• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

çok yakışıklı değil işinde gücünde namuslu helal lokmanın peşinde iyi bir kurumda alman şirketinde çalışan birisi ve en önemlisi vicdanlı merhametli sizce hangisi yakışıklı zengin olması mı dürüstlük merhamet mi önemlidir gerçekleri konuşalım

çok yakışıklı değil işinde gücünde namuslu helal lokmanın peşinde iyi bir kurumda alman şirketinde çalışan birisi ve en önemlisi vicdanlı merhametli sizce hangisi yakışıklı zengin olması mı dürüstlük merhamet mi önemlidir gerçekleri konuşalım
Cevap veriyorum yakışıklı ve zengin olmasi daha onemli. :KK53:

tercih senin tabi senin için yazmadım sana mesajda atmadım ki ben sen dalgaya aldın konuyu yok brad pıt falan

tercih senin tabi senin için yazmadım sana mesajda atmadım ki ben sen dalgaya aldın konuyu yok brad pıt falan
Kizlar beni beğenmedi. :cry:
Seni takip etmediğim icin mesaj atamazsın zaten. :deli:

Burasi uygun bir yer degil kardis. Chat sitelerine gideceksin. Yakinda üyeliğin pasif olur. :KK8:

evlilik siteleri daha mantıklı senin için burda gerçekten dalgaya alınırsın, karantina günlerinde canın sıkıldı belki geyik yapmak istedin ama gerek yok . iyi günler

erkek olduguma nereden kanat getirdiniz tuhaf seni zengin yakışıklı olanlar begensin erkekte olsaydım seni gibi düşünen biriyle hiç bir erkek beraber olmaz unutma bunu

yaa seni beğenmeyecek erkeğin:)

Herkes herkesi beğenecek diye bir kural yok. Bir kişi beğense yeter:)

erkek olduguma nereden kanat getirdiniz tuhaf seni zengin yakışıklı olanlar begensin erkekte olsaydım seni gibi düşünen biriyle hiç bir erkek beraber olmaz unutma bunu
Neden erkekler benden 10 yas küçük olsun, sarışın olsun, zayif olsun, renkli gozlu olsun diyebiliyor ama. Ruh güzelliğine bakıyorsunuz da bir benim mi haberim yok?

Tabiki irkiksin :bicak: hem de konuya yorum yapan iki üye de sensin bence. Beni boş yere heyecanlandirdin, konu sahibi tanıyosun da geldin sandımdı.
Meğer forumda gelişi güzel birini ariyomussun. :KK58:

Son düzenleme:
ben erkek değilim şu var herkesin tercihi farklı olabilir tabi geneli genç güzel olsun ister

Back