Evlenemedim

Ben nasıl hayalci bi insanım. Normal hayatında tanıyan biri biliyordu burada takıldığını da itiraf edemediği için aşkını söyleyecek sandim

Sen baya romantik komedi tadında tatlı bir aşk hikayesi yazdın ama bunlar 40li yaşlarında kadinsizlik baslarina vurmus dayı çıktı

anlamadığım şey, çocuk sahibi olunca dünyayı gezmeniz zorlaşacak biliyorsunuz değil mi? Epey zengin olmanız lazım yani.

Amma ekşın olmuş burda konu sahibi sana gelince de şöyle diyeyim. 37 yaşındayım. Herkes hala çok küçük yaştayım sanıyor. Uzun boylu, zayıfım, yüz mankenliği gibi bir şey yaptım. Çekici biri olduğumu da düşünüyorum ama hiç evlenmedim. Nedeni asosyal yaşam tarzım, işten sonra sosyalliğe fırsat bulamamam ve utangaç olmam ki bu son saydığımı tipime bakan kimse anlayamıyor. Nasıl bir güven sergiliyorsam artık. Yani bazı şeyler biraz da kısmet diyebiliriz. Eskiden üzülüyordum ben de ama kötü bir evlilik uapmaktansa hiç yapmamayı tercih ederim. Vardır Rabbimin bir bildiği.

Merhaba.Ben de yumurta dondurma işlemi yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız nerde ve hangi doktora yaptırdı.Biraz bilgi verebilir misiniz?
İstanbul Zeynep kamil hastanesinde yaptırdı.( devlet hastanesi bu arada)hastaneye giderek ön bilgi alabilirsiniz.Özele de gidebilirsiniz.İstanbul da mı yaşıyorsunuz ?

Böyle düşünmeyin geç kavramı neye kime göre? Siz belki 37 yaşında evlenecek çok mutlu bir yuva kuracaksınız. Önemli olan da bu. 20 Li yaşlarda evlenip ne hatalar yapan mutsuz olanlar var böyle düşünün. Belki Allah sizi korudu birilerinden... bilemeyiz.. tabiki yuva kurmayı istemeniz çok normal ama 35 te herşey bitmiyor bu bakış açısı yanlış.. anne olmak içinde yaşınız geçmiş değil.. yani aslında herşey iyi demekki daha zaman var.. çevreniz yok ise biraz daha açılmaya çalışın insanlara.. bende sizden çok farklı değilim arkadaş konusunda. Çok yakın olamam insanlarla bir kaç kişi dışına çok çıkmam.. çünkü masum temiz niyetli insanlar pek yok.. bu da bir hayırdır belki..

İstanbul Zeynep kamil hastanesinde yaptırdı.( devlet hastanesi bu arada)hastaneye giderek ön bilgi alabilirsiniz.Özele de gidebilirsiniz.İstanbul da mı yaşıyorsunuz ?
Evet İstanbul'da yaşıyorum. Ama ben bekarım ve karından yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı yaptırdı acaba?

Hayatinizda biri de mi yok? Ben de sosyal olmadigimdan yalnizim. Koronayla birlikte daha kötü oldu

Evet İstanbul'da yaşıyorum. Ama ben bekarım ve karından yaptırmak istiyorum.Arkadaşınız karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı yaptırdı acaba?
Ben de yaptirmak istiyorum burda okuduktan sonra kafama baya yatti. Zarari yok zaten herhalde sadece maddi külfeti var.

Konuya erkekler dadanmış,genelde bu tür konularda dışardan erkek çekiyor maalesef dikkat etmek lazım.Konu sahibinin hesabı kapandı mı acaba sadece banlandı mı merak ettim.

ben arkadaslik sitelerinden tanisiyorum, face ve instagram haric

meslegi saglam olmayanlara selam bile vermiyorum

en kotusu muhendis doktor avukat
Hangi siteymiş o öyle en kötüsü doktor mühendis yine siz ve yine meslekle ilgili bir yorum. Bazen fake misiniz diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…