Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

YEMEK falan bende aldım canım. ama otel konaklama olunca farklı resim koyarlar diye güvenmiyorum
en güzeli görüp bilip almak

teşekkür ederim kızlar iyi olucakk dediğiniz gibii...

bu hafta sonu bizde misafir ağırlıcaktıkk vazgeçtikk denize gideriz diyee işime geldii

fırsatlarda olan otelleri otel şikayet sitelerinden araştırıp almaktan vazgeçiyorum ben:)

deniz, güneş, kum keyfi gibisi yok walla. zaten benim tatilim de geldi. izin olayını ayarlayıp ekimde fiyatlar ucuzlayınca biryerlere gidesim var:)

saol canımmm. bende benimkinden beklemiyordum vallaa inan beklemediğin anda yapıveriyorlar bunlar yaa Senin eşinde annenin yanında geçirmeni istemiş en sevdiklerinle beraber ne güzel oda ince düşünmüş

Benim için en güzel hediyeydi zaten ama demek istediğim bu tarz sürprizler yapmaz:))

günaydınnnn iyi sabahlar iyi haftasonları günümüz çabuk geçsin bizde tatile başlayalım bir cumartesi amelesi olarak ben burdayım ((

magrentaaa kekii yapıyorumm canım şuan fırındaa olsun yiyelimm durumu bildiricem :))

maç sezonu başladıı koca kişisiyle maç izliyoruzz :))

merhaba kızlar

unutuldum mu acaba

baya yoğun günler geçiriyorum,
yuvamızı düzlüyorumda ee millet gider mersine biz gideriz tersine
malum evlendik ama kocişim hala istanbulda, az kaldı inşallah kavuşmamıza bende işleri hızlandırdım,
evimizi düzdüm bugünde çamaşır makinamla televizyonu aldım, televizyona bayıldım 600 euro tuttu, 1200 tl oluyor,
samsung full hd lcd
mutfağımı dizdim, mobilyalarımız geçen çarşamba geldi daha, bir tek yemek odasıyla mutfak masası kaldı.
bi gidiyorum eve 10 dk çaılışıyorum, 20 dk balkonumda keyif yapıyorum

uzun lafın kısası sanki yeni evlenicekmişim gibi hissediyorum

dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlar, Allahım artık kavuştursun bizi çok özledik

herkese günaydın haftasonu teyzemin 8 yaşındaki kızına baktım
cuma akşamdan 1 günlük için bize geldi full bizdydi bu sabah işe gelirken yanımda getirdim evine bıraktım.
çocuk bakmanın zorluğunu da çok iyi anladım gece hiç uyumadım öksürüyordu

Hevin canım senin için evlilik daha başladı böyle olman çok normal eşin yanına gelince tamamen anlayacaksın
herşeyin bitmek üzere ne güzel :94: mutluluklkar

gunaydın kızlarr

cuma gunu eşim harıka bı suprız yaptı araba almış

tabı iş karsılıgı ıstedıgımız bı araba degıl ama bıraz kullanıp daha guzel bıtane alırız dıyoruz

ayrıca annem geldı tatılden sonunda

yemek yemege basladım ama bugun cok halsızım

herkese ıı haftalarr

ıns cabuk gecer:)

Günaydınnnnnnnn

Hevincimm seni unuturmuyuz canımm çok sevindimm gelişmelere eşinde gelirr mis gibi yuvanız olur canım hepp mutlu oll tatlımm sana msj atıcamm

sipidiii çok zor dimii ama çocukların enerjisine bayılıyorummm ama çok zor tabikidee

biznefesiz annen gelmiş sevindim canımm bu halsiz zor dönem 3 aydan sonra biticekk sanırım dimii hamilelikkk bile zorr ya :26:

bu aradaa magrenta kekii yaptımmm bayıla bayıla yedikkk süper olduu dünde kayınvalidemler geldii onlarda ikram ettim çok beğendilerr hem kolay hemde leziz oluyor

biznefesiz annen gelmiş sevindim canımm bu halsiz zor dönem 3 aydan sonra biticekk sanırım dimii hamilelikkk bile zorr ya :26:

doktorda bıter dedı ama ıns az kaldı dıyorum
canım

kekı bende yapmayı düşünüyorum ıns bıraz ıyı olım de:)

Gİz yok böyle bişey ya ne çenesi duruyor ne kendisi enerjisi süper bide tek yatmıyor yatakta 3 müz yatıyoruz tam bir komedi keyifli ama yorucuydu

merhaba kızlar. hepimize mutlu, huzurlu, hemen haftasonu gelecek olan bir hafta diliyorum:)))))
sabah işe geç kaldım. sonra da işleri toparlamakla uğraştım anca açabildim topiği.

nefes gözün aydın hem annene hem arabana kavuştun. kazasız belasız kullan inşallah.

hevin hoşgeldin. az kaldı sen de eşine kavuşacaksın inşallah.

speedy sen artık 5 yıl daha çocuk yapmayı düşünmezsin gibi hissettim. ben şahsen bir yerde yaramaz ağlayan bir çocuk göreyim tüm anne olma heyecanım geri gidiyor!!!

magrentanın keki gerçekten başarılı. ben de cumastesi sabah yaptım.

ne tatlı yaa :)) çocuk işte dimii bitmez tkenmez bi enerjiii :))

Evet. eğlenmek güzel onunla ama sonrası kötü

aynen dün annemlere öyle diyoruz bi 4/5 yıl size torun yok
tükendim resmen :95::95:

amın canım ınss:)

kızlar ben süper bir haftasonu geçirdim ve sanırım eşime bir kez daha aşık oldum.
adaya gittik cumartesi gece orada kaldık, dün de bütün günümüzü adada geçirdik. geç saatte döndük. geç yatınca ben de işe geç kaldım ama çok keyifli vakit geçirdik.
şimdi uygun ve güzel otel bakıyorum izin olayını da ayarlarsak ay sonu eşime mini bir süpriz yapmak istiyorum.
fikirleriniz bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun kızlar.
istanbula yakın yerler tercih sebebi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…