- 27 Haziran 2011
- 624
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.221
selam kızlarr, tatil öncesi işlerimiz çok yoğun toparlamaya çalışıyorum.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
nefess geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten seni.
evreka benim böyle günlerde pek üretken olmadığımı artık biliyorsunuz ama fikir aynı; romantik bir sofra, müzük ve alımlı bakımlı eş. en güzel kutlama:)
hediye konusuna gelince şu erkeklerin play station tutkusunu çözemedim bir türlü. tanıdığım tüm hepsinde var bu ama ne gerek var:)benim eşimde hep istiyor ocakra bizim doğumgünlerimiz şimdiden para biriktir falan diyor. 2.ay dönümümüzde ben ne yaptım:) küçüklüğümüzde oynardık hatırlarsınız belki zeka oyunları vardı. yuvarlak birşey üstüne piyonları dizip sonra kalan piyon sayısına göre zeka seviyesini söylüyordu hani espiri olsun diye ondan aldım. şimdi bunla idare et play station bunun parasına düşünce onu da alacağım sana demiştim
sende öyle espirili birşey al, bir de ihtiyacı olan birşey al. ayakkabı, parfüm, vs. erkeklere hediye konusunda da pek alternatif yok malesef.
magrenta senin de evrekaya attığın özel mesajı merak ettim doğrusu:)
bişi diil canım beğenmene sevindim :) aldığı en güzel hediye olcak bence :)magrentaa süpersinn :)) saol canım benimm :) sssccc valla bende üretken değilim bu konuda yaaaerkeklere alınacak şeylerde kısıtlı bilmiyom vallaa bugün bir iki şey bakmam lazım . bizimkide bayan gibi ayakkabıya hayır demez ama bir sürü ayakkabısı var
nice aylara yıllara inşallah canımselam kızlar
bugün 1.ayımız bizimde :)
güzel yemekler yapıcam , sevdiği pastadan yapıcam kocamınn,
ahhh hediye konuusuu bende çok düşünürümm
sipiidii nerlerdee ya gelmemiş hiççç
ssc sagol canım
magrente kansızlık ıcın ılac daha erkenmiş bır sure sonra baslıcam ıns
evreka bak kızlar yetiştı yıne ayyakkabı cok ıı fıkırmiş:)
bu kızların yardımcı olmasına bayılıyorum ya:):)ıyıkı burdayım:)
bencede kamuoyuna sundum arkadaşlarımada beğendiğim bir model vardı tigerın onu alcam üstünede bir gömlek bide deniz ağırlıklı bir sofra bide benn daha ne olsun :))))
olur canım çatlama senherkes kendi işinde gücünde galiba:)
magrenta ben o zamana kadar çatlarım sen şimd imesaj atsan da ben o zaman uygulasam olmaz mı
walla buraya yazınca ya da forumdaki diğer konuları okuyunca zaman nasıl geçiyor hiiiiiç anlamıyorum ben
evet canım biz şanslıyız bir sürü seçenek var onunda istediği vardı ama alamıcam okadr para veremem bu ay harcamalarımızı baya bir aştık zaten azıyla yetinsin oda bu yılsenide tebrik ediyorum canım bir haftasonrada bizim 1 ayımız dolcak
olur canım çatlama sen
masraflara dikkatetmek lazım evliyiz artık plas stationun da maşallahıu var gerçi tiger alıcakmışın onunda maşallahı var yanlız bir sorun var ben uzun süredir tiger kullanımyorum çok seviyorum 1 yıla kalmadan bazı yerlerindeki deriler aşınıyor sanki kirli gibi duruyor silsen derisi tahriş oluyor silmesen pis duruyor eime hep nike alırız ondan öle sorun olmuo yıllarca giyiyor ama ben 2 yılda bir alıom bdie sadece haftada 1 veya 2 gün giyince :)
bu arada almadan önce araştır ona göre al hemen bugün vermiceksen ben indirimerini takip ediyordum 189 tl pahalı gelio da :) ykmde kampanya varmış ykm kartla 100 tl alışverişe 15 tl ykm puan die mesaj geldi bilgin olsun :)
günaydın kızlarrr
hadi gözün aydın evreka hediye işini çözdün
günaydın kızlarrmagrenta valla dün gittim aldım işyerim karataşta akşam iş çıkışında hemen gittim verdim 189 gaymeciği bana öyle birşey demediler puan yüklediler sanırm
saolun kızlarrrrvalla çözdüm akşamada romantik bir yemek sonra hediyesinş vercem 2dene biri aldığım biride magrentanın dediği hediyeyi saat 9 gibide arkadaşlarını aradım organisazyon yaptık samimi bir arkadaşıyla onlar gelecek supriz doğum günü partisi yapcaz bakalım koçişeee xxmutluxxx tanıyamadım ben yaa pınar senmisin yoksa
ooo ne şanslısın ben kuş uçmaz kervangeçmez birr yerdeyimbööööö iyi yapmışın hayırlı olsun ykm kartın varsa kartınma yüklenmiştir sanırık sorsaydın keşke 200e tamamlayıp 30 tl kazansaydın daha bi süper olurdu :) neyse halletmişin ya bu işi :)))
sen bunları yapıon ya kocana o sana ne yapar acaba kara kara bunları düşüncek bence hehehehe
insan der dimii benim yeni üyeliğim bu diyee:)ama kelimeeden hemen tanıdımmevreka açıkca kimlik bilgilerimi verseydin kuzumO kelimeyi özellikle yazdım zaten