Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Banada gel bir hafta isoyuda al

Oh ne güzel son 5 Bende kararsızım izin kullansam mı kullanmasam mı diye

Evine taşın sonra iyi bir tatil yap canım taşınma zamanı da yorulacaksın tüm yorgunluğun gider

ne güzell yaaa bizim tatile daha 1 ay var yaaa spedyyy bol bol güneşlen yat dinlen gez tadını çıkart 1 yıldır bünyemiz baya yoruldu dinlende gell canım

poff bana da 5 gün geçmiyor şimdi çok fena yorgun vucudum bomba gibi dönmek istiyorum

Oh ne güzel son 5 Bende kararsızım izin kullansam mı kullanmasam mı diye

kullann yavrum yaaa bak ben cesaretimi topladım konuştum patronda gazamı geldi nedir geçen aradı dedi geçen sene kaç gün kullandın diye bende dedim 1 hafta diğer haftanın parasını verelim ozaman dedi yasal izniniz 14 gün dedi ddimm başınıza birşeymi düştü

Evine taşın sonra iyi bir tatil yap canım taşınma zamanı da yorulacaksın tüm yorgunluğun gider

poff bana da 5 gün geçmiyor şimdi çok fena yorgun vucudum bomba gibi dönmek istiyorum

wallaa bu 5 gün geçmez ama tatil ne çabuk geçerr sinir oluyorum evet canım dinlen yaa benimde vucudum iflas etmek üzere çok tuafım yaa

Sefiyorum sizi deseydin... Ya bende diorum ki kullanmayım bebiş olduğunda birikmiş olsun izinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…