- 16 Ocak 2010
- 190
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.121
Slm kızlar bende haziran 2011 de evlendim topiği yeni gördüm beni de aranıza alırmısınız mart 2012 de biricik kızım Gülnihal de aramıza katıldı evli mutlu çocuklu oluverdim :)))
Slm kızlar bende haziran 2011 de evlendim topiği yeni gördüm beni de aranıza alırmısınız mart 2012 de biricik kızım Gülnihal de aramıza katıldı evli mutlu çocuklu oluverdim :)))
hoşgeldin sende
bebeğin ömürlü olsun
hoşgeldiniz kızlar :)
cnm hoşgeldin allah kızına uzun ömrler versn analı babalı büyüsün inşallah
sen braz hızlı davranmışsın he:)) valla yavas yavas 2011 liler harekete gçti bebek için bzde daha tık yokerken gbi gelio:)
Hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederim :))
Evet kuzum 1 ay sonra hamile kaldım hap kullanıyordum arada 1-2 gün kullanmadım tutundu fasulye iyikide gelmiş hayatıma minnoşumm :))
Sen de hoşgeldinnnn
Allah analı babalı büyütsün canım, biz henüz kararsızız bazen istiyoruz hemen bazen daha var diyoruz
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş.canımmmSen de hoşgeldinnnn
Allah analı babalı büyütsün canım, biz henüz kararsızız bazen istiyoruz hemen bazen daha var diyoruz
ahahaha onun gelesi varmış bnce:)) bsver ii olmuş ee çalışımıosun sanırım bebek olduu için neler yapıosun anlat bakalım nası gdiıo yaş kaç :)) anne olmak nası bi duygu
Kızlar ben izin aldım, 5 te çıkıcam doktora gidicem. Ben de kansızlık demir eksikliği tiroid hormonlarında dengesizlik falan var. Bebik için de ufaktan hazırlık olur bu ölçümler
Herkese iyi akşamlarrrr
Kızlar ben izin aldım, 5 te çıkıcam doktora gidicem. Ben de kansızlık demir eksikliği tiroid hormonlarında dengesizlik falan var. Bebik için de ufaktan hazırlık olur bu ölçümler
Herkese iyi akşamlarrrr
MaşaAllah bu ne tatlı bir kız böle, Rabbim hayırlı olmasını nasip etsin.
Ne zaman evlendin azeri, kızın baya büyümüş.
Bu arada azerimisin, bulunduğum yerde azeri çok...
Teşekkür ederiz canım ,haziran 2011 be evlendim kızım 3 aylık oldu
Evet azeriyim ben :))
Sende hamilesin herhalde bebişini sağsalim kucağına alman dileğiyle
Bende haziranda evlendim.
Sağol canım, bizimde az kaldı diyoruz ama vakit geçmiyor, oğlumu biran önce göreyim istiyorum...
geldim bu ne sıcaktır Allahım
ne olursa olsun seviyorum ben yazı ya
speedy valla pratik iyi düşünmüşsün çalışanlar için çok iyi fikir
yorgun oluyorsunuz zaten buzluktan çıkar yap
ben bile koyuyorum iyi oluyor
Arkadaşlar merhaba
Speedy hatırlar beni belki, kısa bir topik maceramız olmuştu, fazla uzun süremedi
Ben de 2011 geliniyim, sohbetinize ara sıra dahil olmak isterim, tabi sakıncası yoksa? Valla alınmam söyleyin kendi aranızda takılmak istiyorsanız
Herkese iyi akşamlarrrr
Selaaam müstakbel annecikler nasılsınız.
Sağlık ocağından geldim, toplamda 12 kilo aldım, hayatımda 60'lı rakamları hiç görmemiştim ama bebiş için kattlanıyoruz...