- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
o zaman kurutma alman mantıklı canım. ayrıca şimdi yaz kışın daha kötü olabilir.
kuzenimde bütün beyazlarını vestelden aldı çok memnun o da ama arkadaşım hiç tavsiye etmedi. hep diyoruz ya şans işi diye:)
inşallah olmaz da kurutma makinası masrafına girmezsiniz canım
ben oda da kurutuyorum akşam eve gidince yıkayıp asıyorum penceresini açık bırakıyorum yatana kadar sonra ertesi gün geldiğimde topluyorum yada sabah gene açıyorum pencereyi sorun olmuyor zaten nerdeyse kuru çıkıyor sen en güzel boşuna masraf yapma hemde yer kaplamasın evde olduğun günler yıka her yeri aç öyle kurusun sorun olmaz o zaman benim yerim var ama dışarı asıp toplamak zor gelio :)))))))akşam yürüyüş falan yapın canım eşim kilo vermek işstediği için iyi oluyor beraber geziyoruz akşamları biraz yürüyoruz falan
bide kızlar çamaşır kurutma makinesi almayı düşünüyorum bileniniz falan var mı kullanan arkadaşlarınız falan
herşey yalan yan gelip yatabilmek varken yügerçkten şu fırını bir an önce denemek lazım misafir daver etmeden önce birkaç deneme şart!!!
kilo konusunu da ço ktakmaya gerek yok bence çünkü ne kadar üzerinde durup önem verirsen o kadar takıntı haline geliyor. ben öyleyim en azından
bizde abur cubur çok yiyoruz çünkü kocam yemekten sonra dondurma kuruyemiş olmadan yapamıyor, birlikte oluncada ister istemez bizde yiyoruzgerçi bu aralar market alışverişlerini hep tek başıma yaptım ki evdeki stok bitince abur cuburu keselim artık. sözde bizde düğünden önce konuştuk her akşam yürüyüşe gidecektik ama eve gidip yemek yedikten sonra bu pek cazip gelmiyor.
işte böyle yaptığımda yatak odası nemleniyor. şimdi de camlarımı hiç kapatmadan çıkıyorum evden bakalım öyle nasıl olacak
artık şekilden şekile girdik ya yeterki odaya bişey olmasın diye kafayı yiycez oda da inanılmaz nem var bide üstüne tabiki sıcak çamaşırlar gelince
nasıl çıkıon canım camlarını kapatmadan bizim sabah akşam kapalı evde yokken altta kayınvalidemler olduğu halde :)) korkuom ben çok :)))
sen evdeyken yıka her tarafı aç canım öyle çabucak kurur bişicikde olmaz
eskiden bende hiç açmıyordum evde yokken camları ama çok havasız kalıyor yeni mobilyalar falan koku yapıyor. bir de çok sıcak. artık 2 balkonun camlarını kapılarını açık bırakıp çıkıyorum. evde değerli birşeyim yok zaten bir de bizim ev 3.kat onun rahatlığı da var
canım kapatıyordum ama ev böyle olunca üstten açıyorum zaten demir parmaklıklar var
Allah'a emanet napıyım canım
hımm o zaman sorun olmaz kedi medi girmesin tel var deme :))) bizimde bir oda da demir parmaklık var ama bırakmıom valla :)
walla canım bende hergün mutfak ya da yatak odasının camının önünü mecburen siliyorum çünkü kuşlar bizi çok seviyor(((((
ben akşam siliyorum sabah kalkıyorum kuşlar pisliklerini bırakmış. şu ana kadar istisnasız her gün böyle oldu. ya mutfak ya yatak odası.
aman canım gende dikkatli ol hergün açma sabah aç uyanınca evden çıkana kadar havalanır korrım ben değerli bişi bzidede yok ama korkusu yeter.eskiden bende hiç açmıyordum evde yokken camları ama çok havasız kalıyor yeni mobilyalar falan koku yapıyor. bir de çok sıcak. artık 2 balkonun camlarını kapılarını açık bırakıp çıkıyorum. evde değerli birşeyim yok zaten bir de bizim ev 3.kat onun rahatlığı da var
oyy kabus ben hala cam silcem haftasonu sadece yatak odasının camını sildim demri parmaklık var orda kabus gibi neyseki diğerlerinde panjur var çok kirlenmiyor :))))Evet canım havalandırmak lazım mutlaka açın pislenir diye düşünmeyinben mesela hergün cam kenarı siliyorum malesef alt katın kötülüğü
oo süperrrr :)var canım üstüne bide sineklik taktırmıştık
enemmmm katil olurdum kesin benwalla canım bende hergün mutfak ya da yatak odasının camının önünü mecburen siliyorum çünkü kuşlar bizi çok seviyor(((((
ben akşam siliyorum sabah kalkıyorum kuşlar pisliklerini bırakmış. şu ana kadar istisnasız her gün böyle oldu. ya mutfak ya yatak odası.
o da kötüymüş yaa tek ben değilmişim ama sevindim vallahi
offf bende balkon yıkıcam ama sıra gelmio vallabende dün cam önüne su döktüm bugün silemiycem ama çamaşır falan yıkamam lazım çünkü
günaydın kızlarrrrrrrrr:))))
yaw bugün daha perşembe ve bizim kirli sepeti yine kapanmayacak duruma gelmiş((((((((((((((((