Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

burayı okuyunca sevindim walla. şu saat oldu hala gözümn birini açıp birini kapatıyorum:KK43:
ramazan bayram derken tüm uyku düzenimiz alt üst oldu 3 gündür havalar da serin saati ertele ertele son ana kadar kalkamıyorum yataktan:KK43:
işler de yoğun zaten açıldı artık:KK43:
yıllık iznim war 2 hafta daha alıp evde uyusam mı diye düşünmüyor değilim.

Allah hepımızın yardımcısı olsun uykusuzlar yorgunlar miskinler :)

misafırı gelıcekler işlerı basından askın olanlar :):)

bende temızlık yapamıyorum oyle usten ancak ama galıba bu hafta sonu
yardımcı bı bayan alıcam gıbı gorunuyor bakalım hayırlısı

burayı okuyunca sevindim walla. şu saat oldu hala gözümn birini açıp birini kapatıyorum:KK43:
ramazan bayram derken tüm uyku düzenimiz alt üst oldu 3 gündür havalar da serin saati ertele ertele son ana kadar kalkamıyorum yataktan:KK43:
işler de yoğun zaten açıldı artık:KK43:
yıllık iznim war 2 hafta daha alıp evde uyusam mı diye düşünmüyor değilim.
hehehe işte süper fikir bende evde olup malak gibi yatmayı planlıyorum ama para lazım çalışmaya devam :p
akşam misafir geliyor. çaya kayınvalidem ve görümcemler :KK53:
offf akşam misafirini hiç sevmem beklicen kalksınlarda yatasın :KK43:(( ne yapmayı düşünüyorsun canım kek yapıcaksan çok güzel kakaolu kek tarifi aldım netten bir kapta sade bir kapta kakolu keki yapmışlar ayrı bir kaba biraz sade sonra kakaolu olacak şekilde dökmüşler süper olmuş :)
Allah hepımızın yardımcısı olsun uykusuzlar yorgunlar miskinler :)

misafırı gelıcekler işlerı basından askın olanlar :):)

bende temızlık yapamıyorum oyle usten ancak ama galıba bu hafta sonu
yardımcı bı bayan alıcam gıbı gorunuyor bakalım hayırlısı

valla ben de düşünüyorum ayda bir gelsin dip köşe yapsın temizliği :) camları silsin bende üstten yapayım yormayım kendimi :)

offf akşam misafirini hiç sevmem beklicen kalksınlarda yatasın :KK43:(( ne yapmayı düşünüyorsun canım kek yapıcaksan çok güzel kakaolu kek tarifi aldım netten bir kapta sade bir kapta kakolu keki yapmışlar ayrı bir kaba biraz sade sonra kakaolu olacak şekilde dökmüşler süper olmuş :)

:)

yolla bakıyım çok basitse yapabilirim :KK60:

sigara böreğini fırında nasıl yaptın nasıl oldu yani

Son düzenleme:
hehehe işte süper fikir bende evde olup malak gibi yatmayı planlıyorum ama para lazım çalışmaya devam :p

valla ben de düşünüyorum ayda bir gelsin dip köşe yapsın temizliği :) camları silsin bende üstten yapayım yormayım kendimi :)

arada bır alıyorum cok ıı oluyo vallahı ....

yolla bakıyım çok basitse yapabilirim :KK60:

sigara böreğini fırında nasıl yaptın nasıl oldu yani
bildiğin kek tarifi canım dün denicektim misafir gelince yapamadım linkini atayım bakayım çıkıcakmı beni görüntüsü çok cezbetti :)))
sigara böreğine gelince tespiye diz üzerini yağla at fırına kendi kendine olsun istersen yumurta sarısıda sürebilirsin üstüne yada normal börekler gibi yoğurtlu yağlı karışım da sürebilirsin ama sadece yağ sürünce çıtır çıtır olmuş fırın tepsisinide yağlamayı unutma :)

her türlü yemek tarifleri,lezzetli yemekler,kek,pasta,poğaça,börek,turta,sebze yemekleri,tatlı tarifi,tuzlu tarifi,yöresel yemekler,kurabiye,baklava,mantı,hamur işleri,her türlü yemek, binbir çeşit tarifi

arada bır alıyorum cok ıı oluyo vallahı ....

valla benimde aklımda ama yabancı birini eve sokmak istemiom çünkü başında durmak istemiyorum bakalım yapıcam bir ara bu işi :)

spedyy menün güzel canımm kolay gelsinn şimdidenn

bildiğin kek tarifi canım dün denicektim misafir gelince yapamadım linkini atayım bakayım çıkıcakmı beni görüntüsü çok cezbetti :)))
sigara böreğine gelince tespiye diz üzerini yağla at fırına kendi kendine olsun istersen yumurta sarısıda sürebilirsin üstüne yada normal börekler gibi yoğurtlu yağlı karışım da sürebilirsin ama sadece yağ sürünce çıtır çıtır olmuş fırın tepsisinide yağlamayı unutma :)

