Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

merhaba kızlar. hepimize mutlu, huzurlu, hemen haftasonu gelecek olan bir hafta diliyorum:)))))
sabah işe geç kaldım. sonra da işleri toparlamakla uğraştım anca açabildim topiği.
İyi haftalar hepinizeeeee,bende öyle daha yeni toparlanıp açabildim.:))
nefes gözün aydın hem annene hem arabana kavuştun. kazasız belasız kullan inşallah.
güle güle kullan tatlım
hevin hoşgeldin. az kaldı sen de eşine kavuşacaksın inşallah.
evet hevin ,,ben ne yapayım aralıkta askerim var sınavlardan geçerse:KK43:
magrentanın keki gerçekten başarılı. ben de cumastesi sabah yaptım.

selam kızlar cok oldu ugrayamadım muhabbet ıyı ılerlemıs masallah ...
sen sabıkalısın radyologgg hanımmmmm:KK45: bende öleyim gerçi evlenince karıştı herşey:KK55:
kızlar ben süper bir haftasonu geçirdim ve sanırım eşime bir kez daha aşık oldum.
adaya gittik cumartesi gece orada kaldık, dün de bütün günümüzü adada geçirdik. geç saatte döndük. geç yatınca ben de işe geç kaldım ama çok keyifli vakit geçirdik.
şimdi uygun ve güzel otel bakıyorum izin olayını da ayarlarsak ay sonu eşime mini bir süpriz yapmak istiyorum.
fikirleriniz bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun kızlar..istanbula yakın yerler tercih sebebi:)

ohhhh ohhhhhh ne güzelll aç var tok var kıskandıkkkk:))))eğlen tabi ya ben hafta sonu regl ağrısından duramadım,eşimle bile konuşmadım çoğu zaman bunalım takıldım:KK31: yer öneriside şile olabilir mesela,bizim bu taraflarda sapanca var on numaradır,kartepe var orasıda çok iyidir,ama uygunluk konusunda belki biraz tuzlu olabilir...sssccc kampanya sitelerine baksana orda çok uygun fırsatlar oluyor

allammmm evrela burda nerden gördüm o ismi,,,hadeeeee hep beraber evreşe yollarııı darrrrrr:KK52:

evreka nickini değiştirsin diyen 1 milyon kişi bulabilirim:KK64:

evlendık sorumluluklar arttı nete fazla vakıt ayıramıyorum dunde annemlere geldık kaldık fırsat buldum acayım dedım domates konservesı yapıyoruzda ağustos boceklerı gıbı kısa hazırlık barbunya ve fasulye koyduk domatesler kaldı :KK70:

evlendık sorumluluklar arttı nete fazla vakıt ayıramıyorum dunde annemlere geldık kaldık fırsat buldum acayım dedım domates konservesı yapıyoruzda ağustos boceklerı gıbı kısa hazırlık barbunya ve fasulye koyduk domatesler kaldı :KK70:

ohhh ne güzel bende turşu yaptım bakalım 20 sinde açıcam inşallah güzel olur.sizede allah ağız tadıyla yemek nasip etsin canı9m

herkes eşiyle çok mutlu olsun. yuvalarımızdan huzur eksik olmasın.
ilaç adı vermek vasak mı bilmiyorum ama dolarex diye bir ilaç var regl döneminde sancıyı hemen kesiyor ve reglin sürecini de etkilemiyor. bir de civan perçemi iç ağrısız bir adet dönemi geçirirsin.

ceylinn şile benimde aklımda ama oraya evlendiğimizden beri kaç kez günübirlik gittik. farklı bir yer olsa daha iyi olur. maşukiyede bir otel baktım beğendimde ama sizin o taraflar biraz fazla tuzlu.
eşime süprizi ben yapacağım için daha uygun fiyatlı olsa iyi olur. mini tatile çok para vermek istemiyorum:KK43:
fırsatlardaki otellere pek güven olmuyor. takip ediyorum ama otel şikayet sitelerinden oteli araştırınca almaktan vazgeçiyorum.

radyologg bacım hoşgeldin. çok özledim walla seni. benim evde netim yok, şirkettede msn face herşey yasak neredeyse. bir türlü hasret gideremedik seninle.

ohhh ne güzel bende turşu yaptım bakalım 20 sinde açıcam inşallah güzel olur.sizede allah ağız tadıyla yemek nasip etsin canı9m

amin hepimiz için huzur ağız tadı eksık olmasın

ilaç adı vermek vasak mı bilmiyorum ama dolarex diye bir ilaç var regl döneminde sancıyı hemen kesiyor ve reglin sürecini de etkilemiyor. bir de civan perçemi iç ağrısız bir adet dönemi geçirirsin.

