- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
evrekaaaa naberrrrrr nasılsın seninde tarih geldi haaaa herşey hazır mııı saç provana gittinmiii makyajı nasıl yaptırcanbiraz daha sıkıştırayım seni hehe bende prşden izne çıkmıştım tatilde yat dinlen
ben dantelerime çok alıştım ilk başta serilmesin diye çok trip attım ama çok güzel duruyor. bayramdan sonra kaldırmayı düşünüyorum. burada olursak gelen giden olur belki güzel duruyor:)
ayy sıkıştır sıkıştır vallaayok canım gitmedim daha aramadılarr seni ne zaman aramışlardı
evrekacım bu hafta içi seni arayıp provaya çağırırlar manikür pedijkürü güzel yaptır sallıyorlar ojeyide düğün günü sürdürcem de sürdürme makyajı kesinlikle şengüle yaptır provaya giderken boşuna duvağını götürme adamın sorduğu sana düzmü dalgalımı olacak salıkmı olacak ona göre fönünü çekiyorlar topluyor işte resimlerimi ekledim görmğşmüydün kaldırdım gerçi fotoya gelince aynı yerde çekilceksin sanırım mutlaka deniz kenarı çekil süper çıkıyor çok erken çekilmeyin cayır cayır yandık biz gözler hep kapalı çıktı :) bu arada bornovada nikah falan olcaksa kensinlikle arabayı süsletmeyin seni almaya gelirkende süsletmesinler kuaförün orası çete dolu benden söylemesi fotoğrafçıda uyarıyor zten bu arada benim albüm hala olmadı
kızlar akşama ne yemeklerınız var offff napcam ben yaaa
niye manikürü haftasonu yapmıyorlarmı canım düğün günü ne anladım ben ozaman o manikürdenMakyajıda herkes şengül diyor bakalım bende ona yaptırcam saçımıda sonere yaptırcam öle konuştum en baştan .makyaj akmadı demi yaa bu sıcakta bide biz 3 yer gezcez ben diyorum ilk başta normal makyaj yaptırıp akşam işim bittiğinde porselenmi yaptırsam korktumda N,kah düğünde olacak canım süsletmeyide 5 gibi yapılcak. Beni almaya gelirken yani zaten düğün yeride bizim tarafta gaziemirde yani onlar bornovadan süsletip gaziemire gelecekler fotografcı serdarmı sizinde? Neden vermediki yaa allla allaa
kızlar akşama ne yemeklerınız var offff napcam ben yaaa
akşama yemek derdim yok yaw..
* yaprak sarma var
* yoğurt
* salata
yeter de artar bile :d
becerıklı hatunun halı baska canım
neyse ben annemı aradım bır tepsı borek yapcak alıcam gıderken
alıştırmasana kız kendini. git yetiştirebildiğin kadar yap işte
YA yaparım yapmasınada midem kaldırmıyor iş yerının yanında lokanta var kokular mahvettı yemın ederım yapamam suan şu durumda
kesinlikle seni almaya geldiklerinde araba süslü olmasın canım aman haaa kabus tek kelimeyle :)))
saç makyaj güzeldi amadı kokmadı benim 10-11 gibi makyajım bitmişti hiçbirşey olmadı gayet güzel yapıyorlar manikürü provada yapıyor cmrt çok yoğun olur sakın bırakma o güne sadece ojeni sürdürürsün :) içinde şüphen olmasın makyaj hiç akmıyor takma kirpik taktır mutlaka süper görünüyor artı 30-40 tl tutar yanlız haberin olsun benim gibi şşok olma
fotoğrafçımızda aynı gayet güzel çekimler yapıyor yanlız yanına dikkatli bir arkadaşını al kolyeni düzeltsin duvağını düzeltsin tüm ayrınytılara dikkat edemiyor malesef son çekimlerde kolyem ters dönmüş kiminde iç çamaşırım çıkmışbol bol peçete alın sürekli alını silelim diyip durcak mutlaka fuara gidin süper çıkıyor başka yeşil alan yok ise biz geç seçtik şimdi o da çok yoğun o yüzden bekliyoruz
yasemin sen bu hamilelik boyunca hiç yemek yapmayacaksın gibi bir his oluştu nedense:)
zaten annen kıyamaz herşeyi yapar getirir.
bizim dolap full. bize gelin yemeğe. cuma günü çok çalıştım ben:) 1 haftalık yemek var.
mercimek çorbası
kremalı mantar çorbası
karışık kızartma
zeytinyağlı biber/kabak/kırmızı biber dolması
yoğurtlu havuç
sütlaç
yasemin sen bu hamilelik boyunca hiç yemek yapmayacaksın gibi bir his oluştu nedense:)
zaten annen kıyamaz herşeyi yapar getirir.
Bizim dolap full. Bize gelin yemeğe. Cuma günü çok çalıştım ben:) 1 haftalık yemek var.
Mercimek çorbası
kremalı mantar çorbası
karışık kızartma
zeytinyağlı biber/kabak/kırmızı biber dolması
yoğurtlu havuç
sütlaç