Evet görmüştüm keki ama böreği hiç yapmadım fırında. değişik bişey olabilir. akşam kızartmaya zaman kalmazsa denerim :KK52:
makarna salatası yada kısır yapabilirim :KK53::KK53::KK53:

her türlü yemek tarifleri,lezzetli yemekler,kek,pasta,poğaça,börek,turta,sebze yemekleri,tatlı tarifi,tuzlu tarifi,yöresel yemekler,kurabiye,baklava,mantı,hamur işleri,her türlü yemek, binbir çeşit tarifi

valla benimde aklımda ama yabancı birini eve sokmak istemiom çünkü başında durmak istemiyorum bakalım yapıcam bir ara bu işi :)

ben bazen duruyorum bazende annem duruyo ve şirketler var bayan gonderen gercekten cok temız yapıolar

özellıkle şirketten gelenler cok ıı yapıolar

kekin görüntüsü gerçekten çok güzelmiş. canım çekti walla:)

ben akşam misafi ağırlamayı pek sevmediğim için bu durum beni çok rahatsız ederdi açıkçası:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
gerçi gelecek olanlar yabancı değil ve sen süper güçsün speedy:nazar:
geçenlerde bir arkadaşımdan aldığım tarifle yaptım kuskus salatası onun da tadı çok güzel oluyor.
makarna salatası gibi yapılışı. içine sadece ceviz ya da fındık koyuyorsun. pratik birşey bunu da yapabilirsin.
sigara böreğini fırında yapmak ta zaman kazandırır sana. biz annemin alışkanlığı kızartma pek yapmazdık gerçekten çok hafif oluyor. üstüne evde varsa susam ya da çörek otu serp. yoğurt yağ karışımısı sür. kızartmış gibi çıtır çıtır oluyor.

yardımcı bayan ben de alsam mı karar veremedim bir türlü. aslında camlar için istiyorum. çünkü evim yüksek ve camlar tehlikeli. ama diğer yandan da evin içinde bir yabancı olması pek hoşuma gitmiyor. bir de elim ayağım tutuyor eşim de elinden geldiğince yardım ediyor. zaten bayramda da çok büyük bir temizlik yaptık belki diğer bayrama yakın diyorum ama bir türlü net bir sonuca varamadım:KK43:

Evet görmüştüm keki ama böreği hiç yapmadım fırında. değişik bişey olabilir. akşam kızartmaya zaman kalmazsa denerim :KK52:
makarna salatası yada kısır yapabilirim :KK53::KK53::KK53:
Kek güzel görünüyor valla canım çekti nasıl :)) akşama bir şey çıkmazsa aradan çıkartcam bence :))) ama tavsiye ederim sigara böreğini bence küçük bir tepsi at fırına bir kısmınıda kızart hangisi hoşuna giderse onu yaparsın ama fırında daha hafif oluyor ben seviyorum :)
ben bazen duruyorum bazende annem duruyo ve şirketler var bayan gonderen gercekten cok temız yapıolar

özellıkle şirketten gelenler cok ıı yapıolar
bakıcam artık çaresine tanıdık birine söylücem aklımda yaparsa bakalım şirketle falan uğraşmak istemiyorum henüz :)

ben akşam misafi ağırlamayı pek sevmediğim için bu durum beni çok rahatsız ederdi açıkçası:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
geçenlerde bir arkadaşımdan aldığım tarifle yaptım kuskus salatası onun da tadı çok güzel oluyor.
makarna salatası gibi yapılışı. içine sadece ceviz ya da fındık koyuyorsun. pratik birşey bunu da yapabilirsin.
sigara böreğini fırında yapmak ta zaman kazandırır sana. biz annemin alışkanlığı kızartma pek yapmazdık gerçekten çok hafif oluyor. üstüne evde varsa susam ya da çörek otu serp. yoğurt yağ karışımısı sür. kızartmış gibi çıtır çıtır oluyor.

kekte can çekilmicek gibi değil ki :KK43:(( dene sende bu arada senle ben aynıyız uyuzluk konusunda akşam misafirini sevmeyiz zırt die biri gelse sevmeyiz emirvakiyi sevmeyiz hehehehe kocam bana die çok uyuzsun bişeyi sevmion beni nasıl sevdin :pPPP

kısır da olabilir canım benimde aklımdan geçti bugünn

evet makarna salatası daha basit ama hazır garnitür dök bitti :KK60::KK60::KK60:

Evet kuskus salatası da yapabilirim Evde var :KK64: artık zamana göre yetiştiricem.
ben ne biliyim birileirnin gelmesini çok seviyorum ilk duyduğumda stres oldum beni aradı gelme diyecekti.
bişey yapamma diye ama yapıcaz artık :76:

X