ceylinn şile benimde aklımda ama oraya evlendiğimizden beri kaç kez günübirlik gittik. farklı bir yer olsa daha iyi olur. maşukiyede bir otel baktım beğendimde ama sizin o taraflar biraz fazla tuzlu.
eşime süprizi ben yapacağım için daha uygun fiyatlı olsa iyi olur. mini tatile çok para vermek istemiyorum:KK43:
fırsatlardaki otellere pek güven olmuyor. takip ediyorum ama otel şikayet sitelerinden oteli araştırınca almaktan vazgeçiyorum.

radyologg bacım hoşgeldin. çok özledim walla seni. benim evde netim yok, şirkettede msn face herşey yasak neredeyse. bir türlü hasret gideremedik seninle.

ay sorma evde ufak tefek esıklık cıkıyo al al bıtmıyo sımdı spora baslıcam 20 eylulde bebek ıcın hazırlık seneye nasıp olursa dusunuyoruz bu ay regl gecıktı 10 gun anaaam bı yusufladım daha hazır degıldım yanı neyse ama cok komık bşşiy oldu hemen anne modunada gırıverdım ısım falan dusunuyorum sonra dıyorum kzızım sacmalama daha erken falan neyse bugun de regl oldum :KK70::KK70:

allammmm evrela burda nerden gördüm o ismi,,,hadeeeee hep beraber evreşe yollarııı darrrrrr:KK52:

evreka nickini değiştirsin diyen 1 milyon kişi bulabilirim:KK64:

:KK60::KK60::KK60:

ama ben çok seviyorum nickimi yaa fenamı ne güzel söylüyoruz hep birliktee:KK66::KK66: napıyon nasılsın görüşmeyeli canım:KK16:

asprin dışında hap yutamıyorum canım ama bölüp bölüp içebilirim not edeyim..o dönemde herşeyden soğuyorum,bambaşka bir insan oluyorum.

fırsat sitelerinden ben bir sürü şey aldım ,bir sorun çıkmadı sadece bir keresinde ,eşime sürpriz için s..ton otelinde q..be de eğlenceli bir gece satın almıştım,barda masa falan vermediler ayakta diklebilirmişiz ,sadece o sorun çıktı oda otel kaynaklıydı

:KK60::KK60::KK60:

ama ben çok seviyorum nickimi yaa fenamı ne güzel söylüyoruz hep birliktee:KK66::KK66: napıyon nasılsın görüşmeyeli canım:KK16:

hoşgeldin canım,,iyiyim haftasonu çok kötyüdüm işte malum sebepten dolayıda bugün daha iyi sayılırım,bu akşam eve gidip iki,nci yoğurt denememi yapıcam inşallah:)sen napıosun

biz de geçen hafta domates koyduk buzluğa.
kayınvalidem de birşeyler gönderecek haftasonu. artık birşey yapmama gerek yok yazdan beridir buzluğa çalışıyoruz zaten.

radyologg seni çok hevesli gördüm anne olmaya. inşallah istediğin zamanda herşey yolunda gider de çok tatşı bir bebeğin olur.

bizim ikimizinde laptop var ama ısrarla net almıyoruz. arada şifresiz modem denk gelirse giriyoruz evden ama kısa süreli oluyor tabi.

hoşgeldin canım,,iyiyim haftasonu çok kötyüdüm işte malum sebepten dolayıda bugün daha iyi sayılırım,bu akşam eve gidip iki,nci yoğurt denememi yapıcam inşallah:)sen napıosun

maşşallahh :KK9::KK9: geçmiş olsun canım bende bayramda 2 GÜN duramadım acile gitmiştik 12 gün gecıkmelı geldı anlamadık şimdide agrıyor yarın doktora gıtcem bakalım:KK59::KK59:

kayınvalidem de birşeyler gönderecek haftasonu. artık birşey yapmama gerek yok yazdan beridir buzluğa çalışıyoruz zaten.

radyologg seni çok hevesli gördüm anne olmaya. inşallah istediğin zamanda herşey yolunda gider de çok tatşı bir bebeğin olur.

bizim ikimizinde laptop var ama ısrarla net almıyoruz. arada şifresiz modem denk gelirse giriyoruz evden ama kısa süreli oluyor tabi.

