Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

benimde kocacım 2,5 kilo almış
hemde askerden geldiğinden beri kilo almıyrdu
annesi bile şaşırdı diyor ki demek gelinim iyi bakıyor sana:86:

yaaa olmuyor ama kılo almak kendımı karsımdakını kandırmıs gıbı hıssedıyorum evlendım saldım kendımı ıyıce silkelenmem lazım bır an önce aynı seyler eşin içinde gecerlı canım zayıflasın cabukkkkk

bakalım artık olmadı döveriz şaka bi yana söz dinliyor Allahtan dün dedim ya çocuk yapasım var diye
sanırım Allah beni böyle cezalandırdı al sana bak bakalım gör diye
bende öyleyim yarım yamalak işte öyle böyle bakıyorm işlere kk'daki işime daha çok bakıyorum

günaydın kızlar
bugn çabucak bitsede gitsek evimze
benimde hiç çalışasım yok bugün
akşama yemek derdim yok,arkadaşım yemeğe çağırdı

günaydın canım çık git ozaman ben sana izin verdim
bizimde 1 haftadır yemek derdimiz yoktu ama tatil dönüşü napıcaz bilmiyorum iyi alıştım

bıde kızlar dun gece hıc uyuyamadım kasıklarım cok agrıyo sankı boyle adet olcakmışım gıbı neden olur bu acaba

benim kocik 4,5 ay oldu askerden geleli ve askerde 15 kilo kaybetti ondan sonra bir türlü kilo alamadı düğün stresi vs vs
şidi düzene oturdu herşey kilo alıyor yavaş yavaş biraz kilo alsın ben dur diyecem ona:86:ben kilo bakımından aynıyım
yediğimi anında eritirim yerimde duramam hiç,dolayısıylada öyle çok kilo almıyorum genelde..sende dikkat et canım fazla alma hele birde hamileysen zaten alacaksın

gittim işte ögleden sonra gel dedıler bende dedımkı bunu kanı alırken nıye soylemıyosunuz bagırdım onlara bıraz geldım sabah sabah

çok güzel bir karar vermişiniz canım bende hep istedim gidip ziyaret etmek ama nasip olmadı eşimde çok duygusal onu hayatta ikna edemem yanıma birini bulsam bende çok istiyorum sana takip ettiğim linki vereyim orda yardımcı olurlar sana :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html

peki kocişi ikna etmeye calışıyım ben buna

ya kızlar evlendıgımden berı çok yıyorum ben 2,5 kılo almısım 28 günde

valla bizde işte eşimle 1,5ayda almışız kiloları ben sanırım2-3 kilo kadar aldım duruma hemen dur dmek lazım o kadar da hareketliyiz ama nasıl alıyoruz anlamadım yahuuuuu doktora gidip kan testlerimi yaptırıcam bakiym kansızlık devam ediyormu neden alıyorum ama veremiyorum (( çok moralim bozuluyor yaaa (((

günaydın bayanlar iyi sabahlar herkeseeeee keyifler yerinde yaşasın cumaaa planlar yapılmışşşşşş :)
bizde dün yemekteydik önce koçtaşa gittik iş çıkışı ürün değişimi yaptık ordan eve çamaşırları yıkadım kuruyanları aldım telden yenilerini astım doğruuuuuu yemeğeeeee :)))))) akşam gene yatasıya 12 oldu sabah vinçle kaldırıyorlar bizi hehe :)) çok uykum var bu akşamda eşimin iş yemeği var ben de gidicem şimdiden çok yorgunum gözümde büyüor cmrt sabah gene işe gel öğleden sonrada denize gidicez 1 gün kalıcaz pazar dönücez haftasonu temizlik yapmıcam sadece ütü yaparım heralde :))) oyy koştur koştur bitmio yaww :)

ahh ne güzel olr caım ya hem bugün cuma mübarek gün hiç çalışılır mı
keşke yemekler hep hazır evde olsa :86:

ahh ne güzel olr caım ya hem bugün cuma mübarek gün hiç çalışılır mı
keşke yemekler hep hazır evde olsa :86:

dimi yaa çıkalım hepimiz eve gidelim açalım seda sayanı yatalım dinlenelimm
yemekler de mi hazır olsun iyi olsun bakalım. ya yemek yapmayı nedense seviyorum
bide böyle hazırlayıp kurnazca yeni yapmış gibi sofraya çıkartmayı ayrıca seviyorum buzluğum sağolsun

oooo sen baya ögrenmişsın canım bu evlılık işlerini

ohh gel keyfim gel
yemek yapmayı seviyorum bende işten gelip yapmak zor oluyor bazen
bazen bende buzluktan çıkarıpyapıyorum bire diyorum ki aşkım çok uğraştım bugün yemeklerle çok yoruldum diyorum
bizdn korkulur aboo

nasıl gitcek bu kılolar nasıl nasıl

oy oy oyyyy şunlara bakınnnnn kızlar sizden korkulur yahuuuuu :)))))))
gerçi bende yapıyorum yemek konusunda olmasada :)))))) şu şrekteki kedi gibi bakıyorum çok yoruluyorum aşkım çok yorucu ütü yapmak beni çok yordu diyorum yelkenler suyaaaa :)))) dün akşam aşkım çok yorgunum hemen uyuyalım dedim neden diyor dün çok yoruldum ütü yapmaktan birde çamalır ykadım biliyosun bugün dinlenmek istiyorum dedim bundan sonra ütü yapma dei öyle giyelim hehehe deli yaaaaa

oooo sen baya ögrenmişsın canım bu evlılık işlerini

eee canım çalışınca işin kolaylıklarını öğrenmeye çalışıyorum.
Ramazan için stok yapıcam resmen ancak öyle rahat ederim çünkü diğer türlü eve git yemek yap stres olyuor

aynen yaaa bende öyleyim bişey yapıcam bilerek fazla yapıyorum hooopp buzluğa.
bide güzelce ya sende salata yap aşkım diyorum aman napıyım yaw. dinlenmek hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…