- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.521
kek süper gözüküyorr canım çektiii
tarifi kaydettim magrentaa yaparım bi ara :)
yardımcı bayan ben de alsam mı karar veremedim bir türlü. aslında camlar için istiyorum. çünkü evim yüksek ve camlar tehlikeli. ama diğer yandan da evin içinde bir yabancı olması pek hoşuma gitmiyor. bir de elim ayağım tutuyor eşim de elinden geldiğince yardım ediyor. zaten bayramda da çok büyük bir temizlik yaptık belki diğer bayrama yakın diyorum ama bir türlü net bir sonuca varamadım
akşam yaparsam fotosunu eklerim bakalım göründüğü gibi güzel olcak mı :)))) senden de bekliom :))
Kek güzel görünüyor valla canım çekti nasıl :)) akşama bir şey çıkmazsa aradan çıkartcam bence :))) ama tavsiye ederim sigara böreğini bence küçük bir tepsi at fırına bir kısmınıda kızart hangisi hoşuna giderse onu yaparsın ama fırında daha hafif oluyor ben seviyorum :)
bakıcam artık çaresine tanıdık birine söylücem aklımda yaparsa bakalım şirketle falan uğraşmak istemiyorum henüz :)
kekte can çekilmicek gibi değil ki(( dene sende bu arada senle ben aynıyız uyuzluk konusunda akşam misafirini sevmeyiz zırt die biri gelse sevmeyiz emirvakiyi sevmeyiz hehehehe kocam bana die çok uyuzsun bişeyi sevmion beni nasıl sevdin PPP
akşam yemeğe anneme gidiyoruz erkek dönersek ben de keki yapacağım yarın akşam yeriz. kek kalınca daha çok seviyorum ben:)
biz ev bakarken kocam ilk kez ne kadar uyuz olduğumu söylemişti bana:) hatta demiştiki hiç birşeyi beğenmiyorsun beni nasıl beğendin anlamıyorum:))))) o zaman çok kızmıştım ama şimdi komik geliyor ve haklı.
walla dışardan bakılınca uyuz gibi görünüyor olabiliriz:))) ama değiliz dimi. ben mesela seni anlıyorum sen de beni anlıyorsun dim:))) kabul ediyorum gerçekten uyuzum.
ama ne yapayım ben planlı bir insanım genelde. sen de öylesin diye tahmin ediyorum ondan sevmiyorsun. akşam misafir olunca geç yatıyoruz sonuçta çalışan insanız biz. sabah erken kalkıyoruz işe gidiyoruz.
çat kapı misafir gelince ne ikram edicem derdi. biz çalışan insanlarız her an elimizin altında hazır kekler börekler olmayabilir. belki ben o akşam için başka birşey yapmayı düşünüyorum insanlar gelince alt üst oluyor herşey.
misafir sevmeyen biri asla değilim ama benim için uygun olan zamanda gelseler daha iyi olur. istediğim gibi ağırlamak isterim gelenleri. yeri geldiğinde illaki haftaiçi misafirim de olacak ama ben istediğim zaman gelsinler şimdi değil:)
benımde eşim benden ıyı yapıo valla camları bı kere bıle sılmedım hep eşim siliyodu ama ıkı kere aldım bayan cok rahat oluyo ben bu durumdayken dip köşede yapamıyorum ayda bır almayı düşünüyorum artık
oylar speedy'ye:)
no no no no öyle değil yaw. kime isterseniz abone olduğum konulara yapıştırıyorum..
tamam seni istiyorum işte:)
bende sana verdim spedy inşallah sen olursun :))
kocam aradı topantı varmış geç gellicek birazz
günaydın kızlar...
gunaydın mutlu sabahlar
evetttt gelin hanımlarrr günaydınnn nabersiniz...bu hafta kocişim izinde ..sınava gircek hafta sonu,,eve gittiğimde hep yemek hazır olmuş oluyor ,süper bişey,dün patates püresiyle köfte bide domates çorbası yapmış püreye bayıldım:))))
birde kızlar bişi dicem evlendiğim günden beri hep bişeyler dökülüp kırılıyor evde bugünde sabah koskoca borcam dolabın içinden yere düştü paramparça oldu,evlendiğimin ilk sabahı kaynar çaydanlık devrilmişti,haftada bir bardak mutlaka kırılıyor zaten,korkmaya başladım artık,dünde balkon kapısında bi avuça yakın çamur vardı,eşim çocuklar atmış olabilir diyor ama hiç biryere dökülmemiş sabit duruyor ,çok garippp