Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yasemincim mide mulantısında tuzlu şeyler iyi gider bastırır sen yanında bulundur canım inaşşah bir an evvel geçer bulantın sakin ağrısız bulantısız bir hamilelik geçirirsin :)))

nefes sen biraz sakin ol. üşüttüğün için akıntı olmuş olabilir. adetini bekle günü geçerse o zaman test yaptırırsın.
ama stres yapma. mümkün olduğunca düşünme bile bunu.

iclal85 hoşgeldin.

magrenta sana da iyi haftalar. çabuk geçen bir hafta olsun:)

nefes sen biraz sakin ol. üşüttüğün için akıntı olmuş olabilir. adetini bekle günü geçerse o zaman test yaptırırsın.

iclal85 hoşgeldin.

magrenta sana da iyi haftalar. çabuk geçen bir hafta olsun:)

hoşbulduk canım

hoşgeldin selen :)))))

yemek yedim ağırlık çöktü iş yapmak ve yapmamak arasında gidip geliyorumm poffff

cok sakınım canım ama agrım var ondan duramıyorum bıraz
hamılelık dusunmuyorum zaten suan

ben geldimmm nasılsınız kızlar.bende biraz temzilik yaptım yoruldum accık :KK33:yemeğimde hazır sayılır ee artık dinleniyim.

ben geldimmm nasılsınız kızlar.bende biraz temzilik yaptım yoruldum accık :KK33:yemeğimde hazır sayılır ee artık dinleniyim.

en becerıklımız sectım canım bugun senı ee hadı dınlen bakalım

kızlar dun tavuk pişirmiştim hala kokusu burnumda mıdem bulandı daha asla ayyy ılk gunlerden mı baslıycak bu bulantılar öfffff :84:

en becerıklımız sectım canım bugun senı ee hadı dınlen bakalım

kızlar dun tavuk pişirmiştim hala kokusu burnumda mıdem bulandı daha asla ayyy ılk gunlerden mı baslıycak bu bulantılar öfffff :84:

biraz dikkat et ilk zamanlar piiskolojikmanda yapabilir daha hafif şeyler yapmaya çalış gülü seven dikenine katlanır :)))))))

sonunda son yarım saat sıkıcı bir günü daha yarıda bırakmak üzereyiz evde bir sürü iş ve yapmak istemeyen ben :KK43:(( ütü dağ gibi çamaşırlar yıkanmayı bekliyor ya sabırrrrrr evde pis haftasonu gezersen evi kim temizlicek enimki tam pazartesi :p
şimdiden iyi akşamlar herkeseeeeee yarın görüşürzzz

X