tabıkı heveslıyım de bıraz daha zamanı var eksıklıklerımz bıtsın bılıyosun ben 2 odamı dösemedım halı ve perde dısında oralara bişiy lazım araba lazım derken 1 yıl cıkar anası gıbı yombıs mavı gözlu bı cocuk olur adları ble bellı :KK70: 2 ız olma olasılıgı yuksek amcada dayıda halada var ınsallah olur

maşşallahh :KK9::KK9: geçmiş olsun canım bende bayramda 2 GÜN duramadım acile gitmiştik 12 gün gecıkmelı geldı anlamadık şimdide agrıyor yarın doktora gıtcem bakalım:KK59::KK59:

bi git tabi ihmal etmemek gerek,,,benimde 4 aydır kasığımdan kalçama ve bacağıma vuran bir ağrı var uzun süre oturunca ,ayağa kalkınca basamıyorum,perşembe doktora gidicem bakalım ne dicek,bel fıtıüı alameti olabilir diye okudum internette öfff:KK43:(
tabıkı heveslıyım de bıraz daha zamanı var eksıklıklerımz bıtsın bılıyosun ben 2 odamı dösemedım halı ve perde dısında oralara bişiy lazım araba lazım derken 1 yıl cıkar anası gıbı yombıs mavı gözlu bı cocuk olur adları ble bellı :KK70: 2 ız olma olasılıgı yuksek amcada dayıda halada var ınsallah olur

radyologgg yap canım benim daha 1 1,5 sene var maviş beyaz tenli bebişler getir topicimize:))

ceylin saba dediğim ilaç minicik zaten aspirin kadar pembe birşey. bende midemden dolayı ilaç kullanmam gerekmedikçe ama bunu susuz bile yutuyorum.

fırsatlardan bende herşeyi alıyorum. yemekten, masaja,epilasyona aklına ne geldiyse aldım herhalde ama kalmalı bir durum olunca pek güvenli gelmedi ama araştırıyorum yine:)

radyologg 2 odanın birini çocuk odası yaparsın zaten. diğerini de zevkine göre yavaş yavaş yerleştir. 1 yıl sonra bile hamile kalsan doğana kadar uzunca vaktiniz olacak. önce arabayı al minik bebiş rahat eder:)
radyologg senin tombiş mavi gözlü beyaz tenli bir kızın olsun ama saçları da dalgalı olsun.
sen o odalara hiç dokunma bence madem ailede ikiz bol seninde olunca bevişlere veririsin:)

ceylin saba dediğim ilaç minicik zaten aspirin kadar pembe birşey. bende midemden dolayı ilaç kullanmam gerekmedikçe ama bunu susuz bile yutuyorum.

fırsatlardan bende herşeyi alıyorum. yemekten, masaja,epilasyona aklına ne geldiyse aldım herhalde ama kalmalı bir durum olunca pek güvenli gelmedi ama araştırıyorum yine:)

radyologg 2 odanın birini çocuk odası yaparsın zaten. diğerini de zevkine göre yavaş yavaş yerleştir. 1 yıl sonra bile hamile kalsan doğana kadar uzunca vaktiniz olacak. önce arabayı al minik bebiş rahat eder:)
radyologg senin tombiş mavi gözlü beyaz tenli bir kızın olsun ama saçları da dalgalı olsun.
sen o odalara hiç dokunma bence madem ailede ikiz bol seninde olunca bevişlere veririsin:)

bebek odası olarak dusundugumz yerde sımdılık dökuntuler duruyo ve utu masası duruyo oraya hıc bısıy almıcam sımdı zaten fazla buyuk degıl dıger odayada bı kanepe aldık yeter yatagı oraya koysakta sıkıntı olmaz o oda buyuk

magrentaaa kekii yapıyorumm canım şuan fırındaa olsun yiyelimm durumu bildiricem :))

maç sezonu başladıı koca kişisiyle maç izliyoruzz :))
ooo kek meşhur oldu yahuuu :)))
merhaba kızlar :KK16:

unutuldum mu acaba :KK50: :KK5:

baya yoğun günler geçiriyorum,
yuvamızı düzlüyorumda :KK52: ee millet gider mersine biz gideriz tersine :KK52:
malum evlendik ama kocişim hala istanbulda, az kaldı inşallah kavuşmamıza bende işleri hızlandırdım,
evimizi düzdüm bugünde çamaşır makinamla televizyonu aldım, televizyona bayıldım 600 euro tuttu, 1200 tl oluyor,
samsung full hd lcd :KK69:
mutfağımı dizdim, mobilyalarımız geçen çarşamba geldi daha, bir tek yemek odasıyla mutfak masası kaldı.
bi gidiyorum eve 10 dk çaılışıyorum, 20 dk balkonumda keyif yapıyorum :KK52: :KK1:

