Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Merhaba kızlar,,söylemesi ayıptır az önce uyandım:)) görümcemler vardı ya akşam geç gittiler bende çok yoprulmuştum sahurdan sonra yattım az önce kalktım...yemekleri çok beğendiler tarifler aldılar...çok sevindim:=
bugünde kandil hiçbiyere gitmicez,gidip gelmekten bi hal olduk artık,gidip gelmekten bi düzen oturtamadık,yok oraya git yok buraya git yok bilmem ne,,,bir an önce otursa şu düzende öfff..siz napıosunuz ,neyse çalışanlar için az kaldı akşam oldıu nerdeyse dayanın kızlar

hellllooooo

ben burdayım daha bayram bizde pazartesi başlıyor pazartesi günü kayınvalidemlere bodruma gidicez kendi annemlerde oraya gelicekk

çok özledimm ya..

menüyü belirledimm

mercimek çorbası

pilav

tavuk sote

patlıca soğuk meze

cola

BENDE bu gece çok geç yatıcam ve yarın çok geç kalkıcam ağda yaptırıcam saçımı kestiricem birazcık kahkül falan yaptırıcam :KK51::KK51::KK51:
sonra tatil moduna girmek istiyorum :KK53::KK53::KK53:

kızlar hem ıyı aksamlar hemde hayırlı kandıller

bu arada ben 9 gun gelemıcem buralara

şimdiden herkesın bayramınıda kutlarım nıce bayramlara ıns.......

mutlu mesut gecer ıns tatılımız:KK49::KK49::KK49::KK49:

görüşmek üzere şimdiden bayramın kutlu olsunn :)

aynen :KK52: Ama 2 saat sonra 9 gün tatildeyizzz kızlar onu düşünün mutlu olalım bana bide bugün 400 tl bayram paraso verdiler dahada mutlu oldum:KK66::KK66:

ohh süper hem tatil hem harçlıkk az kaldıı evrekaa güle güle harca inş.

Kızlar bişey sorucam ,söz nişan elbiselerini napıcaz ya,ben yıkattırıp koydum bi yere ama bi daha nerde giyicez,satsakmı napsak:KK53:

Kızlar bişey sorucam ,söz nişan elbiselerini napıcaz ya,ben yıkattırıp koydum bi yere ama bi daha nerde giyicez,satsakmı napsak:KK53:

benim öylece duruyor iyiki gelinliğimi satın almamışlım bi ara düşündüm ama kesin alıcı çıkmıyor gıcık oldum :KK59:

bende pazar günü gitcem ağdaya sonra saçımı kestirip mavi siyaha boyatcam az alışveriş yapcam sonra evişime gelcem:KK66:

mavi siyah kullandım nişanda boyatmıştım nişanlığımda parlement mavisiydi :KK34: şimdi de normal siyah 3 aydır boyamıyorum o ayrı :KK37::KK37:

valla benim duruyor nişan ve kına kıyafetim kına kıyafetimi giyerim yine de nişan kıyafetim olmaz satmayıı düşünmemiştim hiç :KK50:

off kafayı yicem ya migrenim tuttuu öğlenden beri üst katta çocuklar koşuyor süreklii çok ses geliyor ya yıkılcak sanki ağrım olduğu için mi fazla geliyor

bana bilmiyorumm :KK52::KK52::KK52: evin içnde nasıl top oynuyorlar bu kadarr

benim öylece duruyor iyiki gelinliğimi satın almamışlım bi ara düşündüm ama kesin alıcı çıkmıyor gıcık oldum :KK59:

ben gelinliği satın almıştım,şimdi evlenecek bi arkadaşıma verdim belki sonra sitelerden satarım..ya bilemedim bende,napıcaz ne edicez evde fazlalık duruyor öyle

mavi siyah kullandım nişanda boyatmıştım nişanlığımda parlement mavisiydi :KK34: şimdi de normal siyah 3 aydır boyamıyorum o ayrı :KK37::KK37:

valla benim duruyor nişan ve kına kıyafetim kına kıyafetimi giyerim yine de nişan kıyafetim olmaz satmayıı düşünmemiştim hiç :KK50:
bende bugün düşündüm nağıcazki bi daha nerde giyicezz
off kafayı yicem ya migrenim tuttuu öğlenden beri üst katta çocuklar koşuyor süreklii çok ses geliyor ya yıkılcak sanki ağrım olduğu için mi fazla geliyor

oklavayla vur tavana,çekilmez şimdi ağrılı ağrılı

canım bence git uyar migrenim tuttu az daha sessiz olabilirmisiniz de :KK52:

bende evlenırken kızıl siyaha boyattım şimdide mavi siyahı istiyorum aslında kızıl istiyorumda tamamen onlada başetmek çok zor yaaa:KK52: bende gelinliğimi satmak istiyorum valla evde duruyor ölee sahibinden.com 'a koyup satayım diyorum

bende evlenırken kızıl siyaha boyattım şimdide mavi siyahı istiyorum aslında kızıl istiyorumda tamamen onlada başetmek çok zor yaaa:KK52: bende gelinliğimi satmak istiyorum valla evde duruyor ölee sahibinden.com 'a koyup satayım diyorum

Evet kızılda güzel ama terleyince yada ıslanınca kötü akıyor.
ben nişanlığım için koydum int ama olmyor ya ben bile olsam şimdi neden 2. el alıyım diyorum :KK52::KK52:
onun için düşündüm de gerçekten ihtiyacı olan birisine vericem :KK34:

yarın dünya ağda günü herhaldeee:KK9:birde kıyafet istiyorum,böyle aile ziyaretlerine falan giderken giyecek çok kıyafetim yokkk..batikte bir tulum gördüm çok güzel almak istiyorum ama ,para harcamaya korkar oldum:26:

Evet kızılda güzel ama terleyince yada ıslanınca kötü akıyor.
ben nişanlığım için koydum int ama olmyor ya ben bile olsam şimdi neden 2. el alıyım diyorum :KK52::KK52:
onun için düşündüm de gerçekten ihtiyacı olan birisine vericem :KK34:

evet kızıl cidden zor ünideyken kızıldı 2 haftada bir akıyordu rengi kötü oluyordu tekrar boyatıyordum saçlarım mahfoluyordu zaten kuru saçım iyice kırılıp çatal çatal duruyordu. Kendi saç rengimde zaten siyaha yakın ama ben biraz daha canlı ve maviliğin görünmesini istiyorum güneşte ondan mavi siyah boyatmak istedim

az kaldıı zatenn şimdi ses kesildii gibii başlasın çıkıcamm yanii yapcak bişey yokk

ben 1 sene olucak siyahtı aslında bende kızıl istiyorummm :))

X