- Konu Sahibi Umutumut16
-
amacımı belirttim
tüm mesajlarının bu konuya ait olması ilginç değil mi ? bu konu için mi üyelik açtın?siz evlenmek istiyorsanız arkadaşım istanbul yaşıyor tanıştırabilirim
Kesinlikle kısmetten ötesi yokkk...insanın kısmeti klavyenin ucundadır bilemezbazende bütün dünyayı dolaşmak gerekir derler nasip işte
Aslında gözümüze kestirdiklerimiz demesek daha mantıklı olur bence, sonuçta kısmetten ötesi yok..ahaha ama güzel mantık biz de erkek forumlarına girip gözümüze kestirdiklerimize yazalım:) eski üye vs olsa belki geyik yapılır da 2 mesaj var ikisi de buraya ait .
Amin zihninize yüreginize saglık rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin. Karşınıza merhametli iyi niyetli güzel insanlar çıkarsın.Kıyametten ötesi yok evet rabbim yazacak Allah herkesin gönlündeki muradı versin
Aminnnn.Kıyametten ötesi yok evet rabbim yazacak Allah herkesin gönlündeki muradı versin
evet bir tanıdığından bahsetti , tanıştırmak istediğini söyledi. Yeni üyelik ve üslupta bana erkek olduğunu düşündürttü.
Ne okudum ben az önce..
Hmmm bu ikisi iki farklı şahısmıs, ben nick değiştirdi sandım sonradan. Muhtemelen birbirlerinden haberdarlar ve tanıyorlardır birbirlerini zaten. Evlilik sitesi sandılar burayı herhalde. Hayır gerçekten niyet tanışmak vs olsa hadi yine bir nebze anlayacağım da, dalga geçiyorlarmış gibi geldi bana.Tamamen sacmaliyorlar ya erkekler gelmiş. Yok zengin mi olması önemliymiş yok yakışıklılık mi önemliymiş ?
Siz erkekler biraz para görünce kız beğenmiyorsunuz. Güzel kadınlarda zenginde ister yakışıklı da ister size ne ? Isı gücü olan kadın ne yapsın erkek karnı mi doyursun saçma saçma muhabbetler.
Bilen bilir Osmanlı döneminde Kanuni Sultan süleymanın eşi olan kişi Hürrem'dir.!!
Zaten oda Türk degil biyorsunuz.!
Demem o ki kısmetten ötesi yok..
Sevgiyle kalın.
dedektif gibisin haG galata80
@PROMETAUS 78
Mune Kazen erkek üyeler. Cok belli kendilerine birilerini ayarlamaya gelmişler. Bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?