uzun lafın kısası sanki yeni evlenicekmişim gibi hissediyorum :KK9:

dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlar, Allahım artık kavuştursun bizi çok özledik :KK5: :KK5:
ne güzel heyecanlar canım süper oluyordur herşey eminim kolay gelsin :)))şimdiden keyif yapmaya başlamışın evde :)

herkese günaydın haftasonu teyzemin 8 yaşındaki kızına baktım :KK64:
cuma akşamdan 1 günlük için bize geldi full bizdydi bu sabah işe gelirken yanımda getirdim evine bıraktım.
çocuk bakmanın zorluğunu da çok iyi anladım :63::63: gece hiç uyumadım öksürüyordu :KK43:

Hevin canım senin için evlilik daha başladı böyle olman çok normal eşin yanına gelince tamamen anlayacaksın :KK24:
herşeyin bitmek üzere ne güzel :94: mutluluklkar
oyyyy ne yorucu olmuştur çocuk yapmaktan vazgeçiyorum ben bu durumlarda :)))) o enerji hiçmi bitmez yahuuu
gunaydın kızlarr

cuma gunu eşim harıka bı suprız yaptı araba almış

tabı iş karsılıgı ıstedıgımız bı araba degıl ama bıraz kullanıp daha guzel bıtane alırız dıyoruz

ayrıca annem geldı tatılden sonunda

yemek yemege basladım ama bugun cok halsızım

herkese ıı haftalarr

ıns cabuk gecer:)
waaauwww süprize bak güle güle kullan canım bunla öğrenir sonra daha iyilerini alırsınız :))))
Günaydınnnnnnnn

Hevincimm seni unuturmuyuz canımm çok sevindimm gelişmelere eşinde gelirr mis gibi yuvanız olur canım hepp mutlu oll tatlımm sana msj atıcamm

sipidiii çok zor dimii ama çocukların enerjisine bayılıyorummm ama çok zor tabikidee

biznefesiz annen gelmiş sevindim canımm bu halsiz zor dönem 3 aydan sonra biticekk sanırım dimii hamilelikkk bile zorr ya :26:

bu aradaa magrenta kekii yaptımmm bayıla bayıla yedikkk süper olduu dünde kayınvalidemler geldii onlarda ikram ettim çok beğendilerr hem kolay hemde leziz oluyor
oyyyy artı puanları kaptın yane ben tekrar yapıcam çok beğendim keki :))) blog sahibine mail atayım bare biz çok beğendik die :)))
merhaba kızlar. hepimize mutlu, huzurlu, hemen haftasonu gelecek olan bir hafta diliyorum:)))))
sabah işe geç kaldım. sonra da işleri toparlamakla uğraştım anca açabildim topiği.

nefes gözün aydın hem annene hem arabana kavuştun. kazasız belasız kullan inşallah.

hevin hoşgeldin. az kaldı sen de eşine kavuşacaksın inşallah.

speedy sen artık 5 yıl daha çocuk yapmayı düşünmezsin gibi hissettim. ben şahsen bir yerde yaramaz ağlayan bir çocuk göreyim tüm anne olma heyecanım geri gidiyor!!!

magrentanın keki gerçekten başarılı. ben de cumastesi sabah yaptım.
ooyy kek meşhur oldu bende çok sevdim yeniden yapıcam değişiklik yapıcam biraz :))) cevizli kekde süper oluyor ceviz aldım onuda eklicem :)
kızlar ben süper bir haftasonu geçirdim ve sanırım eşime bir kez daha aşık oldum.
adaya gittik cumartesi gece orada kaldık, dün de bütün günümüzü adada geçirdik. geç saatte döndük. geç yatınca ben de işe geç kaldım ama çok keyifli vakit geçirdik.
şimdi uygun ve güzel otel bakıyorum izin olayını da ayarlarsak ay sonu eşime mini bir süpriz yapmak istiyorum.
fikirleriniz bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun kızlar.
istanbula yakın yerler tercih sebebi:)

oyyyyy aşka bak yahuuu ne güzel bizde öle bişi yapmayı planlıoz ama ben cmrt çalışıom bi cuma kaçmayı başarırsak süper olcak :)))
ağvaya gitmediyseniz ağvaya gidin ben merak ediyorum orasıda süpermiş birde abantı merak ediom :)

X