- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Ben nasıl hayalci bi insanım. Normal hayatında tanıyan biri biliyordu burada takıldığını da itiraf edemediği için aşkını söyleyecek sandim
Katiliyorum
Ailenin bulduklari fena sekilde iyi cikabiliyor
Tanidik bir kiz, annesinin buldugu cocukla tanismaya gayet annesi israr etti diye gonulsuz gitmisti. Sonra onunla evlendi. Cocuk iyi bir yerde muhendis, gayet hossohbet ve kafa cikmis iyi mi
Merhaba.Ben de yumurta dondurma işlemi yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız nerde ve hangi doktora yaptırdı.Biraz bilgi verebilir misiniz?Evet yapılıyor. Yakın zamanda bir arkadaşım yaptı.
Yeni üyelerin evlenmeye hakkı yok muYeni üye
İstanbul Zeynep kamil hastanesinde yaptırdı.( devlet hastanesi bu arada)hastaneye giderek ön bilgi alabilirsiniz.Özele de gidebilirsiniz.İstanbul da mı yaşıyorsunuz ?Merhaba.Ben de yumurta dondurma işlemi yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız nerde ve hangi doktora yaptırdı.Biraz bilgi verebilir misiniz?
Böyle düşünmeyin geç kavramı neye kime göre? Siz belki 37 yaşında evlenecek çok mutlu bir yuva kuracaksınız. Önemli olan da bu. 20 Li yaşlarda evlenip ne hatalar yapan mutsuz olanlar var böyle düşünün. Belki Allah sizi korudu birilerinden... bilemeyiz.. tabiki yuva kurmayı istemeniz çok normal ama 35 te herşey bitmiyor bu bakış açısı yanlış.. anne olmak içinde yaşınız geçmiş değil.. yani aslında herşey iyi demekki daha zaman var.. çevreniz yok ise biraz daha açılmaya çalışın insanlara.. bende sizden çok farklı değilim arkadaş konusunda. Çok yakın olamam insanlarla bir kaç kişi dışına çok çıkmam.. çünkü masum temiz niyetli insanlar pek yok.. bu da bir hayırdır belki..Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.
Evet İstanbul'da yaşıyorum. Ama ben bekarım ve karından yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı yaptırdı acaba?İstanbul Zeynep kamil hastanesinde yaptırdı.( devlet hastanesi bu arada)hastaneye giderek ön bilgi alabilirsiniz.Özele de gidebilirsiniz.İstanbul da mı yaşıyorsunuz ?
Hayatinizda biri de mi yok? Ben de sosyal olmadigimdan yalnizim. Koronayla birlikte daha kötü olduAmma ekşın olmuş burdakonu sahibi sana gelince de şöyle diyeyim. 37 yaşındayım. Herkes hala çok küçük yaştayım sanıyor. Uzun boylu, zayıfım, yüz mankenliği gibi bir şey yaptım. Çekici biri olduğumu da düşünüyorum ama hiç evlenmedim. Nedeni asosyal yaşam tarzım, işten sonra sosyalliğe fırsat bulamamam ve utangaç olmam ki bu son saydığımı tipime bakan kimse anlayamıyor. Nasıl bir güven sergiliyorsam artık. Yani bazı şeyler biraz da kısmet diyebiliriz. Eskiden üzülüyordum ben de ama kötü bir evlilik uapmaktansa hiç yapmamayı tercih ederim. Vardır Rabbimin bir bildiği.
Ben de yaptirmak istiyorum burda okuduktan sonra kafama baya yatti. Zarari yok zaten herhalde sadece maddi külfeti var.Evet İstanbul'da yaşıyorum. Ama ben bekarım ve karından yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı yaptırdı acaba?
Herkese yeni üye fake konu demekten vazgeçin bir artık yaYeni üye
Hangi siteymiş o öyle en kötüsü doktor mühendisben arkadaslik sitelerinden tanisiyorum, face ve instagram haric
meslegi saglam olmayanlara selam bile vermiyorum
en kotusu muhendis doktor avukat
Detaylarını hiç sormadım ama karından da yapılıyordur. Sizi gidip bir ön bilgi alın bence.Evet İstanbul'da yaşıyorum. Ama ben bekarım ve karından yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı yaptırdı acaba?
PekiHerkese yeni üye fake konu demekten vazgeçin bir artık ya
Vay anam vay doktorlar bile tanışma sitelerine takılır olmuşben arkadaslik sitelerinden tanisiyorum, face ve instagram haric
meslegi saglam olmayanlara selam bile vermiyorum
en kotusu muhendis doktor avukat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?