- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
-
- Konu Sahibi ceylin2011
ohhhh kebap vallaevet bır an önce gun bıtse akşam olsa uyusak :84::84::84:
benimde kocacım 2,5 kilo almış
hemde askerden geldiğinden beri kilo almıyrdu
annesi bile şaşırdı diyor ki demek gelinim iyi bakıyor sana:86:
peki kocişi ikna etmeye calışıyım ben buna
ya kızlar evlendıgımden berı çok yıyorum ben 2,5 kılo almısım 28 günde
sen bugün tahlil sonuçlrını alacaktın di mi canım
hamilelikle ilgili ben senden daha heecan yaptım
bende oyle valla ama kılo alamadım benım yerıme koçiş kılo alıyo
gitmeden uyarırsın normalde yaramaz değilse orada da birşey yapmaz.
al benden de o kadar canım ya. eve gidip uyuyasım var aslında. geceleri evin içi ateş gibi hiç uyuyamıyoruz.
gerçi ben balayından dööndüğümden beridir hiç işlere adapte olamadım böyle ne olacak bilmiyorum. şimdi pek yoğun değiliz de idare ediyorum ama 2-3 haftaya yoğunluk başlar. kendimi toparlamam lazım artık
günaydın kızlar
bugn çabucak bitsede gitsek evimze
benimde hiç çalışasım yok bugün
akşama yemek derdim yok,arkadaşım yemeğe çağırdı
valla bız karsılıklı alıyoruz galıba eşimle kotu ya pantolonlaımın belı sıktıkca kendımı çirkinleşiyor gıbı hıssedıyorum
bıde kızlar dun gece hıc uyuyamadım kasıklarım cok agrıyo sankı boyle adet olcakmışım gıbı neden olur bu acaba
yaaa olmuyor ama kılo almak kendımı karsımdakını kandırmıs gıbı hıssedıyorum evlendım saldım kendımı ıyıce silkelenmem lazım bır an önce aynı seyler eşin içinde gecerlı canım zayıflasın cabukkkkk
gittim işte ögleden sonra gel dedıler bende dedımkı bunu kanı alırken nıye soylemıyosunuz bagırdım onlara bıraz geldım sabah sabah
çok güzel bir karar vermişiniz canım bende hep istedim gidip ziyaret etmek ama nasip olmadı eşimde çok duygusal onu hayatta ikna edemem yanıma birini bulsam bende çok istiyorum sana takip ettiğim linki vereyim orda yardımcı olurlar sana :)))gunaydın kızlar hayırlı cumalar
cok mutluyum bugun cuma olması nedenıyle ve
eşimle karar verdık bu hafta sonu olmasa bıdakı hafta sonu bı cocuk esırgeme kurumunu
zıyaret etmek ve koruyucu aıle olmak ıstıyoruz nasıpse
bır kız cocugu ıstıyoruz hem bı cocuga sevgımızı vermek hem onu korumak adına
ıns hersey yolunda gıder
peki kocişi ikna etmeye calışıyım ben buna
ya kızlar evlendıgımden berı çok yıyorum ben 2,5 kılo almısım 28 günde
bakalım artık olmadı döverizşaka bi yana söz dinliyor Allahtan dün dedim ya çocuk yapasım var diye
sanırım Allah beni böyle cezalandırdı al sana bak bakalım gör diye
bende öyleyim yarım yamalak işte öyle böyle bakıyorm işlerekk'daki işime daha çok bakıyorum
günaydın canım çık git ozaman ben sana izin verdim
bizimde 1 haftadır yemek derdimiz yoktu ama tatil dönüşü napıcaz bilmiyorum iyi alıştım
ahh ne güzel olr caım ya hem bugün cuma mübarek gün hiç çalışılır mı
keşke yemekler hep hazır evde olsa :86:
dimi yaa çıkalım hepimiz eve gidelim açalım seda sayanı yatalım dinlenelimm
yemekler de mi hazır olsun iyi olsun bakalım. ya yemek yapmayı nedense seviyorum
bide böyle hazırlayıp kurnazca yeni yapmış gibi sofraya çıkartmayı ayrıca seviyorum buzluğum sağolsun
dimi yaa çıkalım hepimiz eve gidelim açalım seda sayanı yatalım dinlenelimm
yemekler de mi hazır olsun iyi olsun bakalım. ya yemek yapmayı nedense seviyorum
bide böyle hazırlayıp kurnazca yeni yapmış gibi sofraya çıkartmayı ayrıca seviyorum buzluğum sağolsun
çok güzel bir karar vermişiniz canım bende hep istedim gidip ziyaret etmek ama nasip olmadı eşimde çok duygusal onu hayatta ikna edemem yanıma birini bulsam bende çok istiyorum sana takip ettiğim linki vereyim orda yardımcı olurlar sana :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html
valla bizde işte eşimle 1,5ayda almışız kiloları ben sanırım2-3 kilo kadar aldım duruma hemen dur dmek lazım o kadar da hareketliyiz ama nasıl alıyoruz anlamadım yahuuuuu doktora gidip kan testlerimi yaptırıcam bakiym kansızlık devam ediyormu neden alıyorum ama veremiyorum(( çok moralim bozuluyor yaaa (((
günaydın bayanlar iyi sabahlar herkeseeeee keyifler yerinde yaşasın cumaaa planlar yapılmışşşşşş :)
bizde dün yemekteydik önce koçtaşa gittik iş çıkışı ürün değişimi yaptık ordan eve çamaşırları yıkadım kuruyanları aldım telden yenilerini astım doğruuuuuu yemeğeeeee :)))))) akşam gene yatasıya 12 oldu sabah vinçle kaldırıyorlar bizi hehe :)) çok uykum var bu akşamda eşimin iş yemeği var ben de gidicem şimdiden çok yorgunumgözümde büyüor cmrt sabah gene işe gel öğleden sonrada denize gidicez 1 gün kalıcaz pazar dönücez haftasonu temizlik yapmıcam sadece ütü yaparım heralde :))) oyy koştur koştur bitmio yaww :)
ohh gel keyfim gel
yemek yapmayı seviyorum bende işten gelip yapmak zor oluyor bazen
bazen bende buzluktan çıkarıpyapıyorum bire diyorum ki aşkım çok uğraştım bugün yemeklerle çok yoruldum diyorum
bizdn korkulur aboo
oooo sen baya ögrenmişsın canım bu evlılık işlerini
ohh gel keyfim gel
yemek yapmayı seviyorum bende işten gelip yapmak zor oluyor bazen
bazen bende buzluktan çıkarıpyapıyorum bire diyorum ki aşkım çok uğraştım bugün yemeklerle çok yoruldum diyorum
bizdn korkulur aboo
çok güzel bir karar vermişiniz canım bende hep istedim gidip ziyaret etmek ama nasip olmadı eşimde çok duygusal onu hayatta ikna edemem yanıma birini bulsam bende çok istiyorum sana takip ettiğim linki vereyim orda yardımcı olurlar sana :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html
cok tesekkurler canım
ÜŞÜTMÜŞ olabılırsın ya da İdrar yollarında iltihap olmuş olabılır canım doktora görün bence cok rahatsız edıcı bır haldeyse