Evlenemediğimden olasılığımı arttırmak için birden fazla kişiyle çıkıyormuş gibi görüşüyorum

Evlenmeden önce aynı anda bikaç kişiyi idare ettiniz mi?

• Ankete Katılan
    30
21 yaşınızdayken 17 yaşında bir erkek çocuğuyla mı birlikte oldunuz?
"Beni başka erkeğe muhtaç etti" nedir Allah aşkına?
Geçmişte yaşadıkların seni şimdiki zamana itmez, sen kendi ayaklarınla gidersin..

Ben erkeklere kızdığımda( ki çok çektim kendikerinden )bunu derim.Ama lafta kalır.
Bir kere tesadüf etti; çok kısa süre dener gibi gibi birşey oldu.Yok rahatsız oluyorum.İstesem de yapamıyorum tat almıyorum.Ki böylesi kendini kirletmek oluyor.
Kirletme kendini.Bırak onların olsun ayıbı..

İki konuku karıştırmışsınız, ilk çıktığım evet öyleydi benden 4 yaş küçüktü ve kimseye bahsedememiştim yıllarca, beni aldattı da, çok ağladım da, ayrılmadım sözsüz ayrılıklarımz oluyordu ve tekrar biaraya geliyorduk. Sonra benzeri bisözlü aldatma olduğu zamn üniversitedeyken hoşlandığım kişiye şans verdim ve 7 yıllık ilişkim bitmiş oldu. Diğeriyle nişanlılığmız uzun sürdü ve çalışmadığı için evlenemedik de, toplamda üç senemi nişanlıma ayırmış oldum. Ayrıldığmızda yaşadığım iki aylık süreçten sonra ''Beni başka erkeğe muhtaç etti" derken yönlenmiş oldum anlamındaydı söylediğim, detayları başka açtığım formda var zatn.

Aynen öyle zaten, şusıralr kimseyle görüşmeyi istemiyorum.

Ben 21 yaşındayken ayrıca ilk çıktığım kişi oydu, yaşını da bilmiyordum tanıştığmızda, onun ısrarı, beni ikna etmesi ve hoşlanmam nedeniyle başlamıştı. Hatta yaşından dolayı ben görüşmek istememiştim başlamadan önce.

Kafam bi milyon oldu, algı kapasitemi aştı sanırım..
Ama dur sen tebrik bekliyosun biliyorum..

ben de ciddi bir şey sanmıştım.oradan bir şey çıkar mı sence buna inancın var mı
Sonuçta ben giriyorsam, benim gibi düşünen birisi de oradadır. Annem asla çevreden gelen isteme taleplerini kabul etmiyor, bize söylemeden onlar kendileri bulacak diye kestirip atıyor, eğitim uyumluluğu kariyeri olan birisi olsa dahi böyle. Evden de pek dışarıya çıkmıyorum, dışardan birisi tanımak istese de redderim kimdi neydi bilmiyorum çünkü. Şuan en mantıklısı böylesi görünüyor. Anneme ad soyadlarını al en azından facelerine bakalım diyorum, durum aynı :))

yani cok iyi bir durumda degilsin allah yardimcin olsun ayaklarin ustunde dursan oncelikle kocayi sonra dusunsen

Ayni andabirden cok kisiyle "gorusulmesine" karsi degilim. Yani cay icilir, muhabbet edilir. Zaman guzel gecerse, bi bulusma daha ayarlanir. Ama eger sevgili olmussaadinizve siz hala bir kac kisiyle birlikte gorusuyorsaniz, o zaman olmaz.

Zaten boyle eleneye hazir bi sekilde bulusmalarinizda, karsinizdaki insana guven veremezsiniz. Herkesin iliskisi mukemmel baslamiyor. Bazi seyler zaman ve emek aliyor. Yine de siz bilirsiniz. Hala "bekar" durumdayken bir iki kisiyle cay icmeye gitmenizde problem gormuyorum, ama birileri sizin onun sevgilisi oldugunuzu dusunuyorsa, o zaman bu yanlis olur

Evlenecek kişiyi bulmak, tanımak için sevgili olmanıza gerek yok.
Bir kaç defa konuşursunuz, tanımaya çalışırsınız , olmuyorsa net duygunuzu söyler, iletişiminizi kesersiniz.

Ayrıca aynı anda , birden fazla kişiyi tanımaniz mümkün değil. Bu daha çok sizi yorar, doğru karariniza gölge düşürür.
Karşınızdakinide incitmiş olacaksınız.
Bu incitilmis hayatlar üzerine yuva kurulmaz.
..

Herkes evlenmek zorunda değil. Her şeyin yeri ve zamanı var.
Amiyane bir tabirle , aklınızı bununla bozmaniz duygusal boşluktan, geçmişteki sikintilarinizdan kaynaklanıyor.
Bunun için neden bir uzman desteği almayı denemiyorsunuz ? Belli ki ihtiyacınız var.

