- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.661
kızlar bgn itibariyle diyete başladım inşallah bozmadan şu fazlılaklardan kurtulsam pek bir mutlu olucam düğünden sonra 7-8 kilo aldım dikkat etmezsem alıyor başını gidiyor hergün yüzüyorum ama spor tek başına yetmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin herkes aynı durumda.
giz09 diğer filmin adı ömürlük olsun du jenifer aniston oynuyor romantik komedi
hoşbuldum canımm valla öyleee her pzartesi yataktannn kalkamıyorum kpss içinmi ben bu sene girmedim bu haftaydı bizim sınav ama gene sorular çalındı diyorlar anlamış değilim yemin ederim nasıl bir ülkede yaşıyoruz
kızlar bgn itibariyle diyete başladım inşallah bozmadan şu fazlılaklardan kurtulsam pek bir mutlu olucam düğünden sonra 7-8 kilo aldım dikkat etmezsem alıyor başını gidiyor hergün yüzüyorum ama spor tek başına yetmiyor
sizde filmlere takılıyorsunuz şu aralar anladığım kadarıyla çok mantıklı zaten tv de izleyecek birşey yok filmlerde güzel
aslında biraz dikkat etsen veriliyor birkaç kilo ama salınca hoop tekrar geri alınıyor
evet canım benimde çok hoşuma gitti. sürükleyici bir film. bi arada da arı kovanına çomak sokan kızı izlicem
evlendikten sonra kilo almayan kaç kişi vardır merak ediyorum acaba
dikkat ettin mi veriliyor ya baya azimli olmak gerekiyor bide
dediğin gibi tvde bişe yok en iyisi film izlemek
aslında biraz dikkat etsen veriliyor birkaç kilo ama salınca hoop tekrar geri alınıyor
kızlar help me çabuk yapılacak tatlı tarifi istiyorum
yok canım yapmadım verirsen iyi olur puding olsa yapıcaktım o da yok misafir gelicek tatlıyı aradan çıkarıyım dedim
yemekler oyalar şimdi beni
daha basit bir şey ararsan 2 paket puding yap arasına petibör bisküvi koy borcama yay oda harika oluyor
MALZEMELER:
* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1,5 su bardağı tozşeker
* 125 gr tereyağı / margarin
* 1 paket vanilya
* Üzerine tarçın yada toz fıstık
YAPILIŞI:
- Tereyağını derin bir tencereye alıp eritin. Unu ilave edip karıştırmaya başlayın. Un sararmaya başlayınca sütü yavaşça ilave edip çabuk hareketlerle karıştırın. Şekeri ilave edip muhallebi kıvamını alana kadar karıştırarak pişirin.
- Üzeri göz göz olunca vanilyayı ilave edip altını kapatın.
- Mikserle 7-8 dakika yüksek devirde çırpın.
çok basit canım
valla çok basitmiş canım çok sağol yapayım ben bunu aradan çıksın
kızlar help me çabuk yapılacak tatlı tarifi istiyorum
Kolay yaş pasta yap , gösterişli ve pratik
MALZEMELER
1- Pasta keki ( Marketlerde yuvarlak ortadan kesilmiş , hazır halde var )
2- Krem şanti
3- Çikolata sosu
4- Damla çikolata
5- Süt
Tarife gerek var mı bilmiyorum, herşey hazır zaten Sadece çikolota sosunu süt ekleyip kaynatacaksın ve krem şantiyi güzelce çırpıp biraz donduracaksın.. Sonra sür kekin ortasına krem şantiyi ve bolca da damla çikolata at ortaya.. Birde en üst katından itibaren tamamen çikolata sosu ile kapla.. Azıcık krem şantiyi jelatine koy ve ucunu delip pastanın en üstüne sık.. Arzuya göre meyve ile de süsleyebilirsin , afiyet olsun Ben yapıyorum ( kolay diye ) ve herkes çok beğeniyo nasıl yaptın diyo..
Günaydın hepinizee