendi evimize geldiğimizde saat 1di.
yattık ama uyuyamadık sinir oldum ben de kalktım.
dolapt fasulye vardı. onu pişirdim.
biraz tv seyrettim. sabaha karşı uyudum ama şimdi de gözlerim açılmıyorrrrr:KK43:

aman canım bizde 1'de yattık ama artık benim vucut alıştı yaa yarımda eve geldik dün kayınvalidemer geldi aydından :KK19:
bu akşam yine yaprak sarma yapıcam yaprak getirmiş sonra buzluğa atarım pişiririm canım istedikçe tabi böyle plan yapıyorum kısmet olursa :KK19:

MAGRENTAAAAAAAAAAAAAAAA doğum günün kutlu olsun. ömür boyu hep mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerin olsun. sevdiklerin yanında, dileklerin gerçek olsun.:KK71:

ooo kondu doğumgünü süperrr benim doğumgünüm de yarın :))))) eşim ne hediye alayım die sorup duruyor ben kullanılmayan hediyelere ve çiçeğe karşıyımdaaa çok nadir süpriz hediye alır aldıklaırnı genelde kullanamıyorum çünkü bende ona doğuymgününde genelde neye ihtiyacı varsa onu alıyorum :)

canım tum sevdıklerınle mutlu huzurlu ve saglıklı bır yaş gecırırsın inşallah :nazar:

çok uykum var. akşam annemin doğumgünü kutlaması için ailecek yemeğe gittik. eğlence kutlama derken geç saatte kalktık. doğum günü pastasız olmaz diye eve dönerken de pasta aldık. kendi evimize geldiğimizde saat 1di.
yattık ama uyuyamadık sinir oldum ben de kalktım.
dolapt fasulye vardı. onu pişirdim.
biraz tv seyrettim. sabaha karşı uyudum ama şimdi de gözlerim açılmıyorrrrr:KK43:

gece gece azme bak ALLAHIMMMMMMMMM inanamiyimmmm :KK52::KK52::KK52:

hay maşallah ya sızdekı bu hamaratlıgın bırazınıda Allah bana versın kızlar ya

yasemin merak ettik biz de seni buralarda göremeyince.

speedy biz de genelde 1 civarı yatıp 7gibi kalkıyoruz. ama evimiz gece inanılmaz sıcak oluyor doğru dürüst uyuyamıyorum hiç:KK43:
dün de evin içi o kadar sıcaktı ki resmen kavrulduk. dün apartman temizliği var diye camları kapatmıştım evden çıkarken onun da etkisi oldu galiba. 1 de geldik duş falan yaptık ama uyumak ne mümkün bir de annemde pastayla bir demlik çayı içince bendeki tüm uyku gitti:KK76:
yatakta dönüp durmaktansa ben de yemek yaptım oyalanınca uykum gelir dedim ama yok nerdeeeee
açtım bir de film izledim. 4e geliyordu yattım. onun için çok uykum var çoook.

gece gece azme bak ALLAHIMMMMMMMMM inanamiyimmmm :KK52::KK52::KK52:

hay maşallah ya sızdekı bu hamaratlıgın bırazınıda Allah bana versın kızlar ya

hamaratlık değil ya uykum kaçtı:KK43:
benim uykum kaçınca kolay kolay uyuyamam bir daha ben de kendimi oyaladım:)
ama canım kocam mutfaktan ses duyup yatakta beni bulamayınca bir panikle geldi görülmeye değerdi:)
gecenin bu saatinde yemek yapan senden başka deli yoktu diyip yattı:)

speedy biz de genelde 1 civarı yatıp 7gibi kalkıyoruz. ama evimiz gece inanılmaz sıcak oluyor doğru dürüst uyuyamıyorum hiç:KK43:
dün de evin içi o kadar sıcaktı ki resmen kavrulduk. dün apartman temizliği var diye camları kapatmıştım evden çıkarken onun da etkisi oldu galiba. 1 de geldik duş falan yaptık ama uyumak ne mümkün bir de annemde pastayla bir demlik çayı içince bendeki tüm uyku gitti:KK76:

:KK52: bizde aynen en erken 12:30 ama genelde 1'ib ile geçiyor 7'de kalkıyorum.
gece rahatım ama ev serin :KK51: :KK14:

gece kocişimden önce yatıyorum ama sabah kalkamıyorum
cok zorlanıyorum o hangı arada kalkar kahvaltı hazırlar ruhum duymaz benı uyandırır
ben hala 5 dk daha :):)

QUOTE=sssccc;20260238]hamaratlık değil ya uykum kaçtı:KK43:
ama canım kocam mutfaktan ses duyup yatakta beni bulamayınca bir panikle geldi görülmeye değerdi:)
gecenin bu saatinde yemek yapan senden başka deli yoktu diyip yattı:)[/QUOTE]

tabıkı adam ne yapsın baska gayet makul karsılamıs gece 3 te yemek yapan karısını :KK60::KK60::KK60::KK60:

he ya kızlar bıde bu var he gece kalkıyorum tv gıdıyorum mesela ya da su ıcmeye falan anam sankı savas sebebıymıs benım bu yaptıgım bır panık bır heycan yataktan kalkıp koyuluyor küçücük evde benı aramaya oda oda gezıyor bende tuvalete baksan o kadar gezmedın dıyorum yatıyorum sizdede var mı bu annnnam yataktan kalkmaya gelmıyor heee :KK53:

cok zorlanıyorum o hangı arada kalkar kahvaltı hazırlar ruhum duymaz benı uyandırır

