Evlenemediğimden olasılığımı arttırmak için birden fazla kişiyle çıkıyormuş gibi görüşüyorum

Evlenmeden önce aynı anda bikaç kişiyi idare ettiniz mi?

• Ankete Katılan
    29
kendiniz yanlıs oldugunun farkındasınız sonlara dogru devamlı evlenince boyle olmıycak ben sadıgım diye tekrarlamıssınız..o idare ettiginiz 4 kisiden biri dogru kisiy diyelim ama siz onun icin yanlıs insansınız adam bunu ogrense sizle devam edermi sanıyorsunuz kimin ask hayatı mukemmelki kac defa aldatılıyorlar terkediliyorlar boyle birseye kalkısmıyor kimse dogru insanı yanlıslar yaparak bulmaya calısıyorsunuz ama donup dolasıp aynı seyin icinde bulacaksınız kendinizi

Uc kisi, ikisi iptal gibi kafmda, yazistiklarim da vardi onceden, aslinda boyleymis gibi yaziyorm yalnz bn de bahsettgm gibi dusunebilck birisi degilim, gecici bsy bu, arkadas aile yakini fln gibi tanisilnca pek cesaret edilinmiyor birisiyle gorusulrken digryle de olmasina. erkekte hoslaniyorsam sahiplenici, arayip soran, arayi sogutmayan, kendisine inandiran ve sorgulayabilen karakter beni avcuna alan ve ciddi dusunmemi saglayan, bn bu konuda eksigim sadece, tamamlayebilen sorumluluk sahibi birisi gerekiyor.

Silah zoruyla mı nişanlandınız ? Ortada yanlış bişeyler yaptığınızın farkındasınız ama buna zorlandım buna mecbur kaldım bnlar beni böyle olmaya itti diyorsunuz.

Ne demek bu ya? Başlıkta çıkar gibi görüşüyorum diyosunuz, içerikte umut vermiyorum hiçbirine diyorsunuz.

Ben anlamakta zorluk yaşadım. Bir kadına bu yapılsa, kıyamet kopar, neler neler olur...
Bir kadın yapınca tanıma aşaması mı oluyor?

Ya nişanlanmasaydınız ya da nişanlandıysanız nişanlınıza odaklansaydınız. bu hayatı yaşayan sizsiniz, irade sizde, karar sizde, karakter bizlere ait olan bi şey.

Yaşanan olaylar, kişiyi değişime sürükler evet ama şikayetçi olduğunuz şeyleri şimdi siz yapıyorsunuz. Böyle nasıl gidecek, pes.

Dilerim istediğiniz mutluluğa ulaşırsınız bir(1) adamla. bence herkesi boşverip bi kafanızı boşaltıp bişeylere öyle başlamalısınız.

Son düzenleme:

Biraz daha tanidiktan sonra nisanlanmayi istemistim, gorusmeye basladigmizda askere gitmisti ve beklemistim 6 ay, geldikten hemen sonra nisan istedi, bn braz ekonamik olrk da kredi cektigm icn uygun hissetmiyordum, psikolojik olrk da hazir hissetmiyordum, ertelemistm bikac ay. Zaman siniri koymustu su tarihe kadr olmazsa olmaz die o nedenle nisanlanmistik. Evlilik icin maasi onemli degil calismaya baslamasi yeterliydi benim icin olmadi. Bir yil askerlik nisan fln, iki yil sadece kpssye hazirligi, ben halledebilirm zannediyorken ailemden birisyle tartisma ortami olusmasi, sonrasinda tartismanin icindeki ablamin her biraya gelisimizde ezip ezip suyunu icmesi, farkli bidongu. Uzayan nisanlilik sureci ve herkesin ne zamn evleneceksinz sorusu fln. Calismaya baslayip ekonamik ozgurlugnu elde etmis olsa bisorun yoktu.Ben de beklemistim zaten beklerdim de, olmadi, kirici bikac kelimesi bitmesine neden oldu. Ben olsam calismaya baslar pasa pasa sevdigim kizla evlenirdim. