Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydın Giz :)

Kızlar bgn çok mutlu uyandım dün sabah tartım 70.8 gösterirken bgn 69.4 gösterdi :21::21::21:
Eşim bile şaşırdı aslında birazda yürüyüş yapabilsem çok güzel olacak ama burası çoooook sıcak antalya kavruluyor şimdi gidip biraz yüzeyim diyorum 11.30 kadar onunda çok faydası olur demi?

günaydın sanada canım
çok sevindim eksileri görmüşsün tartıda
yüzme en iyi spor vücudunun heryeri aynı anda çalışıyor
bence git yüz zaten antalyanın sıcağınd yapılacak en güzek şey:KK8:

Günaydın :)
evinde güle güle otur

Sağolasın hülyacım... Allah sizede nasip etsin inşallah...

:KK1::KK1: naptın dün gezdin mi geç yattın :KK1::KK1::KK1: ( ne meraklıyım he ) bu akşam erken yatar dinlenirsin. :KK76: hayırlı olsun doğalgaz da inş erken gelir hemen açarlar

Hayır evdeydim :KK50::KK50::KK50: İgdaş geleekti onu bekledik... Sonra temizlik yapayım dedim bayadır yüzeysel yapıyordum fırsat olmadı düğün vardı taşınmaydı yerleşmeydi derken... Banyo giderimiz tıkalıymış banyomuzdan çıktı gider suyu onla uğraştık uzun bir süre... Lavabo açıcı döktük tesisatçı çağırdık filan... Temizlik yaparken süpürgem bozuldu :KK31::KK31::KK31: Sonrada annemler geldi babannem düğüne gelmişti evimi görmek istemiş onlarla oturduk geç gittiler :KK50::KK50::KK50:

bu arada pazartesi evlilik yıldönümümüz haftaya cuma tatile çıkıyoruz masraf çok diye hediye almamaya karar verdik içim aslında hiç rahat değil ama kocişide zorlamak istemiyorum çnk tatilde ne kadar harcarız bilemiyorum elimizdeki parayı bitirmeyelim istiyoruz ama bir yandan da ilk yıldönümümüz öff bilemedim şimdi

Sağolasın hülyacım... Allah sizede nasip etsin inşallah...

Hayır evdeydim :KK50::KK50::KK50: İgdaş geleekti onu bekledik... Sonra temizlik yapayım dedim bayadır yüzeysel yapıyordum fırsat olmadı düğün vardı taşınmaydı yerleşmeydi derken... Banyo giderimiz tıkalıymış banyomuzdan çıktı gider suyu onla uğraştık uzun bir süre... Lavabo açıcı döktük tesisatçı çağırdık filan... Temizlik yaparken süpürgem bozuldu :KK31::KK31::KK31: Sonrada annemler geldi babannem düğüne gelmişti evimi görmek istemiş onlarla oturduk geç gittiler :KK50::KK50::KK50:

Amin canım inşallah Allah olmayan herkese versin aksilikler olmuş biraz geçmiş olsun sıkma ama canını...

bu arada pazartesi evlilik yıldönümümüz haftaya cuma tatile çıkıyoruz masraf çok diye hediye almamaya karar verdik içim aslında hiç rahat değil ama kocişide zorlamak istemiyorum çnk tatilde ne kadar harcarız bilemiyorum elimizdeki parayı bitirmeyelim istiyoruz ama bir yandan da ilk yıldönümümüz öff bilemedim şimdi

Pahalı bir hediye şart değil el emeği bir şeyler yapabilirsin... Mesela mektup tarzı birşeyler yazabilirsin ya da küçük notlar yazıp o gün evin her yerine yapıştırabilirsin... Bİzde kararsızız tatile gidip gitmeme konusunda...:KK31::KK31::KK31:

Pahalı bir hediye şart değil el emeği bir şeyler yapabilirsin... Mesela mektup tarzı birşeyler yazabilirsin ya da küçük notlar yazıp o gün evin her yerine yapıştırabilirsin... Bİzde kararsızız tatile gidip gitmeme konusunda...:KK31::KK31::KK31:

pasta yaptırayım diyorum kalpli dediğin gibi küçük küçük notlar yazmayı planlıyorum ceplerine koyucam mail atıcam romantik bişi şöyle çok güzel bir nevresim takımı almıştım çeyizime kırmızı :KK23::KK23::KK16::KK16:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

biz tatile yunan adalarına gidiyoruz benim liseden en yakın arkadaşım ve eşiyle gezi 5 gün öncesinde çeşme bitimindede marmaris ve datça yapalım diyoruz hep arabayla gezicez o yüzden paralar su gibi gidecek diye düşünüyoruz o yüzden bu 2 hafta sıkalım da maaşlar erkenden bitmesin diye düşündük

hul_ya bencede pahalı hediyeye gerek yok zaten tatil için bi nevi hediye gibi olucak başbaşa olucaksınız
dediğin gibi pasta yaptır en güzel biçimde geçirin o günü

MUTLU ; çokta dinlenememeişsin o zaman eve ilk taşındığında aksilikler bitmiyor ya bizimde çamaşır mak altından su geldi diye servis çağırdık meğer b. makinesindenmiş :KK70:

hulya ; canım kendin bişeyler yap canım istersen :KK34:

benim aşağı inmem lazım işler yoğunlaştı :KK36::KK36::KK36::KK36: poffffffffff

X