Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kız kım bakcak :)
kımsede yok bırıne guvenıp bırakmakta zaman alır
cok zorlanırım
gaza getırme benı:)

magrente amın zamannla olurmuş hersey bakarsın
yardımcı olacagı zamanda gelır ınss :)

bıde kocalar kulubu olsa :):)ders alsalar dımı:)

aman paşalar gıbı iznin var 6 ay dogum ıznın sonra rapor falan bır seneye tamamlarsın buyur zaten bebıs yap kız bebişlerle gezerız :KK53:

ayy yasemin bizde eşimle öyleyiz. birimiz yataktan kalksın diğerimiz hemen fırlıyoruz yataktan.
ki benim uykum normalde ağırdır top atsan duymam ama evlendiğimizden beridir değişti sanki. eşim yataktan kalskın hemen nereye gidiyorsun moduna giriyorum ben de. eşimden geçti galiba.

benim eşimde yemek konusunda çok yardım eder, kahvaltı hazırlar ama yapmasa daha iyi mutfak alıp başını gidiyor.
hafta içi mümkün olduğunca kahvaltıyı ona bırakmıyorum ben de:) ama haftasonu engel olamıyorum çok keyifli kahvaltı yapıyoruz ama sonrasında 1 saatten fazla mutfak temizliği yapıyorum. her şeyin bir bedeli var diyip katlanıyorum ben de:KK43:

magrenta ben uykum kaçınca psikopata bağlıyorum. dediğin gibi hele eşim uyuyorsa daha da kötü. ben de kalkıp evde küçük şeyleri hallediyorum. geçen hafta da manikür pedikür yapmıştım:)

kocalar kulübü olsa kulaklarımız günün her anı çın çın çın modunda gezeriz sanırım:)

hadi hay maşallah buda manıkurcu çıktı gece yarısı ayy kızlar guldurdunuzbenı bugun heee benım uykum kaçınca yaptıgım tek sey yemek yemek :KK51:

özel sektörde doğum izni doğumdan önce ve sonra aldığında birlikte toplamda 4 ay. sonrasında 6 ay ücretsiz izin alabiliyorsun. bu durum devlet memurlarında kadrolu ve sözleşmeli olma durumlarına göre değişiyor.

kız kım bakcak :)
kımsede yok bırıne guvenıp bırakmakta zaman alır
cok zorlanırım
gaza getırme benı:)

magrente amın zamannla olurmuş hersey bakarsın
yardımcı olacagı zamanda gelır ınss :)

bıde kocalar kulubu olsa :):)ders alsalar dımı:)
yok canım gaza gelme biraz zaman geçsin bebek sonraaa önce kendini hazır hisset :))))
sağolsun fazlasıyla yardımcı oluyor arada çok şey istiyorum galiba heheheh :p bunada şükür :)
kocalar kulübü olsa mahvolursun eşin hiçbir iş yapmaz ordan maçolar çıkar ben bişi yapmıyorum derim hanım ayağımı yıkar suyumu elime verir 3 çeşit yemeğimi sofraya koyar her akşamda :)))))))) bilmem anlatabildimmi :p yok yok olmasın kocalar kulübü falan

ayy yasemin bizde eşimle öyleyiz. birimiz yataktan kalksın diğerimiz hemen fırlıyoruz yataktan.
ki benim uykum normalde ağırdır top atsan duymam ama evlendiğimizden beridir değişti sanki. eşim yataktan kalskın hemen nereye gidiyorsun moduna giriyorum ben de. eşimden geçti galiba.

benim eşimde yemek konusunda çok yardım eder, kahvaltı hazırlar ama yapmasa daha iyi mutfak alıp başını gidiyor.
hafta içi mümkün olduğunca kahvaltıyı ona bırakmıyorum ben de:) ama haftasonu engel olamıyorum çok keyifli kahvaltı yapıyoruz ama sonrasında 1 saatten fazla mutfak temizliği yapıyorum. her şeyin bir bedeli var diyip katlanıyorum ben de:KK43:

magrenta ben uykum kaçınca psikopata bağlıyorum. dediğin gibi hele eşim uyuyorsa daha da kötü. ben de kalkıp evde küçük şeyleri hallediyorum. geçen hafta da manikür pedikür yapmıştım:)

kocalar kulübü olsa kulaklarımız günün her anı çın çın çın modunda gezeriz sanırım:)

eee her fırsatı değerlendiriyoruz napalım her işi yapınca uykusuzluğu bile değerlendiririz valla :))))

yasemın bole gıderse haklısın valla:)

ssc evet ızın konusunda rahatım ama ben burdan gıdersem buranın işi zor
evlılık ıznı bıle 10 gun aldım yoklugun işlerı etkılıyo:)

megrente doru soluyosun olmasın kocalar kulubu falan sonra ben naparım:):)

yasemın bişey sorcam kız
anneler hamılelıgını hıssedermiş testlerden falan once sende oldumu
oyle belırtı fala degıl sadece hamılelıgı hıssetme oldumu sende:)

yasemın bişey sorcam kız
anneler hamılelıgını hıssedermiş testlerden falan once sende oldumu
oyle belırtı fala degıl sadece hamılelıgı hıssetme oldumu sende:)

ya hıssetmedım de ben ne dersem tersı cıkıyordu ılk kez tutturdum dedımkı hamıleyım heralde sadece bu yoksa öyle hıssetme falan olmadı yaaa ne bılıyım degısık bır sey daha ne oldugunu anlamadıgım ıcın şaka gıbı gelıyor hala

yaseminn sen kendini tavuk mu sandın bacım. birini doğur ondan sonra görelim:)
çocuk çok farklı bir sorumluluk walla beni çok ürkütüyor. onun bakımı, ilgilenilmesi aynı zamanda eşini evini ve kendini de ihmal etmemen lazım. nasıl olur bilemiyorum.
zaten mali müşavirlik ruhsatımı elime alana kadar hiiiiiiç aklımdan bile geçirmiyorum.
bir de ben kendi çocuğumla 3-4 yaşına gelene kadar kendim ilgilenmek isterim.

