Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben çıkarttım pikeleri örtmüyoruz onu bile çok sıcak oluyor
yok canım silmedim duvarları ben

kirlendiyse için rahat etmicekse sil canım
benim bi tek salonda bi bölüm var orayı silerim şimdilik

yoo öyle kirlendiği için değil. bahar temizliği diyince duvarlar falan silinir ya.
acaba kirlenmişmidir diyorum bizim hiç bir oda da sigara içilmiyor.
artık bakarım böyle kirlenen yerler var ise onları silerim en güzeli

bizde gelenleri dışarı çıkıyoruz balkona yani orada içsinler diye
salon perdemi yıkıcam bende bu hafta

Son düzenleme:
aynen evde içen olmayınca gereksiz olyor bide kokusunu çekmek.

Evreka neredesin gel bakem

geldim geldim napıyonuzz temizlikten açılmış konu

Spedyy eğer evde sigara içen yoksa boşuna silme canım yaa bizdede evde kimse içmez bende baktım geçen duvarlara hala tertemiz kirlenmemiş bence sende silme onun yerine dipköşe geldiğinde temizle

bence de ya silmemek en güzeli boşa kendimi yorucam. 1 odayı silicem sadece alt kısmı kirlenmiş dün gördüm. diğerlerine gerek yok ama iyi bir temizlik yapmak şart

Beni çağırmamışın ama bende geldim Kandilde mesaj çekmişin çok sağol guzum düğündeydik gördüğümde çok geçti cevap vermedim ondan kusura bakma...

altta görmedim ondan çağırmadım kuzum iyi yaptın geldin..
olsun canım aldıysan sorun yok tek tek yazdım herkese
naptınız evinizi arıcaktım aslında çatlıyorum meraktan

bence de ya silmemek en güzeli boşa kendimi yorucam. 1 odayı silicem sadece alt kısmı kirlenmiş dün gördüm. diğerlerine gerek yok ama iyi bir temizlik yapmak şart

aynennn onun yerinee dip köşe temizlik missss missss bende her haftasonu yapıyorum ama haftaiçi anlamadıgım şekild ev batıyor bide 2 güne bir evi süpürmeme rağmennn

altta görmedim ondan çağırmadım kuzum iyi yaptın geldin..
olsun canım aldıysan sorun yok tek tek yazdım herkese
naptınız evinizi arıcaktım aslında çatlıyorum meraktan

Hayalet takılıyorum Teşekkür ederim tekrar mesaj için... Eve dün boya yaptık temizledik bu pazarda taşınıyoruz inşallah bir aksilik çıkmaz ise artık sizde yeni evime gelirsiniz artık eşimde izinde 2 ay her zaman müsaitiz

harika canım artık sizin oldu çok şükür. geliriz tabi siz taşının önce bizde bu hafta tatile gidiyoruz dönüşte görüşürüz kısmetse

aynennn onun yerinee dip köşe temizlik missss missss bende her haftasonu yapıyorum ama haftaiçi anlamadıgım şekild ev batıyor bide 2 güne bir evi süpürmeme rağmennn

ben her haftasonu öyle dipköşe yapmıyorum uğraşamam sürekli ya

Tabi ne zaman isterseniz... Bende her hafta olmasa da 2 haftada bir dip köşe temizliyorum

Hazırmısın tatile

ben dayanamıyorum yaa evi öyle görünce heryer batık gibi geliyor gözüme cumartesi sabah başlıyorum akşama kadar temizliyorum isoda geliyor oda bir yandan balkona girişiyor akşam 5e kadar temizlik oluyor evde sonrada hazırlanıp dışarıya çıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…