• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

Merak edebilirler gayet normal kırmamak lazım bence, görsellikten ziyade önce tartmak lazım dimi....

Ay tövbe tövbe gece gece bi değişik oldum aynı hissetmişiz. Konu sahibi niirdesinn? baya ekşınlı oldu konun. Bulur demistim de bu kadar hızlısını tahmin edememistim:skandal:

Hahaha aynen bende garip oldum. Sanki konu sahibiyle evlenmek isteyen bir adam 🤣🤣 normalde yeni üye olması falan hiç düşünce uyandırmaz ama bir hoslant enerjisi aldım hayirlisi🤣

Bu işler hep nasip işi. İnsan çabası da bir yere kadar, olmuyorsa olmuyor bazen.
Ama tabii ki umutsuzluğa kapılmak yok, yine siz bekar arkadaslarınıza niyetinizi belli edin. Güvendiğiniz insanlar yine güvenilir görücü bulabilirler aslında

Biraz kafa karıştırıcı gibi oldu bence ondan şaşırdınız, 😀 ama olsun yapıcı eleştriye açık olmak lazımm bence.!!

Sevgiyle kalın...

Yukarıdaki sohbetten hiçbirşey anlamadım. Kim ne diyor gerçekten anlamadım. Kusura bakmayın.
Nasıl anlamadın yav. Bu üye erkek ve seninle tanışmak istiyor.
Ben böyle anladim. :kahve: Açıkça yazdık itiraz da etmedi. Bilerek anlamazlığa mi vuruyorsun :KK45:

O tanıdığı Brad Pitt degilse mesajini k! goz ardi edebilirsin :)
ahaha ama güzel mantık biz de erkek forumlarına girip gözümüze kestirdiklerimize yazalım:) eski üye vs olsa belki geyik yapılır da 2 mesaj var ikisi de buraya ait .

Back