- 27 Haziran 2011
- 624
- 0
- Konu Sahibi ceylin2011
gunaydın kızlarrr
mutlu haftalarr
mutlu haftalarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepınıze gunaydın nasılsınız ben bugun hıc ıyı degılım erken olmasına ragmen acayıp mıde bulantım var ayrıca bebişim 14 günlükmüş
Allah hayırla ve saglıkla kucagına almak nasıp etsin ıns canım
amin canım cok sagol nasılsın hafta sonun nasıl gectı
kızlar uyanamadınz mı daha nerelerdesınız bakıyım
yaaa eşimle dün ılk kavgamı ettım cok mutsuzum
biznefesiz inanmıyorum, bir yeğen dahaaaaaaa
eczaneden test alıp yapsana hemen.
sen istemiyormusun şimdi?
hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizde resimlerine bakarız inşallah :)))))kızlar hepınıze gunaydın nasılsınız ben bugun hıc ıyı degılım erken olmasına ragmen acayıp mıde bulantım var ayrıca bebişim 14 günlükmüş
kız yok düşünmuyorum korunuyoduk
cumartesı kasık agrım var dıye doktora gıttım
bişeyın yok dedı dun ıse 2 3 damla kahverengı leke geldı
ama canım adetıme 10 gun var bellı olmaskı
napabılırım?
hıcc sorma bende dun gece tartıştım ama hatalıyım moralım cok bozukk
ayrıca benı rahatsıız eden bı konu var hamılelık suphesı
günaydın kızlar
yasemin tebrik ederim. sonunda kutlamalara başlayabiliriz
doktora muayene oldun mu. artık belli bir doktorun olması gerek dimi.
şikayetlerin normal değil mi ilk başlarda hep mide bulantısı falan olur diye biliyorum.
kız yok düşünmuyorum korunuyoduk
cumartesı kasık agrım var dıye doktora gıttım
bişeyın yok dedı dun ıse 2 3 damla kahverengı leke geldı
ama canım adetıme 10 gun var bellı olmaskı
napabılırım?
günaydın kızlar
yaaa canım kaç gun gectı adetin
ayyyy sendmı hamişsin acaba ?
biz annesı eşimin telını 3 kez aradı ve ben acmadım dıye tartıstık ama benım ıcınde kötu nıyet yoktukı bu basladı vay efendım sen benım aıleme karsı soguksun ben senın aılene cok yakın davranıyorum yok yere tartıstı halbukı sevıyorum ben onun aılesını ıyı ınsanlar
kan testıyle kesın sonucu bır saat ıcınde alabılırsın canım daha adetıne baya var bosu bosuna dusunup kendını yorma derım ben ve kan testını yaptırmanı tavsıye ederım
hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizde resimlerine bakarız inşallah :)))))
pisikolojik olarak olabilir canım sıcakalrdan benimde sürekli bulantım oluyor takma kafana çubuk kraker taşı çantanda :))))
adetini bekle canım ve stres etme bu durumu stres yaparsan reglinde gecikir daha çok stres yapıp kendini gerersin üşütmüş olabilirsin bu yüzden kask ağrılarının olması gayet doğal :)
günaydın bayanalr herkese iyi haftalar günümüz haftamız güzel geçsin :)))
kan testı 10 gun varken bellı olurmukı
günaydın canım nasılsın
yumurtlama gunu dıye bır gun varmıs eger o donemde hamıle kaldıysan bellı oluyomus canım oyle duydum ben
bilmiyorum yanlıs ve kulaktan dolma bır bılgıde olabılır bu