Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ssc sagol canım

magrente kansızlık ıcın ılac daha erkenmiş bır sure sonra baslıcam ıns

evreka bak kızlar yetiştı yıne ayyakkabı cok ıı fıkırmiş:)

bu kızların yardımcı olmasına bayılıyorum ya:):)ıyıkı burdayım:)

evet canım bende cok sevıyorum herkes tanımadan birbirlerini yardım ediyor fikir alışverişi yapıyor evet bugünde bitti kaldı 3 gün oh

seninkindede sana özel mesaj atarım canım PP burdan yazamazdım :)

bişi diil canım beğenmene sevindim :) aldığı en güzel hediye olcak bence :)
selam kızlar

bugün 1.ayımız bizimde :)

güzel yemekler yapıcam , sevdiği pastadan yapıcam kocamınn,

ahhh hediye konuusuu bende çok düşünürümm

sipiidii nerlerdee ya gelmemiş hiççç
nice aylara yıllara inşallah canım

hımmm sürelieri takip et canım sağlıklı beslenmeye bak aman haaa :)))

herkes kendi işinde gücünde galiba:)

magrenta ben o zamana kadar çatlarım sen şimd imesaj atsan da ben o zaman uygulasam olmaz mı

walla buraya yazınca ya da forumdaki diğer konuları okuyunca zaman nasıl geçiyor hiiiiiç anlamıyorum ben

bencede kamuoyuna sundum arkadaşlarımada beğendiğim bir model vardı tigerın onu alcam üstünede bir gömlek bide deniz ağırlıklı bir sofra bide benn daha ne olsun :))))

süper fikir canım zaten erkeklere başka alternatif olmuyor bayanlar yani biz şanslıyız o açıdannn

kayıvalidemler var benimde her zaman giremiyorummm ama aklım burada oluyor

ilk ayımızı hep birlikte kutliycezzz :))))

evet canım biz şanslıyız bir sürü seçenek var onunda istediği vardı ama alamıcam okadr para veremem bu ay harcamalarımızı baya bir aştık zaten azıyla yetinsin oda bu yıl senide tebrik ediyorum canım bir haftasonrada bizim 1 ayımız dolcak

olur canım çatlama sen

masraflara dikkatetmek lazım evliyiz artık plas stationun da maşallahıu var gerçi tiger alıcakmışın onunda maşallahı var yanlız bir sorun var ben uzun süredir tiger kullanımyorum çok seviyorum 1 yıla kalmadan bazı yerlerindeki deriler aşınıyor sanki kirli gibi duruyor silsen derisi tahriş oluyor silmesen pis duruyor eime hep nike alırız ondan öle sorun olmuo yıllarca giyiyor ama ben 2 yılda bir alıom bdie sadece haftada 1 veya 2 gün giyince :)
bu arada almadan önce araştır ona göre al hemen bugün vermiceksen ben indirimerini takip ediyordum 189 tl pahalı gelio da :) ykmde kampanya varmış ykm kartla 100 tl alışverişe 15 tl ykm puan die mesaj geldi bilgin olsun :)

günaydın kızlarr magrenta valla dün gittim aldım işyerim karataşta akşam iş çıkışında hemen gittim verdim 189 gaymeciği bana öyle birşey demediler puan yüklediler sanırm

günaydın kızlarrr

hadi gözün aydın evreka hediye işini çözdün

saolun kızlarrrr valla çözdüm akşamada romantik bir yemek sonra hediyesinş vercem 2dene biri aldığım biride magrentanın dediği hediyeyi saat 9 gibide arkadaşlarını aradım organisazyon yaptık samimi bir arkadaşıyla onlar gelecek supriz doğum günü partisi yapcaz bakalım koçişeee xxmutluxxx tanıyamadım ben yaa pınar senmisin yoksa

günaydın kızlarr magrenta valla dün gittim aldım işyerim karataşta akşam iş çıkışında hemen gittim verdim 189 gaymeciği bana öyle birşey demediler puan yüklediler sanırm

ooo ne şanslısın ben kuş uçmaz kervangeçmez birr yerdeyim bööööö iyi yapmışın hayırlı olsun ykm kartın varsa kartınma yüklenmiştir sanırık sorsaydın keşke 200e tamamlayıp 30 tl kazansaydın daha bi süper olurdu :) neyse halletmişin ya bu işi :)))
sen bunları yapıon ya kocana o sana ne yapar acaba kara kara bunları düşüncek bence hehehehe

nerde oturuyon canım sen. bizim maşşallahı var arkadaşlarının yaa bide pek severler :))) evet benimkide 8 eylülde aramızda az bakalım o napcak az biraz romantik değildir bende merakla beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…