- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.681
bi git tabi ihmal etmemek gerek,,,benimde 4 aydır kasığımdan kalçama ve bacağıma vuran bir ağrı var uzun süre oturunca ,ayağa kalkınca basamıyorum,perşembe doktora gidicem bakalım ne dicek,bel fıtıüı alameti olabilir diye okudum internette öfff(
radyologgg yap canım benim daha 1 1,5 sene var maviş beyaz tenli bebişler getir topicimize:))
radyolog bekarlık günlerimiz gibi oldu. odama turkuaz halı arıyorum bulamadım ama ben kafama koyunca bulurum:)))))
biliyorsun mor benim rengim. berjeri çok güzel. kanepeside oldukça rahat birşeye benziyor. güle güle kullanın canım.
magrenta kekin pınarın labne reklamına döndü. biz meşhur ettik:)
canım biz ağvaya balayında gittik. eşimin işi nedeniyle sadece evlilik iznini kullanmıştı yakın diye orayı tercih etmiştik.
gerçi yine ağvada birkaç otel aradım ama eylül sonunda orada denize girmek biraz zor olur. bir de fiyatları hala yüksek gecelik 200-285 civarı ve yarım pansiyon. ucuz olsaydı yine olurdu ama bu fiyatlarla gerek yok öyle bir yer için.
evreka bir sorun varsa ihmale gelmez. biz annemde rahim kanseri tedavisi gördüğü için kızkardeşimle her zaman düzenli kontrolden geçiyorduk zaten evlendikten sonra daha da önem vermeye başladım. hatta bu cumartesi yine doktordaydım ve bugünde bazı testler yaptırdım.
radyolog bekarlık günlerimiz gibi oldu. odama turkuaz halı arıyorum bulamadım ama ben kafama koyunca bulurum:)))))
biliyorsun mor benim rengim. berjeri çok güzel. kanepeside oldukça rahat birşeye benziyor. güle güle kullanın canım.
canım biz ağvaya balayında gittik. eşimin işi nedeniyle sadece evlilik iznini kullanmıştı yakın diye orayı tercih etmiştik.
gerçi yine ağvada birkaç otel aradım ama eylül sonunda orada denize girmek biraz zor olur. bir de fiyatları hala yüksek gecelik 200-285 civarı ve yarım pansiyon. ucuz olsaydı yine olurdu ama bu fiyatlarla gerek yok öyle bir yer için.
evreka bir sorun varsa ihmale gelmez. biz annemde rahim kanseri tedavisi gördüğü için kızkardeşimle her zaman düzenli kontrolden geçiyorduk zaten evlendikten sonra daha da önem vermeye başladım. hatta bu cumartesi yine doktordaydım ve bugünde bazı testler yaptırdım.
saol canımminş birşeyim yoktur yaa
radyologg o turkuaz halı senin repliğindi ya ne çabuk unuttun
evreka aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün olumlu olsun.
magrenta özel sektörün kötülüğü işte ne yapacaksın.
ben izmire geldim oralarıda gezdim biraz. erkek kardeşim istanbula yatay geçiş yapmadan 9eylülde okudu o zaman bayağı bir yerini gezdirmişlerdi.
ama şirinceyi çok merak ediyorum. orayı da araştırdım ama oralarda bana pahalı geldi. gerçi çok görmek istediğim için veririm ama yol uzun. eşim kendi arabamız dışında pek yolculuk yapmayı sevmiyor
Şirimce yakın canım izmire kuşadasına illa orda kalmanız gerekmiyor gelince fiyatları gerçekten pahalı yaz tatili bu tarafa düşerse yolunuz ada da veya izmirde kalırsınız arabanız ile şirinceye geçersiniz güz<le bir kahvaltı öğlen gözleme yersiniz dönerkende şarap alırsınız meyveli meyveli :))) ohhhhh
smear testini aile ve kadın sağlığı merkezleri ücretsiz yapıyor kızlar aklınızda olsun
speedy orayı muayeneye için gidin diye demedim, test vs gerekirse orada ücretsiz yapıyor bilgi olsun diye söyledim.
ben mesela haftasonu muayeneye gittim kendi doktoruma ama kan ve smear için bekleyecek vaktim yoktu. haftaiçide çalışınca tekrar izin almak zor. ondan bu sabah işyerimin yakınındaki aile sağlığında yaptırdım.
ayrıca aile ve kadın sağlığı merkezi ile sağlık ocakları farklı. kadın sağlığında sadece kadınsal hastalıkla ilgili muayene ve testler yapılıyor. ilgi konusunda katılıyorum kesinlikle herşeyi tek tek açıklıyorlar. o açıdan güzel ama her kadının kendi doktoru olması lazım.
Beklerim canım ne demek :))))şirince güzel bir yer yarım gün yeterli orayı görmek için :)yaz tatili yolumuz o tarafa düşerse sende kalacağım. siz bizi gezdirirsiniz:))))
yazın şirinceyi görmek istiyoruz ikimizde. bakalım kızmet olur inşallah. ohhh sesini eşimden duyar gibi oldum:)
yalnız benim canım gözleme çekti şimdi ne olacak
bende yaptırıcam sağlık ocağındaki doktorum kadın çok ilgilendi neler yaptıklarını anlattı her yıl çağııyorum dedi smear ve kan testi içinyarın dr gidiyorum bende çok ihmal ettim.
Smear Testi yaptıracağım her yıl 1 kez yaptırmamız lazımmış
speedy orayı muayeneye için gidin diye demedim, test vs gerekirse orada ücretsiz yapıyor bilgi olsun diye söyledim.
ben mesela haftasonu muayeneye gittim kendi doktoruma ama kan ve smear için bekleyecek vaktim yoktu. haftaiçide çalışınca tekrar izin almak zor. ondan bu sabah işyerimin yakınındaki aile sağlığında yaptırdım.
ayrıca aile ve kadın sağlığı merkezi ile sağlık ocakları farklı. kadın sağlığında sadece kadınsal hastalıkla ilgili muayene ve testler yapılıyor. ilgi konusunda katılıyorum kesinlikle herşeyi tek tek açıklıyorlar. o açıdan güzel ama her kadının kendi doktoru olması lazım.
radyologg o turkuaz halı senin repliğindi ya ne çabuk unuttun
evreka aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün olumlu olsun.
magrenta özel sektörün kötülüğü işte ne yapacaksın.
ben izmire geldim oralarıda gezdim biraz. erkek kardeşim istanbula yatay geçiş yapmadan 9eylülde okudu o zaman bayağı bir yerini gezdirmişlerdi.
ama şirinceyi çok merak ediyorum. orayı da araştırdım ama oralarda bana pahalı geldi. gerçi çok görmek istediğim için veririm ama yol uzun. eşim kendi arabamız dışında pek yolculuk yapmayı sevmiyor
git canım mutlaka ihmal etme çok riskli işler ya en azından kontrol altında kalmakta fayda varbende yaptırıcam sağlık ocağındaki doktorum kadın çok ilgilendi neler yaptıklarını anlattı her yıl çağııyorum dedi smear ve kan testi için
ama bir tane doktor bulup orayada kontrole gitmek lazım
speedy ben sana dr önerebilirim gittiğinden memnun kalmazsan hem evine de yakın:)