Ve lütfen yaptığınız hatalara kılıflar aramayın. Bu şekilde doğruyu asla bulamazsınız.
Geçmişte yaşadıklarımızın sonucu değil bu yaptiklariniz. Geçmişte yaşadıklarımızdan ders çıkaramamaniz, yeterince olgunlasamamanizin sonucu bu.
Hayatınızda boşluklar olduğunu gösterir bu durum.

kimseyi kınamam ve yargılamam asla yapmam diye büyük de konusmam ama çok bencilsiniz.insanlar sizin deneme tahtanız mı ? şu olmazsa bi deniyim belki bu olur, insanlar ve duyguları oyuncak değildir. bence aklınızı başınıza toplayın. aynı durumda siz olsanız napardınız?

Konuyu actigm gunlerde benzeri bidurum yasamistm, suan normal bihayatm var, buyondn kimseyi beklenti icersine sokmamaya calisiyorum birisi hayatimdayken. cok yakinim da bosanmak uzere iki cocugu varken, butarz seyleri gorunce de artk gec olsun, saglikli olsun, iyi taniyayim, guc olmasin mantgna burundum. Diger turlu bugn evleneck olsam evlenirim yalnz mutsuz bir birliktelik istemiyorm, tam olarak icime sinmeli. Onerilerinz icin tesekkr ederim, bisuredr okumadgm kitap okuma alskanlgma geri donmem gerekiyor.ayrica benm aileme yakin biyerde ayribir eve cikmam gerekiyor, heseyn mesguliyetnden brz kendi hayatima yonelmem zorlasabiliyor genellikle

yani cok iyi bir durumda degilsin allah yardimcin olsun ayaklarin ustunde dursan oncelikle kocayi sonra dusunsen
Zaten kendi ayaklarmn uzerinde durabiliyorm, no prblem yani, unv. bitrdim, sonrasinda da surekli calistm, aracm vr, birikimim de var, bisorunm yok yani, sadece beni tamamlayacak kisi kaldi geriye

Aslında şuan farkına varmış oluyorum, bizler ilk birlikteliğimizde saf ve temiz duygularla hareket edip o kişi yanlış ve mantıksız birisi olsa da sahipleniyoruz ve sadakat duygumuz da tavan oluyor. O kişi bu duygularımıza değmeyecek birisi de olsa zaafımız sevmemiz nedeniyle o an gereken tepkimizi göstersek de vazgeçemiyoruz. Benim 21 yaşındaki ilişkimdi bu yaşadıklarımın genel anlamda nedeni ve benden 4 yaş küçüktü. Belki 30 yaşlarında ve ilerleyen yaşlarda aradaki yaş farkı önemi olmayabilir yalnız 20-30 yaş arası eğitim iş hayatı gibi farklılıklar ve ciddi birliktelik adına beklentilerin zamanlamasının çakışması zor olduğu için herkese tavsiyem 20 li 30 lu yaşlarda çıkacağınız kişinin sizden büyük veya yaşı oldukça yakın olmalı. Herşey nasip kısmet, sizi hergün arayıp soran, hayatınızda olduğuna inandığınız kişilerle devam edin hayatınıza, kuşkuya kapılıyorsanız tavsiyem açık açık konuşun ve olumluysa son şansı verin (benim yapmadığım birşeydi) sonrasında yeni bir ilşkiye bakın. Şüpheye düştüğnüz şeyler açığa kavuşmuyorsa yol verin gitsin. Yıllarınızı hak etmeyen birisi için harcamayın, sizin sevginizi ve sizi hak ettiğine inandığınız kişiye sizinle birlikte olma şansı verin.

Bence kimseye ümit vermeden bir kaç defa arkadaşça buluşup çay içmende fayda var Kalbinde en ufak bir kıpırtı olursa onunla görüşürsün sadece Bu anlattığım şekilde bence gayet ahlaka mantığa uygun Sonuçta tanıma amaçlı buluşacaksın

Ve sende hep baskasinin yedeği olmuşsun.. kendine yazık ediyorsun bence. Nasıp gelir bulur insanı. Sen doğru ol yeter.

Bişey anlamadım bu yazılanlardan kim kimleymiş kim nişanlanmış 21 yaşındaymış beynim bulamaç oldu valla anlayan anlatsin ama okuyabildiğim kadarindan güzel senaryo olur gibi

şu iki cümle dikkatimi çekti:"ilk sevgilime kıyamıyrdum üzülmesin diye çıktım ,sonra beni aldattı."
"istemedeğim adamla ailem istiyor diye nişanlandım,benden ayrılıp evlendi."
yani siz bence kendinize fazla güveniyorsunuz özgüvenle kendini aşırı beğenme arasındaki ince çizgiyi aşmışsınız,bu da karşıya yansıyor ve kendinizden soğutuyorsunuz bence durum bu,yani bikaç kişiyle görüşmek yerine bi adama onu da anlayarak onun da değerli olduğunu hissettirerek ilişki yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…