- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.661
merhaba kızlar. hepimize mutlu, huzurlu, hemen haftasonu gelecek olan bir hafta diliyorum:)))))
sabah işe geç kaldım. sonra da işleri toparlamakla uğraştım anca açabildim topiği.
İyi haftalar hepinizeeeee,bende öyle daha yeni toparlanıp açabildim.:))
nefes gözün aydın hem annene hem arabana kavuştun. kazasız belasız kullan inşallah.
güle güle kullan tatlım
hevin hoşgeldin. az kaldı sen de eşine kavuşacaksın inşallah.
evet hevin ,,ben ne yapayım aralıkta askerim var sınavlardan geçerse
magrentanın keki gerçekten başarılı. ben de cumastesi sabah yaptım.
sen sabıkalısın radyologgg hanımmmmm bende öleyim gerçi evlenince karıştı herşeyselam kızlar cok oldu ugrayamadım muhabbet ıyı ılerlemıs masallah ...
kızlar ben süper bir haftasonu geçirdim ve sanırım eşime bir kez daha aşık oldum.
adaya gittik cumartesi gece orada kaldık, dün de bütün günümüzü adada geçirdik. geç saatte döndük. geç yatınca ben de işe geç kaldım ama çok keyifli vakit geçirdik.
şimdi uygun ve güzel otel bakıyorum izin olayını da ayarlarsak ay sonu eşime mini bir süpriz yapmak istiyorum.
fikirleriniz bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun kızlar..istanbula yakın yerler tercih sebebi:)
ohhhh ohhhhhh ne güzelll aç var tok var kıskandıkkkk:))))eğlen tabi ya ben hafta sonu regl ağrısından duramadım,eşimle bile konuşmadım çoğu zaman bunalım takıldım yer öneriside şile olabilir mesela,bizim bu taraflarda sapanca var on numaradır,kartepe var orasıda çok iyidir,ama uygunluk konusunda belki biraz tuzlu olabilir...sssccc kampanya sitelerine baksana orda çok uygun fırsatlar oluyor