haklısın magrenta her anı değerlendirip, pratik olmak lazım. zaman kısıtlı. bazen eve gittikten sonra kronometre çalışıyor da ben herşeyi yetiştirmek zorundaymışım gibi hissediyorum zaten. o gün aklımda olan şeyi yapamayınca çok husursuz oluyorum.

bizim şirket şimdi kreş açmayı düşünüyor en üst kata. bu ara çok hamilemiz var da:)

ya hıssetmedım de ben ne dersem tersı cıkıyordu ılk kez tutturdum dedımkı hamıleyım heralde sadece bu yoksa öyle hıssetme falan olmadı yaaa ne bılıyım degısık bır sey daha ne oldugunu anlamadıgım ıcın şaka gıbı gelıyor hala

ben doktora gıdıyorum ya kasık agrısı ıcın falan doktor dedı
hıssedıyomusun hamılelık falan yok dedım zaten olamamda oda dedı test yapalım
ıstemedım hıcbısey ın yok dedı kasık agrısıda hamılelıkte olur dedı olabılırsın dedı
ondan sordum anneler hıssedermiş:):)

çocuk çok farklı bir sorumluluk walla beni çok ürkütüyor. onun bakımı, ilgilenilmesi aynı zamanda eşini evini ve kendini de ihmal etmemen lazım. nasıl olur bilemiyorum.
zaten mali müşavirlik ruhsatımı elime alana kadar hiiiiiiç aklımdan bile geçirmiyorum.

haklısın magrenta her anı değerlendirip, pratik olmak lazım. zaman kısıtlı. bazen eve gittikten sonra kronometre çalışıyor da ben herşeyi yetiştirmek zorundaymışım gibi hissediyorum zaten. o gün aklımda olan şeyi yapamayınca çok husursuz oluyorum.

bizim şirket şimdi kreş açmayı düşünüyor en üst kata. bu ara çok hamilemiz var da:)

yok kız tavuk sanmıyorumda enınde sonunda olmıycakmı bu bebişler olucak benım 26 yasında kadar ıkı tane yapıp bunları annişime baktırmam lazım sonra işten falan cıkartırlarsa özelde bana 30 yasından sonra kımsey kolay kolay iş vermez en gec 27 ye bebışlerımı hale yola sokmam lazım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

15 ekimde ben de nişanlımla beykoz düğün salonunda evleniyorum.ve nikahımızı da 15 eylülde nişanlımın doğumtarihinde beykoz nikah salonuında yapıyoruz...:)))):KK1::nazar:

yok kız tavuk sanmıyorumda enınde sonunda olmıycakmı bu bebişler olucak benım 26 yasında kadar ıkı tane yapıp bunları annişime baktırmam lazım sonra işten falan cıkartırlarsa özelde bana 30 yasından sonra kımsey kolay kolay iş vermez en gec 27 ye bebışlerımı hale yola sokmam lazım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

anam bu kız seri üretime geçmiş düşünemiyorum bile canım. 2 çocuğu peşpeşe gerçi ben 1 tanesi bile düüşeniyrm yaaa :KK30: :78: sanırım biz tembeliz

ben doktora gıdıyorum ya kasık agrısı ıcın falan doktor dedı
hıssedıyomusun hamılelık falan yok dedım zaten olamamda oda dedı test yapalım
ıstemedım hıcbısey ın yok dedı kasık agrısıda hamılelıkte olur dedı olabılırsın dedı
ondan sordum anneler hıssedermiş:):)

valla canım bebkten mı bılmıyorum ama evet kasık agrısı bendede basladı bebiş yerleşiyomus mahalledekı kadınlar öyle dıyor :KK69:

anam bu kız seri üretime geçmiş düşünemiyorum bile canım. 2 çocuğu peşpeşe gerçi ben 1 tanesi bile düüşeniyrm yaaa :KK30: :78: sanırım biz tembeliz

aman ne serisi canım hayatımı planladım ben ve suan her sey plana uygun işliyor ne zaman beklemedıgım bır sey olur plan bozulur o zaman asıl tembel kım görürsünüz siz parmagımı oynatasım gelmez valla :KK53:

aynen bende çocuk yapmak ona bakmak ve kendinide ihmal etmemek çok zor bunların hepsini düzgünce yapabileceğimi şu an için düşünmüyorum bu yüzden çocuk füşünmeyi 2-3 yıl erteledim yapmaya karar verme fikrini o zaman düşüncez :)))))
enemmmmm aynı ben bende evde ütü mü var yapılmıomu hergün ou düşünüyorum ütü yapılcak ütü yapılcak ev kirlenio daha ütü var çamaşır birikti daha ütü var temizlik yapılcak ütü yapılcak ıyyyyyyyyyyyy :)))

anammm hatıundaki düşünceye bak yawwwww :))))) maşallah bende 27yi doldurdum bugün geç kaldım sanıyorummm :)))) erkenden anne olmayı çok istemiştim artık anne olmak fikri çok uzak geliyor nedense :) allah yardımcınız olsun merak ettim kaç yaşındasn?

X