şekerım senın eşinın içtiği sudan benım eşimede içirsem ya huyundan ya suyundan gecermısya yok anacım benımkınde kahvaltı hazırlamak falan maşallah senın eşine :nazar::nazar:

şekerım senın eşinın içtiği sudan benım eşimede içirsem ya huyundan ya suyundan gecermısya yok anacım benımkınde kahvaltı hazırlamak falan maşallah senın eşine :nazar::nazar:

benım aşkım cok düşünüyo kız benı kıyammıyo ama ben her ıstedıgını yaparım dıyorum sadece
sabah kalkmıyım hıc üşenmıyo masallah valla
bana yalvarıyo bebek olsun senı yerınden kaldırmam ama daha erken dıyorum bakalım
ne olcak bole:):)

MAGRENTAAAAAAAAAAAAAAAA doğum günün kutlu olsun. ömür boyu hep mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerin olsun. sevdiklerin yanında, dileklerin gerçek olsun.:KK71:

canım tum sevdıklerınle mutlu huzurlu ve saglıklı bır yaş gecırırsın inşallah :nazar:

mutlu yıllar magrentee
teşekkür ederim kızlarrrr eşlerimizde birlikte nice senelere inşallah :)))))
hamaratlık değil ya uykum kaçtı:KK43:
offf benimde uykum kaçınca diyorum ütü yapayım ya da toz alayım lavaboyu yıkayım :pPPP aynı kafadayız demekki yatakya yatıp uyuyamayınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca yatarsam sinir krizi geçiririm valla :p
birinin yapması gereken şeyler var siz rolleri değişmişiniz süper yaaaa dün eşim benden önce kalktı gitti duş aldı hazırlandı kalk tost yap be adam deme nerdeeeee o kadarını yapamıo sonra üzerine kalır die :p
senin eşinin maşallahı var aman nazar değmesin

QUOTE=sssccc;20260238]hamaratlık değil ya uykum kaçtı:KK43:

tabıkı adam ne yapsın baska gayet makul karsılamıs gece 3 te yemek yapan karısını :KK60::KK60::KK60::KK60:

he ya kızlar bıde bu var he gece kalkıyorum tv gıdıyorum mesela ya da su ıcmeye falan anam sankı savas sebebıymıs benım bu yaptıgım bır panık bır heycan yataktan kalkıp koyuluyor küçücük evde benı aramaya oda oda gezıyor bende tuvalete baksan o kadar gezmedın dıyorum yatıyorum sizdede var mı bu annnnam yataktan kalkmaya gelmıyor heee :KK53:[/QUOTE]

aman yaaaa bende yataktan kalkamıyorum daha doğrulurken noldu die bir panik sanki bişi olmuş yavaşça kalkıoz ama yok hep aynı horul horul uyuyan adam uyanıo ona şaşıom kaçarız die korkuolarmı neeee :)))))

günaydın bayanlar iyi sabahlarrrrr herkeseeeee gününüz güzel geçsin dün bizde yarım gibi yattık hala çok uykum var vücut dinlenmiyor sanırım bu yüzden yoruluyoruzzz bütün gün işte vakit geçmek bilmiyor ama akşam hemen bitip gidio uyuz oluyorum yaaa ne işler yetişio ne zaman geçirebiliyoruzzz

AMAN doğuruver bıtane enınde sonunda olmıycak mı zaten :KK53:

kız kım bakcak :)
kımsede yok bırıne guvenıp bırakmakta zaman alır
cok zorlanırım
gaza getırme benı:)

magrente amın zamannla olurmuş hersey bakarsın
yardımcı olacagı zamanda gelır ınss :)

bıde kocalar kulubu olsa :):)ders alsalar dımı:)

ayy yasemin bizde eşimle öyleyiz. birimiz yataktan kalksın diğerimiz hemen fırlıyoruz yataktan.
ki benim uykum normalde ağırdır top atsan duymam ama evlendiğimizden beridir değişti sanki. eşim yataktan kalskın hemen nereye gidiyorsun moduna giriyorum ben de. eşimden geçti galiba.

benim eşimde yemek konusunda çok yardım eder, kahvaltı hazırlar ama yapmasa daha iyi mutfak alıp başını gidiyor.
hafta içi mümkün olduğunca kahvaltıyı ona bırakmıyorum ben de:) ama haftasonu engel olamıyorum çok keyifli kahvaltı yapıyoruz ama sonrasında 1 saatten fazla mutfak temizliği yapıyorum. her şeyin bir bedeli var diyip katlanıyorum ben de:KK43:

magrenta ben uykum kaçınca psikopata bağlıyorum. dediğin gibi hele eşim uyuyorsa daha da kötü. ben de kalkıp evde küçük şeyleri hallediyorum. geçen hafta da manikür pedikür yapmıştım:)

kocalar kulübü olsa kulaklarımız günün her anı çın çın çın modunda gezeriz sanırım:)

X