-
- Konu Sahibi ceylin2011
sonunda son yarım saat sıkıcı bir günü daha yarıda bırakmak üzereyiz evde bir sürü iş ve yapmak istemeyen ben(( ütü dağ gibi çamaşırlar yıkanmayı bekliyor ya sabırrrrrr evde pis haftasonu gezersen evi kim temizlicek enimki tam pazartesi
şimdiden iyi akşamlar herkeseeeeee yarın görüşürzzz
merhaba kızlar...
Yasemincim hayırlı olsun, çok hzlı çıktın kız :))) darısı herkesin istediği zamanda başına.. bizde haftasonu gezdik kocacımla.. pazargünü aşkımın arkadaşları ve eşleriyle pikniğe gittik.. lojman çevremiz ile ilk büyük tanışmamdı.. güzeldi herşey. insanlar sıcak davrandı bana. tabii herkesi tanımak içn zamana ihtiyacım var.... yeni çevreye alışmak zor kızlar.. evde biraz iş yaptım bugün.. aman hala yerleşemedik tam(( aşkımı bekliyom, gelmedi hala.. evde aşkımın işten gelmesini beklemek tuhaf bir duygu.. bu arada iyiki ev hanımı değilim kızlar.. böyle evde eş bekleyerek ömür geçirmek bana göre değil ya.. neredeyse okullar açılsa diyecem :)) uff ama yeni iş ortamı olacak bi de.. ona alış.. ay yyyy... ne zormuş kızlar hayata sıfırdan başlamak.. arkadaşlarımı özledim..
canım ya valla sana sonuna kadar katılıyorum evde eşini bekleyerek ömür geçirmek hiç bana göre değil sürekli dışarı çıkmam gerektiği gibi bi his var.o yuzden eşim işten geleceği zmana hazılrnaıp durağa iniyorum onunla beraber eve geliyorum.sanırım psikolojik rahatlık veriyo bu bana kendimi kandırıyorum sanırım.
yasemin canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.nazar değmesin maşallah.ya ailenize nasıl söylediniz çok sevindiler mi?bi an düşündümde ben olsam ayy çok dğişik bi duygu ya.Allah herkese vakiti geldiğinde nasip etsin..
günaydın kızlar.
bugün nasılsınız bakalım
kızlar hepınıze gunaydınnn
günaydın arkadaşlar
dün giremedim hiç işyerinde bilgisayarlarımız bozuldu.
bugünde aynı şekilde gidebilir. şaşırmam
günaydın arkadaşlar
dün giremedim hiç işyerinde bilgisayarlarımız bozuldu.
bugünde aynı şekilde gidebilir. şaşırmam
gunaydın
bızde hala tatılde sandık senı
yok be canım gelldm p.tesi sabah 8De istanbuldaydım
nasıl gectı tatılın canım
mükemmeldi canım çok iyi geldi eşime de bana da tek kalamadık fazla ama olsun.
yeğenimle bile olsa keyifli zaman geçirdik. keşke önümüzde yeni haftalar olsa da yine gitsek
bazen ıkı gunluk bıle
bır ay gıbı gelıyo yorgunluk bırıkıyo ya canım
sevındım senın adına
mükemmeldi canım çok iyi geldi eşime de bana da tek kalamadık fazla ama olsun.
yeğenimle bile olsa keyifli zaman geçirdik. keşke önümüzde yeni haftalar olsa da yine gitsek
evet canım öyle oldu işte...
her sene her haftasonu mutlaka bi yerlere gidiyorsum bu sene az yaptım tatilinapalım kısmet
bide eylülde izine çıkıcam kısmetse5 günlük yıllık iznim var
çok sevındım canım keyıflı gecmesıne
rahat kullanabılıyosan ne guzel benım 26 iş gunu var ama her zaman kullanamıyorum
bayram ıznı var ondada 3 kez tatıle gıdıcem ıns:)