Evlenemedim

yokta senin derdin nedir benimle ugraşmayı bırak bu sana bişey kazandırmaz sana ne sana ne

ahaha ama güzel mantık biz de erkek forumlarına girip gözümüze kestirdiklerimize yazalım:) eski üye vs olsa belki geyik yapılır da 2 mesaj var ikisi de buraya ait .
Aslında gözümüze kestirdiklerimiz demesek daha mantıklı olur bence, sonuçta kısmetten ötesi yok..

Tartışılır bence kişiler önemli egitim seviyeleri
yaşama bakış açıları.!

Ne bekledigi siz uzun bir süre yanlız yaşamış insanı bulun, bence o yeryüzünde sevginin deger vermenin bir ömür geçirmenin ne demek oldugunu iyi bilir.!

Ki' geç ve zor kazanılan herşeyin degeri büyüktür.!!

Ne okudum ben az önce..

Tamamen sacmaliyorlar ya erkekler gelmiş. Yok zengin mi olması önemliymiş yok yakışıklılık mi önemliymiş ?
Siz erkekler biraz para görünce kız beğenmiyorsunuz. Güzel kadınlarda zenginde ister yakışıklı da ister size ne ? Isı gücü olan kadın ne yapsın erkek karnı mi doyursun saçma saçma muhabbetler.

Hmmm bu ikisi iki farklı şahısmıs, ben nick değiştirdi sandım sonradan. Muhtemelen birbirlerinden haberdarlar ve tanıyorlardır birbirlerini zaten. Evlilik sitesi sandılar burayı herhalde. Hayır gerçekten niyet tanışmak vs olsa hadi yine bir nebze anlayacağım da, dalga geçiyorlarmış gibi geldi bana.

Bilen bilir Osmanlı döneminde Kanuni Sultan süleymanın eşi olan kişi Hürrem'dir.!!

Zaten oda Türk degil biyorsunuz.!

Demem o ki kısmetten ötesi yok..

Sevgiyle kalın.

Ne alaka anlamadım, Türk insanlar yabanci insanlarla evlenemiyor mu, mutlu olamıyor mu?

2. olarak bir padişahın eşinin yabancı ve Rus biri olmasının olasılığı Türk olmasından daha fazla eee çünkü harem cariyeleri hür vatandaşlar olan Müslüman Türk kadınlardan olamaz. Cariye-köle kadınlar sadece Müslüman olmayan takımdan seçilebilir. Hür Müslüman bir kadına gel haremde nikahsız birliktelik yaşa diyemezsin şeriata aykırı.

Bu işin neden bu noktaya geldiği ise Osmanlı yönetimiyle alakalı. Türk soylu aileden gelen bir imparatoriçeyi Osmanlı ailesi istemiyor siyasal sebeplerden dolayı.

Bu tabloda tamamıyle raslantısal kader kısmetten çok o zamanın kadın-erkek ilişkisi şartları ve Osmanli devlet yönetimiyle alakası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…