- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
akşama yapacağım basit bi tatlı tarifi versenize bulamazsam da ıslak kek yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım yaw. akşam rahatsın yani aldıklarını eve götürseydin bari ezilmesinler bütün gün seninle gezerek
bende cuma günü işyerime yakın yerden alıyorum öyle gidiyorum ama alıştığm için sanırım yoksa evimin orada ki daha rahat olacaktır. ( tabi yokuşu düşünmezsek )
kuaförü de iş çıkışı gidicem işten çıkıp gidemem malesef
önce eve uğrayacağız canım yakın oturuyoruz zaten birbirimize. aldıklarımı bırakıp hazırlanıp öyle gideriz.
kuaföre gittik kaşlarımı aldırdım fönümü çektirdim ohh benden rahatı yok walla. işyerimi sevmiyorum ama rahatlığına bayılıyorum:))))
etimek tatlısı yapabilirsin speedy.
ya da ağır olmazsa pudingi pişir içine bisküvileri kır çakma mozaik pasta oluyor üstünüde jöle meyveyle süsle.
etimek tatlsını daha önce gelen 2 misafirime yapmıştım dün sadece makarna salatası yaptım kayınvalidem poğaça,kurabiye,ıslak kek yapmış
bu arada eşim mozaiğe bayılır tüm tatlılara bedeldir onun için ne zaman ne yapıyım desem mozaik diyoe hemen
dün akşamı da kazasız belasız atlattık işte ama kaşlarımı aldıramadım kısmetse bu akşama
önce eve uğrayacağız canım yakın oturuyoruz zaten birbirimize. aldıklarımı bırakıp hazırlanıp öyle gideriz.
kuaföre gittik kaşlarımı aldırdım fönümü çektirdim ohh benden rahatı yok walla. işyerimi sevmiyorum ama rahatlığına bayılıyorum:))))
etimek tatlısı yapabilirsin speedy.
ya da ağır olmazsa pudingi pişir içine bisküvileri kır çakma mozaik pasta oluyor üstünüde jöle meyveyle süsle.
pratik tatlı denince hemen etimek geliyor benim de aklıma:) hem kolay hem güzel oluyor:)
biz dün amcamlara gitmedik yemeğe. evimize gittik eşimin sesi hiç çıkmıyordu benimde dişim kaç gündür ağrıyor dün şirkette dondurmada yiyince iyice kötü oldu.
aradık özür diledik iyiki de gelmediniz dedi yengem bende hiç iyi değilim zaten:)
bizde aparatif birşeyler atıştırdık erkenden de yattık. uzun bir aradan sonra ilk kez:)))))
yalnız erken yatıncada gece çok uyandık. sabahın köründe de kalkıp mükellef bir kahvaltı yaptık uykumuzu aldık çünkü:)
gel ben alayım speedy başkasının kaşını güzel alıyorum ama kendime faydam yok
walla speedy o kadar iyi geldiki uykumu almak bir hafta ultra herşey dahil tatil yapmış gibiyim bugün:))))
ben daha fırınımı hiç kullanmadım
bütün eşyalarım bosch ama boschun mini fırını bayağı pahalıydı satıcı da simfer çörekçi tavsiye etti netten araştırdım bende onu aldım. bakalım nasıl çıkacak. haftasonu artık çalıştırırım
OHHHH yemekler tarifler muhabbet koyu bende de fırın var henüz hiç kullanmadım evde durup bişey yapmaya vakit olmuyor eee önceden denemek lazım offff çokyoğunum çok yorgunum millet yemeğe çağırıyor gitmeyince sorun oluo bizde başladık gitmeye ama dinlenemiyoruzz manikürümü işyerinde yaptım yaaa bugünde oje sürcem :))) bekarken zor gelirdi yapmak şimdi vakit yok bende mutfağa girmek istiom artık yaa yarın akşam tiramisu yapıcam bu arada kilo alan var mı benim bünye zaten müsait eşimde aldı gömlekler dar gelio herkes kilo aldınız dio pofff sıkıldım yahuuuuuuu
yap canım ama dediğin gibi önce kendinize dene mutlaka fırını çözdükten sonra çok basit oluyor
benimde bakıma girmem lazım ya bi güzel öncelikle manikürümü de aradan çıkartabilirim akşama belki
balayında herşey bedava ve açık büfe olduğu için 2 kilo aldım ben ama şimdi eski halime geri döndüm eşim hala kilolu veremedi :82::82:
en hassas konuya değinmişsiniz kızlar. kilolarrrrrr:)))
ben henüz kilo almadım ama bu hızla yemeye devam edersek ne olur bilmiyorum.
eşim zaten kilolu ben normal kilodayım ama!!!
her gittiğimiz yerde bir sürü çeşit yemek zorunda kalıyoruz, evde de eşim pek lezzetli yapıyor walla ne olacak bilmiyorum.
zaten evli olan herkse ilk başlarda kesin kilo alırsınız diyor o da sinir bozucu.
Ev işi vs den kendimize zaman kalmıyor yaaa (( çok üzülüyorum kendimi çok paçoz hissediyorum valla (((
benim berbat bir bünyem var hemen kilo alırım ama veremiyorum (( o kadarda yerimizde durmuoz ama ben allahtan balayında almadım dikkat ettim ama şimdi düzenli hayat ve sevgili kayınvalidemin yemeklerinden ve ısrarından kilo alıyorum galiba ((((
evet haftasonları bile vaktim olmuyor cmrt de çalışınca yemek deneme işi yalan oluo yaa bu hafta sonu bişiler deneyim ben artık olmuo millet gelcek ne yapcammmm (
ben alıyorum hemen sonra veriyorum falan onun için rahatım yani fazla kilo zaten hemen rahatsız ediyor beni.
haftasonları işte evde kendin yap bişeyler alışırsın sonra zamanla
Ne güzel yaaa ben veremiom (((( n yaparsam yapim gitmio sporda yaptıum ölüm ejimide yok veremiom :) kansızlık var bende ondan sanırım
ben yapıcam ama benimki yanından ayrılayım sitemio dün banyoda çok kaldım die surat yapıo görüşemioz diooo heheh