- Konu Sahibi Umutumut16
Merak edebilirler gayet normal kırmamak lazım bence, görsellikten ziyade önce tartmak lazım dimi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tövbe tövbe gece gece bi değişik oldum aynı hissetmişiz. Konu sahibi niirdesinn? baya ekşınlı oldu konun. Bulur demistim de bu kadar hızlısını tahmin edememistimBana da garip bir enerji geçti yorumlariniı okuyunca tövbe est
Yalniz bu da sensen şansını bu kadar zorlama kardeşbelki tanışıp evlenmek istiyordur
Ay tövbe tövbe gece gece bi değişik oldum aynı hissetmişiz. Konu sahibi niirdesinn? baya ekşınlı oldu konun. Bulur demistim de bu kadar hızlısını tahmin edememistim
belki tanışıp evlenmek istiyordur
Nasıl anlamadın yav. Bu üye erkek ve seninle tanışmak istiyor.Yukarıdaki sohbetten hiçbirşey anlamadım. Kim ne diyor gerçekten anlamadım. Kusura bakmayın.
Dalga mı geçiyorsunuzinsanın kısmeti klavyenin ucundadır bilemez bazende bütün dünyayı dolaşmak gerekir derler nasip işte
özelden mesaj yoluyla iletişime de geçiyorDalga mı geçiyorsunuz
Yoksa ekşın mı yaratmaya çalışıyorsunuz
Kimsin sen? Yeni geldin ama hizli geldin.ekşin olsun
Mesaj mi attı?özelden mesaj yoluyla iletişime de geçiyor
evet bir tanıdığından bahsetti , tanıştırmak istediğini söyledi. Yeni üyelik ve üslupta bana erkek olduğunu düşündürttü.Mesaj mi attı?
O tanıdığı Brad Pitt degilse mesajini k! goz ardi edebilirsin :)evet bir tanıdığından bahsetti , tanıştırmak istediğini söyledi. Yeni üyelik ve üslupta bana erkek olduğunu düşündürttü.
ahaha ama güzel mantık biz de erkek forumlarına girip gözümüze kestirdiklerimize yazalım:) eski üye vs olsa belki geyik yapılır da 2 mesaj var ikisi de buraya ait .O tanıdığı Brad Pitt degilse mesajini k! goz ardi edebilirsin :)