Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Evet bugün öyle bir geçer zamanki günü heyecanla bekliyorum maçta varmış bugün.Eşim dün saat hesaplamasını yapıyordu izleyebilirmiyim acaba diye...Bende beyazlara kosla kullanıyorum çoraplara ve lekelere oldukça iyi geliyor tavsiye ederim magrenta...

bu aralar eşim hep benden önce gidiyor eve. bugün toplantısı uzakta belki trafik ilk kez işe yarar:)

günaydınnn kızlarrrr:KK66:

günaydın canım.
ya seni görünce. hep aklıma şey geliyor. Evreşe yolları dar bana bakma benim yarim var :KK69::KK69::KK69:
benim böyle nicklere karşı bi zafım var da :KK61::KK61:

iyiyimm canım nasıl olayım işte çamaşır attım makinaya çıkmasını bekliyorumm

kızlarr nasıl sürpriz yaptınız bakalımm haberler sizdee :KK66:

ohhh ne güzel yaa. benimde çamaşırlarım birikti bu akşam evdeyiz. atarım artık :78::78:
benim süprize daha var canım doğum günün de kısmetse :KK54: :111:

günaydın canım.
ya seni görünce. hep aklıma şey geliyor. Evreşe yolları dar bana bakma benim yarim var :KK69::KK69::KK69:

ohhh ne güzel yaa. benimde çamaşırlarım birikti bu akşam evdeyiz. atarım artık :78::78:

anladımm canım :KK69:

bende bugünn durduk yere sürpriz yapayım diyordumm ama vazgeçtimm gıcık etti beni çünkü yapmıycam :KK37:

valla bende bayılırımm canım baya olduu yapalı eşimden çok ben yemiştimm :KK1: bana bırakmadınn hepsinii yedinn diyor o da çok severmiş meğerse :KK9:

:KK52::KK52::KK52: bende seviyorum ama eşim kadar değil. çok aramam yani :KK23: akşama zaman kalırsa yaparım.
dün akşamda evde yemek yemedik. bu akşama artık yemek yapıcam öyle zor geliyorki :KK37::KK37:

günaydın canım.

:KK60::KK60::KK60::KK60:

oda güzelmiş sabah sabah güldüm vallaa:KK60: evrekayı birgün nick ararken ne yapsam yapsam derken arşimet aklıma geldi ordan koymuştum. bende nicklere bakarken neden koyduklarnı merak ederim :KK60::KK60:

:KK52::KK52::KK52: bende seviyorum ama eşim kadar değil. çok aramam yani :KK23: akşama zaman kalırsa yaparım.
dün akşamda evde yemek yemedik. bu akşama artık yemek yapıcam öyle zor geliyorki :KK37::KK37:

çalışıyorsunn canım kolay mı ... dün bende arkadaşımı yolcu ettikten sonra bankaya geçtimm dönüşte pizza yedikkk :KK56:

yemekler var onları ısıtıcam ama canım patlıcan közlemesi istiyor yoğurtlu yapaym diyorum buz gibi yeriiz

:KK60::KK60::KK60::KK60:

oda güzelmiş sabah sabah güldüm vallaa:KK60: evrekayı birgün nick ararken ne yapsam yapsam derken arşimet aklıma geldi ordan koymuştum. bende nicklere bakarken neden koyduklarnı merak ederim :KK60::KK60:

:KK52::KK52::KK52: vallahi yaa genelde mutlaka bişey uyduruyorum.. :KK70::KK70: meslea ssscc görünce de HTC diye cep teli var ya o geliyor aklıma saçma ama :80::80:

çalışıyorsunn canım kolay mı ... dün bende arkadaşımı yolcu ettikten sonra bankaya geçtimm dönüşte pizza yedikkk :KK56:

yemekler var onları ısıtıcam ama canım patlıcan közlemesi istiyor yoğurtlu yapaym diyorum buz gibi yeriiz

benim buzlukta bi sürü var közlenmiş patlıcan..
bu haftasonuna arkadaş çağırmayı düşünüyorum ama bana bi uyuşukluk geldi hiç bişey yapasım yok :KK53::KK53:

:KK60::KK60::KK60:

sendeki bu enerjiyi seviyorum ben:KK16: dün abim geldi bizde kaldı tavuklu mantar sote pilav salata yaptım mantar soteye bayıldı diyo evde neden böle yapmıyordun bakıyorumda evlenince level atlamışın :KK60::KK60::KK60:

:KK52::KK52::KK52: vallahi yaa genelde mutlaka bişey uyduruyorum.. :KK70::KK70: meslea ssscc görünce de HTC diye cep teli var ya o geliyor aklıma saçma ama :80::80:

benim buzlukta bi sürü var közlenmiş patlıcan..
bu haftasonuna arkadaş çağırmayı düşünüyorum ama bana bi uyuşukluk geldi hiç bişey yapasım yok :KK53::KK53:

közleyip poşetleyip öyle atıyoruz dimii buzluğa ekstra bişey var mıı speddy

valla benimde yok bugünnn yataktayım zaten hala :))

vallahı ne guzel yemekler yapıosunuz

bız bı haftadır agzımıza yemek koymadık

ben yapamıyorum cok kokuyo bana eşimde bu aralar sıkı çalıştıgı ıcın yapamıyo

sandavıc melemendı kahvaltı dısardandı gecırıyoruz

bende sıkıldım bu durumdan ama elımde degıl yapamıyorum

eşimede dun dıyorum lutfen kızma bana yemek yapamıyorum dıye :)

yok askım bılıyorum sıkma canını dıyo Allah tan anlayışlı

annemlerde bı gelemedı tatılden o yapsa yemeklerde yesek:):))

vallahı ne guzel yemekler yapıosunuz

bız bı haftadır agzımıza yemek koymadık

ben yapamıyorum cok kokuyo bana eşimde bu aralar sıkı çalıştıgı ıcın yapamıyo

sandavıc melemendı kahvaltı dısardandı gecırıyoruz

bende sıkıldım bu durumdan ama elımde degıl yapamıyorum

eşimede dun dıyorum lutfen kızma bana yemek yapamıyorum dıye :)

yok askım bılıyorum sıkma canını dıyo Allah tan anlayışlı

annemlerde bı gelemedı tatılden o yapsa yemeklerde yesek:):))

senin durum belli canım elinde olsa yaparsınn

annenler gelince sana güzel yemekler yaparlar bol bol vitamin alırsın bebişş içinn :nazar:

X