ben deli gibi çalışırken siz iyi kaynatmışsınız
nefes geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
yaseminnn hamile olduğuna alışana kadar biraz zorlanacaksın sanırım. Ama hepsi geçecek ve sen çok tatlı bir anne olacaksın:),
speedy günahını aldık desene. Sen çalışırken ben de speedy deniz güneş kum üçlüsünden ayrılmadı diye düşündüm hep
magrenta bu temizliğin sonu yok canım. Hep aynı oluyor hep aynı.
Cuma akşamı temizlik yaptık, haftasonu yoktuk. Dün akşamda dışarıdaydık gece sadece uyumaya gittik ama sabah kalktığımda inanamadım her yer toz.
cumadan yemek yaptım dolap full:) rahatız bu hafta:)
speedy beyazlarda ve genel temizlikte çamaşır suyunu bende çok kullanıyorum. ama dantelli havlulara falan dökme. Danteli sarartır ve yıpratır.
mevlüt bende istiyorum ama o kadar insanı aynı anda evde düşünmek beni nedense husursuz ediyor
muska olayından bende çok korkuyorum. Eşimin yengesi zaten meraklı öyle şeylere ve beni hiç istemiyor. Eşimin kıyafetleri geldiğinde 2 ceketin iç cep kısmında minik bez parçaları ve içinde kağıt vardı. Anında kıyafetleri kurutemizlemeye gönderdim. Ve şimdi mevlüt yaparsam mecbur çağıracam ve o kadar kişi içinde sürekli onu takip edemem. bayramdan sonra belki sadece kendi çevremin olduğu bir mevlüt olabilir ama emin değilim.
bayramda eşim tatil yapmak istiyor ama kayınvalidem şehirdışında ona el öpmeye de gitmek lazım. gitmeyelim anneme başka zaman gideriz 9 gün giledim balayı yapalım diyor. ne olacak bilmiyorum. biz eşimin işi nedeniyle 3 gün yaptık balayı, tadına doyamadı:)