- Konu Sahibi Umutumut16
Acele ediyorsunuz. Kismetinşz mutlaka vardır ve, hayırlısı isteyin bence.
Mutlu günler.
Mutlu günler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimle ilk evliliğim eşiminse ikinci.Görüşmeye başladığımızda annemin bi arkadaşı “gız ikinci evliliği yapan irkekler gadın gıymeyi bilir el üstünde tutar “demişti çünkü kendisi de benim gibi kocasının ikinci evliliği güldüm geçtim tabi o an eşimi tanıdıkça da gerçekten öyle olduğu kanısına vardım.Bence kendinizi böyle şartlamayın fırsat verin eğer böyle bir durumla karşılaşırsanızAynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.Acele ediyorsunuz. Kismetinşz mutlaka vardır ve, hayırlısı isteyin bence.
Mutlu günler.
(•‿•) O da evleniyor bir türlü ev araba işi on numara tipi de fena değil bir türlü olmuyo millet çok seçici .. onu bunu begenmeyenler ya davulcuya ya zurnaciya hesabı laf gelimi... En yakın arkim vardı onlar meslektaşı kız istemedi .. başkalarını gösterdim beğenmedi .. mühendisleri begenmiyordu namazında niyazinda olsun benden üstün olsun diyordu . Okul btti .. işi gücü olmayan içki kasalarından kalkmayan gayet sosyal biriyle evlendi kız 10bin civarı alıyor ev bakıyor .. böylelerine mutsuzluk mustehak yemin ediyorum. Çok sinirleniyorumBen talibim!
(•‿•) Birsuru talibi çıkmış nasip bu işler diğer arkadaşa yazdığım.gbi çok yakın bir arkim ev arkimla yapmaya çalıştım .. kız beğenmedi .. oğlan 15 falan kazanıyor .. ev aldı arabası var aile desen okumuş eğitimli iyi niyetli insanlar .. meslektaşlardi evleneceğim adam benle denk olmaz öyle olursa kavga ederim benden üstün olmalı sesiydi o mal arkadaşım .. okul btti atandı şuan 10 bin civarı kazanıyor kız kimle mi evlendi içkisi elinden düşmeyen işi gücü olmayan bir adamla ailesi desen hiç denk değil.. çocuk da yaptı iki gün sonra boşanır eminim.. karı parası yiyen serserinin biryle evlendi onu da diğer ev ark.iniz tanistrmis.. ya diyorum ya bazıları sürünmeye mutsuzlugu hakediyor..Kuzenine ben talibim
Ben de mühendisim, para da pulda gözüm yok benim. kimseye borcu olmasın benimde kimseyi borcum olmasın gül gibi yaşar gideriz... Merhametli, vicdanlı, anlayışlı biriyse hele tamam başımın üstüne..(•‿•) Birsuru talibi çıkmış nasip bu işler diğer arkadaşa yazdığım.gbi çok yakın bir arkim ev arkimla yapmaya çalıştım .. kız beğenmedi .. oğlan 15 falan kazanıyor .. ev aldı arabası var aile desen okumuş eğitimli iyi niyetli insanlar .. meslektaşlardi evleneceğim adam benle denk olmaz öyle olursa kavga ederim benden üstün olmalı sesiydi o mal arkadaşım .. okul btti atandı şuan 10 bin civarı kazanıyor kız kimle mi evlendi içkisi elinden düşmeyen işi gücü olmayan bir adamla ailesi desen hiç denk değil.. çocuk da yaptı iki gün sonra boşanır eminim.. karı parası yiyen serserinin biryle evlendi onu da diğer ev ark.iniz tanistrmis.. ya diyorum ya bazıları sürünmeye mutsuzlugu hakediyor..
Ev arkadaşım da muhendisti borcu olmayan bu devirde çok zor bn de mühendisim.ama.illa öyle böyle olsun diye evlenmedim.. hala arkadaşım gbi ickici işsiz biryle de evlenmedim .. bira mantık biraz Sevgi hepsi lazim işteBen de mühendisim, para da pulda gözüm yok benim. kimseye borcu olmasın benimde kimseyi borcum olmasın gül gibi yaşar gideriz... Merhametli, vicdanlı, anlayışlı biriyse hele tamam başımın üstüne..
Aynen haklısınız. hayırlısı herkes için Rabbim herkesin gönlünün emeğine göre versim,Ev arkadaşım da muhendisti borcu olmayan bu devirde çok zor bn de mühendisim.ama.illa öyle böyle olsun diye evlenmedim.. hala arkadaşım gbi ickici işsiz biryle de evlenmedim .. bira mantık biraz Sevgi hepsi lazim işte
Amin düzgün insanlarla karşılaştırsın adam iyi oluyor aile kötü o da çok önemli .. öncelikle ailesi araştırılmalı bu konularda ..Aynen haklısınız. hayırlısı herkes için Rabbim herkesin gönlünün emeğine göre versim,
Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.
Küçük bir yerde yaşıyorum. Ondan dolayı çevremdekilerin çoğu zaten evlenmiş çoktan. Küçük yerde yaşadığımdan dolayı da çok öyle sosyal faaliyetlerde yok. Zaten şimdi salgın yok. Evden çıktığımız da yok.Bu kadar umutsuz olmayin lutfen ve yaziklariniza katiliyorum yasiniz daha genc sizin yasinizda olan hic evlenmemis erkeklerde var. Hic sosyal cevreniz yok mu? Yani size birini tavsiye edebilecek
Ailenize açın konuyuKüçük bir yerde yaşıyorum. Ondan dolayı çevremdekilerin çoğu zaten evlenmiş çoktan. Küçük yerde yaşadığımdan dolayı da çok öyle sosyal faaliyetlerde yok. Zaten şimdi salgın yok. Evden çıktığımız da yok.
Ailenize açın konuyu
Uygun birini onlar bulsun.
O da mantıklı ama dikkat şart :)Yok be chat sitesine girsin daha iyi.
Doğru okuz geliyorum demez:)O da mantıklı ama dikkat şart :)
Ailenize açın konuyu
Uygun birini onlar bulsun.
Doğduğun ev kaderindirKatiliyorum
Ailenin bulduklari fena sekilde iyi cikabiliyor
Tanidik bir kiz, annesinin buldugu cocukla tanismaya gayet annesi israr etti diye gonulsuz gitmisti. Sonra onunla evlendi. Cocuk iyi bir yerde muhendis, gayet hossohbet ve kafa cikmis iyi mi
Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.