Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yok canım ıhmal etmem yarın sabah gitcem bende korkmaya başladım neden olduğunu Sende git ben 10 gün gec kaldım bak sonuc ortada devam ediyor ağrısı

radyolog bekarlık günlerimiz gibi oldu. odama turkuaz halı arıyorum bulamadım ama ben kafama koyunca bulurum:)))))
biliyorsun mor benim rengim. berjeri çok güzel. kanepeside oldukça rahat birşeye benziyor. güle güle kullanın canım.

magrenta kekin pınarın labne reklamına döndü. biz meşhur ettik:)
canım biz ağvaya balayında gittik. eşimin işi nedeniyle sadece evlilik iznini kullanmıştı yakın diye orayı tercih etmiştik.
gerçi yine ağvada birkaç otel aradım ama eylül sonunda orada denize girmek biraz zor olur. bir de fiyatları hala yüksek gecelik 200-285 civarı ve yarım pansiyon. ucuz olsaydı yine olurdu ama bu fiyatlarla gerek yok öyle bir yer için.

evreka bir sorun varsa ihmale gelmez. biz annemde rahim kanseri tedavisi gördüğü için kızkardeşimle her zaman düzenli kontrolden geçiyorduk zaten evlendikten sonra daha da önem vermeye başladım. hatta bu cumartesi yine doktordaydım ve bugünde bazı testler yaptırdım.

bende turkuaz arıyodum yatak odama perdemden dolayı ama kahve krem aldım aksesuarları turkuaz aldım oldu tşk ederım begendıgıne sevındım canım denedım cok rahat esyası fazla olan bırıne göre bazalı olması ekstra avantaj

valla canım yarın hemen gidip ilk ürolojiye ordanda kadın doğuma gitcem bakalım ne dicekler korkmaya başladım

evet keki biz meşhur ettik olayında döndü gerçekten :))))ağva pahalıymış evet bende bi orayı biliom izmir çevresi desen önerim çok ama istanbulda önerim yok malesefd (((
bu arada sağlık önemli benimde alerjim var zırt pırt burnum tıkanıyor hapşuruyorum yüzüm gözüm şişiyor yarın öbürgün doktoıra gidicem
sonra varislerim var minik minik çoğalkmasın die ona gidicem dişlerde sorunlar çıkmaya başladı ona gidicem eşim seni çürük aldım die dalga geçio artık :))) sağlık işi ihmale gelmez ama işyerleri sağiolsun ihmal ettiriyorlar

kızlar hastane işlerı hıc aksatmaya gelmez benımde bır sorunum
vardı gıttım hamıle oldugumu ogrendım tesaduftu
ıns ciddi bişeyınız yoktur

ama arkadasım 3 yıllık evlı agrı şikayetlerını
hep ertelerdı mıyom oldugunu ogrendı
hamıle kaldı cocugu düştü sonra mıyom alındı
ılerletmeden gıtseydı belkıde daha ıyı olurdu
helekı kadın hastalıkları hıc aksatmaya gelmez
bırde her kadının yılda 1 kez yaptırması gereken
simir testı var mutlaka yaptırın içiniz rahat etsın

geçmiş olsun

radyologg o turkuaz halı senin repliğindi ya ne çabuk unuttun

evreka aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün olumlu olsun.

magrenta özel sektörün kötülüğü işte ne yapacaksın.
ben izmire geldim oralarıda gezdim biraz. erkek kardeşim istanbula yatay geçiş yapmadan 9eylülde okudu o zaman bayağı bir yerini gezdirmişlerdi.
ama şirinceyi çok merak ediyorum. orayı da araştırdım ama oralarda bana pahalı geldi. gerçi çok görmek istediğim için veririm ama yol uzun. eşim kendi arabamız dışında pek yolculuk yapmayı sevmiyor

Şirimce yakın canım izmire kuşadasına illa orda kalmanız gerekmiyor gelince fiyatları gerçekten pahalı yaz tatili bu tarafa düşerse yolunuz ada da veya izmirde kalırsınız arabanız ile şirinceye geçersiniz güz<le bir kahvaltı öğlen gözleme yersiniz dönerkende şarap alırsınız meyveli meyveli :))) ohhhhh

yaz tatili yolumuz o tarafa düşerse sende kalacağım. siz bizi gezdirirsiniz:))))
yazın şirinceyi görmek istiyoruz ikimizde. bakalım kızmet olur inşallah. ohhh sesini eşimden duyar gibi oldum:)

yalnız benim canım gözleme çekti şimdi ne olacak

smear testini aile ve kadın sağlığı merkezleri ücretsiz yapıyor kızlar aklınızda olsun

Evet ama ben sağlık ocağına gitmiycem artık kendime bi dr belirlemek istiyorum devamlı aynı yere gitmek için en azından
aile sağlıklarındaki dr devamlı değişiyor gitmek isteyen olursa ama gerçekten güzeller deneyim ilgililer

speedy orayı muayeneye için gidin diye demedim, test vs gerekirse orada ücretsiz yapıyor bilgi olsun diye söyledim.
ben mesela haftasonu muayeneye gittim kendi doktoruma ama kan ve smear için bekleyecek vaktim yoktu. haftaiçide çalışınca tekrar izin almak zor. ondan bu sabah işyerimin yakınındaki aile sağlığında yaptırdım.

ayrıca aile ve kadın sağlığı merkezi ile sağlık ocakları farklı. kadın sağlığında sadece kadınsal hastalıkla ilgili muayene ve testler yapılıyor. ilgi konusunda katılıyorum kesinlikle herşeyi tek tek açıklıyorlar. o açıdan güzel ama her kadının kendi doktoru olması lazım.

aynen canım mutlaka devamlı gittiğimiz 1 dr olmalı..
Bakalım inşallah memnun kalırım dr dan devamlı ona giderim

Beklerim canım ne demek :))))şirince güzel bir yer yarım gün yeterli orayı görmek için :)
yarın dr gidiyorum bende çok ihmal ettim.
Smear Testi yaptıracağım her yıl 1 kez yaptırmamız lazımmış
bende yaptırıcam sağlık ocağındaki doktorum kadın çok ilgilendi neler yaptıklarını anlattı her yıl çağııyorum dedi smear ve kan testi için
ama bir tane doktor bulup orayada kontrole gitmek lazım

banada doktorum söyledi çok ilgiliydi bende gidip yapotırıcam :))

evrekacım sen hangi doktora gidiceksin nerden buldun? bende bi doktor ayarlayım diorum kendime :)

yok canım unutmadım da bır an sende o renk arıyomussun gibi anladım ben vaz gectım artık krem kahve aldım napim

git canım mutlaka ihmal etme çok riskli işler ya en azından kontrol altında kalmakta fayda var

speedy ben sana dr önerebilirim gittiğinden memnun kalmazsan hem evine de yakın:)

kimmiş o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…