- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.161
havalar ısındıkça gecelerde çekilmiyor.
gerçi bizim evimiz serin ve hala da yorganla yatıyoruz.
tatil dönüşü 2*3 gün evdeyim kısmetse pike çıkartıcam o zaman artık
eve geliyim dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum..
sen duvarlarını sildin mi canım ?
ben çıkarttım pikeleri örtmüyoruz onu bile çok sıcak oluyor
yok canım silmedim duvarları ben
gelince silsem mi diye düşünüyorum da
kirlendiyse için rahat etmicekse sil canım
benim bi tek salonda bi bölüm var orayı silerim şimdilik
bizde gelenleri dışarı çıkıyoruz balkona yani orada içsinler diye
salon perdemi yıkıcam bende bu hafta
yoo öyle kirlendiği için değil. bahar temizliği diyince duvarlar falan silinir ya.
acaba kirlenmişmidir diyorum bizim hiç bir oda da sigara içilmiyor.
artık bakarım böyle kirlenen yerler var ise onları silerim en güzeli
aynen evde içen olmayınca gereksiz olyor bide kokusunu çekmek.
Evreka neredesin gel bakem
aynen evde içen olmayınca gereksiz olyor bide kokusunu çekmek.
Evreka neredesin gel bakem
geldim geldimnapıyonuzz temizlikten açılmış konu
Spedyy eğer evde sigara içen yoksa boşuna silme canım yaabizdede evde kimse içmez bende baktım geçen duvarlara hala tertemiz kirlenmemiş bence sende silme onun yerine dipköşe geldiğinde temizle
Beni çağırmamışın ama bende geldimKandilde mesaj çekmişin çok sağol guzum düğündeydik gördüğümde çok geçti cevap vermedim ondan kusura bakma...
bence de ya silmemek en güzeli boşa kendimi yorucam. 1 odayı silicem sadece alt kısmı kirlenmiş dün gördüm.diğerlerine gerek yok ama iyi bir temizlik yapmak şart
altta görmedim ondan çağırmadım kuzum iyi yaptın geldin..
olsun canım aldıysan sorun yok tek tek yazdım herkese
naptınız evinizi arıcaktım aslında çatlıyorum meraktan
Beni çağırmamışın ama bende geldimKandilde mesaj çekmişin çok sağol guzum düğündeydik gördüğümde çok geçti cevap vermedim ondan kusura bakma...
aynennn onun yerinee dip köşe temizlik missss missssbende her haftasonu yapıyorum ama haftaiçi anlamadıgım şekild ev batıyor bide 2 güne bir evi süpürmeme rağmennn
Hayalet takılıyorumTeşekkür ederim tekrar mesaj için... Eve dün boya yaptık temizledik bu pazarda taşınıyoruz inşallah bir aksilik çıkmaz ise artık sizde yeni evime gelirsiniz artık eşimde izinde 2 ay her zaman müsaitiz
aynennn onun yerinee dip köşe temizlik missss missssbende her haftasonu yapıyorum ama haftaiçi anlamadıgım şekild ev batıyor bide 2 güne bir evi süpürmeme rağmennn
hoşgelmişkiiii benim guzummbanada çektide benimde kontörüm yoktu yaa geri cevap yazamadım
Bence sen gözlerini temizle yanlış görüyorsundur
harika canım artık sizin oldu çok şükür. geliriz tabi siz taşının önce bizde bu hafta tatile gidiyoruz dönüşte görüşürüz kısmetse
ben her haftasonu öyle dipköşe yapmıyorum uğraşamam sürekli ya
yok yaa ciddiyim bak toz oluyor ne kadar süpürsende ev batıyorrr öyle görüncede çıldırıyorum isoda bende kafayı yiyoruzbalkonu yıkıyoruz 3 güne ordanmı geliyor diye tozlar ama oda çözüm olmuyo
harika canım artık sizin oldu çok şükür. geliriz tabi siz taşının önce bizde bu hafta tatile gidiyoruz dönüşte görüşürüz kısmetse
ben her haftasonu öyle dipköşe yapmıyorum uğraşamam sürekli ya