Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydınnnn bayanlar iyi sabahlarrrr herkeseeeee
dün çamaşarı yıkadım topladım yine ütüler tam dağ gibi oldu fotoğrafını çekip eklicek duruma geldi :))) dün akşam bişi yapamadım bunun harici gezmeğe gittik yemek falan derken saat geçti bugünde temizlik yapıcam heryer toz içinde oyyy işler bitmio ama ben çok yorgunum sabah zorla kalktım

gnaydın canım
gönder ütülerını bana cok havamdayım işlerım bıtmiş ya şimdi:)
hersey yapabılırımm

DÜN BEYAZLarımı çamaşır suyu ile yıkadım mükemmel oldu yaa bundan sonra öyle yıkıycam hep
bu akşamda işim çok renkliler var iyice birikmiş

günaydın canım ya benımde utulerım baya bırıktı offf hıc sevmıyorum evım temızdı en son ıkı gun önce bıraktııgımda bugun gıdınce bakıcam eşim ne hale getırdı ama valla hıc ugrasamam mıdem fenalarda

cumartesı gunu mevlut okutucam temızlıkten cok onu dusunuyorum suan pasaklı olma sende evı temızle az gezzz :82:

bende çok istiyorum mevlüt okutmayı ya ama hala kısmet olmadı
yemeğimi de yaptım bugüne yaprak sarma yaptım bi ara yine fazla alıp sarıcam buzluğa atıcam ilk kez yaptım mükemmel oldu
akşama bide tatlı yapıcam eşim istedi o kadar

sendekı şu marıfetın yarısını gectım ceyregını bana verselerdı

tatlı ne dusunuyosun bakıyım

ya kızlar ben bu bulantılarla rahat 3 ay yemek falan yapamam anneme dedıgım sen hasla getır tavugu ben tıksındım sade o olsa gene ıyı tuzlu cubuk ve vısne suyu dısında bır sey yıyıp ıcemıyorum :84:

gnaydın canım
gönder ütülerını bana cok havamdayım işlerım bıtmiş ya şimdi:)
hersey yapabılırımm
günaydınnnnnn maşallah bu ne hızzz yahuuuuu :))) maşallah gönderim valla 4-5 tane kumaş pantolon 10-15 tane gömlek 5-6 tane etek 30 tane tişört badi 1 çarşaf sanırım bu kadar kolay gelsin
DÜN BEYAZLarımı çamaşır suyu ile yıkadım mükemmel oldu yaa bundan sonra öyle yıkıycam hep
bu akşamda işim çok renkliler var iyice birikmiş
sırf beyaz renk attın sanırım benim arada rengi olanlarda oluo hayatta yapamam öle bişi
günaydınnn yasemin nasılsın ufaklık nasıllll miden geçer inşallah bir an evvel :)
valla eşim yapıo böle gel boşver gel idare ederiz die die dedim bu akşam kaçışın yok temizlik yapıcaz ona göre :))))
bakalı bu akşam temizlik yapma planım var:)
hadi şimdiden hayırlısı olsun mevlüt öncesi kapıya sirke dök annemde bana söyledi iri gelmeden dök girişne dedi nazar değmesin die :)))

maşallah hamarat kızzzzz PP bende mevlüt yerine bir kaç yakın akraba ile yasin okutmayı planlıyorum ama ramazandan sonra artık biz geline yaptık evden muska çıktı çok korkarım ben bu tarz şeylerden bu yüzünden yaptırmayacağım
valla bılmem kı geceyı hastanede gecırdım kollarım mosmor ama ben bugun cok ıyıyım :)

hayırıdır canım geçmiş olsun

istersen olur canım bende bilerek yapmıyorumn baka baka yapıyorum işte deneyerekte öğrenicem inşallah
tatlı da evde vişne suyu var altına vanilyalı puding üstüne petibör büsküvi onun üstüne vanilyalı pudingi vişne suyu ile yapıyorsun ortaya ne çıkıcak bilmiyorum ama bakcaz artık

hamilelikte oluyor genelde en çok gördüğüm şey canım.. geçer ama çubuk kraker ye bastırır

magrenta ;
havlu attım mesela danteli pembeydi 1 tanesinin de griydi bişey olmamış domestos su ile karışınca bişey olmuyor aklında olsun.

nasıl muska çıktı yaa mevlütte yakınlarını çağıracaksın işte tanımadık kimse olmaz ki evde yasin okut falan işte öyle bişey istiyorum

tamam canım yolla yaparım :)
kasık agrısı var hala devam edıyo agrı kesıcı serum yedım bişey yok dıyolar
ama anlamadımcanım

ayyyyy canım cıddı mısın ayyyy banada yaparlar mı acaba ya kızlar bıde ben oyle bır mahallede oturuyorumkı kendı halınde bır kızım ama calısıyorum okulu bıtırdım dıye benı ıkoncan yaptılar ne yapıyosam ne edıyosam olay oluyor uyuz oluyorum abarta abarta anlatıyolar erkek tarafının muskasından falan gectım kendı tarafımın nazarından bıle korkuyorum 40 kişi falan olucagımızı dusunursek ben hangı bırını gözetlıyım sirkelı su yapıcam heeee nasıl olcak o evı sılıcek mıyım yoksa sadece kapıyımı canım

aaa evet bende senın gıbı yapıyorum baya faydası oluyor hatta mikemmel oluyor

oyyyy kıyamam sana ben iyyim de pisikolojik baskı kurrr :)))))) idare edicen bir süre napıcan bol bol su iç çok önemli :))))
evet agrım yıne devam edıyodu dayanamadım yıne gıttım serum yedım sımdı ıyıyım tesekkur ederım:)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen fena üşüttün sanırım
hımmm enteresan denenebilir olmadı batik olur hehehe :))))
ya işte sadece en yakınım dediklerin geldi ama kim yaptıysa günahı boynuna yatak odasından çıktı bir de o yüzden ben öle komşumuş bilmem neymiş çağırmam zaten ilk zamanlarımız kabus gibiydi çok göz vardı üzerimizde zorluğunu çok yaşadık başımıza gelmeyen kalmadı ama şükür şimdi iyiyiz kimseye güvenemem valla hala yenge teyze bitti bu kadar daha fazlasını almam şimdilik heheh :))))
tamam canım yolla yaparım :)
kasık agrısı var hala devam edıyo agrı kesıcı serum yedım bişey yok dıyolar
ama anlamadımcanım

oyy geçmiş olsun yaaaaa serumun etkisini yaşıyorsun şimdi dikkat et kendine neden olmuş eğer çok ağrın olursa kadın doğuma git
kontrol ettir

bişey olmuyor çamaşır suyunu suya dökün istediğiniz yeri silin ama birebir dökmeyin tabi

hımmm çok ilginç yani en yakınlarım olacak tabi zarar geleceklerini bildiklerimi istemiyorum kimse ile uğraşamam evimiz önce Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…