Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Tadını çıkarmak lazım da iş güç falan derken herşey rutinleşiyor bazen ipin ucu kaçıveriyor, ev iş arasında koşturmacadan birbirini unutuyor insan

Bu aralar beni monotonlaşma korkusu sardı

Slm kızlar bende haziran 2011 de evlendim topiği yeni gördüm beni de aranıza alırmısınız mart 2012 de biricik kızım Gülnihal de aramıza katıldı evli mutlu çocuklu oluverdim :)))

Slm kızlar bende haziran 2011 de evlendim topiği yeni gördüm beni de aranıza alırmısınız mart 2012 de biricik kızım Gülnihal de aramıza katıldı evli mutlu çocuklu oluverdim :)))

cnm hoşgeldin allah kızına uzun ömrler versn analı babalı büyüsün inşallah
sen braz hızlı davranmışsın he:)) valla yavas yavas 2011 liler harekete gçti bebek için bzde daha tık yok erken gbi gelio:)

hoşgeldin sende
bebeğin ömürlü olsun

hoşgeldiniz kızlar :)

Hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederim :))

Evet kuzum 1 ay sonra hamile kaldım hap kullanıyordum arada 1-2 gün kullanmadım tutundu fasulye iyikide gelmiş hayatıma minnoşumm :))

Sen de hoşgeldinnnn

Allah analı babalı büyütsün canım, biz henüz kararsızız bazen istiyoruz hemen bazen daha var diyoruz

Hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederim :))

Evet kuzum 1 ay sonra hamile kaldım hap kullanıyordum arada 1-2 gün kullanmadım tutundu fasulye iyikide gelmiş hayatıma minnoşumm :))

ahahaha onun gelesi varmış bnce:)) bsver ii olmuş ee çalışımıosun sanırım bebek olduu için neler yapıosun anlat bakalım nası gdiıo yaş kaç :)) anne olmak nası bi duygu

Kızlar ben izin aldım, 5 te çıkıcam doktora gidicem. Ben de kansızlık demir eksikliği tiroid hormonlarında dengesizlik falan var. Bebik için de ufaktan hazırlık olur bu ölçümler

Herkese iyi akşamlarrrr

Sen de hoşgeldinnnn

Allah analı babalı büyütsün canım, biz henüz kararsızız bazen istiyoruz hemen bazen daha var diyoruz
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş.canımmm

ahahaha onun gelesi varmış bnce:)) bsver ii olmuş ee çalışımıosun sanırım bebek olduu için neler yapıosun anlat bakalım nası gdiıo yaş kaç :)) anne olmak nası bi duygu

Çalışıyorum canım yeni başladım izin bitti 24 yaşındayım anne olmak anlatamayacağım kadar güzel vir duygu bir gülüşüne bütün ömrümü vere bilirim bütün bakış açım değişti yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin buda benim şeker kızım kara kuzumm Gülnihal'immm

iyi akşamlar cnmmmmmm testlerde kötü hiç bişicik çıkmaz inşallah:)))

Selaaam müstakbel annecikler nasılsınız.
Sağlık ocağından geldim, toplamda 12 kilo aldım, hayatımda 60'lı rakamları hiç görmemiştim ama bebiş için kattlanıyoruz...

MaşaAllah bu ne tatlı bir kız böle, Rabbim hayırlı olmasını nasip etsin.
Ne zaman evlendin azeri, kızın baya büyümüş.
Bu arada azerimisin, bulunduğum yerde azeri çok...

MaşaAllah bu ne tatlı bir kız böle, Rabbim hayırlı olmasını nasip etsin.
Ne zaman evlendin azeri, kızın baya büyümüş.
Bu arada azerimisin, bulunduğum yerde azeri çok...

Teşekkür ederiz canım ,haziran 2011 be evlendim kızım 3 aylık oldu
Evet azeriyim ben :))
Sende hamilesin herhalde bebişini sağsalim kucağına alman dileğiyle

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz canım ,haziran 2011 be evlendim kızım 3 aylık oldu
Evet azeriyim ben :))
Sende hamilesin herhalde bebişini sağsalim kucağına alman dileğiyle

Bende haziranda evlendim.
Sağol canım, bizimde az kaldı diyoruz ama vakit geçmiyor, oğlumu biran önce göreyim istiyorum...

Bende haziranda evlendim.
Sağol canım, bizimde az kaldı diyoruz ama vakit geçmiyor, oğlumu biran önce göreyim istiyorum...

Çok iyi anlıyorum seni canım gün sayıyordum bu günde bittiiiiiii diye az bi vakit kalmış büyük buluşmaya hadi bakalım sağ salim inş.:)

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar
eşimi işe yolladım kayınvalidemlerde hastaneye gittiler
evdeyim bende

azeri;kızın çok tatlı maşallah

aynen canım acayip kolaylık
benim için çok iyi oluyor..
dün 2 kg fasulye aldım attım yine

Canım hoşgeldin sevindim gelmene....

burası ay,gün belli etmeden açılmış tüm 2011 gelinleri gelebilir tabiki de

2011 gelini olmayanda gelebilir maksat muhabbet işte

hoşgeldin sende , kızın maşallah çok güzel kara kız yaaa Sağlıkla büyüsün minik.

geçmiş olsun canım..

Selaaam müstakbel annecikler nasılsınız.
Sağlık ocağından geldim, toplamda 12 kilo aldım, hayatımda 60'lı rakamları hiç görmemiştim ama bebiş için kattlanıyoruz...

eeee bebek için katlanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…