- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Hmmm bu ikisi iki farklı şahısmıs, ben nick değiştirdi sandım sonradan. Muhtemelen birbirlerinden haberdarlar ve tanıyorlardır birbirlerini zaten. Evlilik sitesi sandılar burayı herhalde. Hayır gerçekten niyet tanışmak vs olsa hadi yine bir nebze anlayacağım da, dalga geçiyorlarmış gibi geldi bana.
Ok tamam ben galiba anlatamadım.!Ne alaka anlamadım, Türk insanlar yabanci insanlarla evlenemiyor mu, mutlu olamıyor mu?
2. olarak bir padişahın eşinin yabancı ve Rus biri olmasının olasılığı Türk olmasından daha fazla eee çünkü harem cariyeleri hür vatandaşlar olan Müslüman Türk kadınlardan olamaz. Cariye-köle kadınlar sadece Müslüman olmayan takımdan seçilebilir. Hür Müslüman bir kadına gel haremde nikahsız birliktelik yaşa diyemezsin şeriata aykırı.
Bu işin neden bu noktaya geldiği ise Osmanlı yönetimiyle alakalı. Türk soylu aileden gelen bir imparatoriçeyi Osmanlı ailesi istemiyor siyasal sebeplerden dolayı.
Bu tabloda tamamıyle raslantısal kader kısmetten çok o zamanın kadın-erkek ilişkisi şartları ve Osmanli devlet yönetimiyle alakası var.
Sizin için erkek diyollaa doğru muOk tamam ben galiba anlatamadım.!
Tabiki mutlu olabilir sonuçta ortada bir kadın erkek ilişkisi var.!!
Sonuç olarak uzak mesafelerdeki buluşmaları örnek vermek istedim.!
Benim anlayamadıgım neden bu kadar önyargılınısız, ve neden yapıcı eleştiride bulunmaxsınuz anlamam.!!Müge reisden bizde kaptik birşeyler
Ok tamam ben galiba anlatamadım.!
Tabiki mutlu olabilir sonuçta ortada bir kadın erkek ilişkisi var.!!
Sonuç olarak uzak mesafelerdeki buluşmaları örnek vermek istedim.!
Bende o zaman şöyle hitap edeyim.
Ablacım neyse keşke örnek vermeseydimmm
Bu kadar ters tepecegini hiç tahmin etmemiştimm..!!!
Bari Prometheus doğru yazilsaydi.bu adamlar 50 yaşın altıysa ben de bişey bilmiyorumayyy inanmoyorooom erkek gelmiş diye kucağına atlıcaz sandılar zaaar. neyse ki yönetim hızlı
Gerçekten anlamadım. Şu an jeton düştüNasıl anlamadın yav. Bu üye erkek ve seninle tanışmak istiyor.
Ben böyle anladim.Açıkça yazdık itiraz da etmedi. Bilerek anlamazlığa mi vuruyorsun
Bana da atmış. “Hangi şehirde yaşıyorsun?” Diye sormuşMeraba umutumut16 sana birşey soracağım bu galata80 özelden mesaj atmış ben onu kadın zannettim de değilmi yoksa
Fazla iyi niyetlisinGerçekten anlamadım. Şu an jeton düştü
Ben nasıl hayalci bi insanım. Normal hayatında tanıyan biri biliyordu burada takıldığını da itiraf edemediği için aşkını söyleyecek sandimMüge reisden bizde kaptik birşeyler
Ahahahah mantıklıBari Prometheus doğru yazilsaydi.
Biri 80, diğeri 78 li. İtina ile yas belirtilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?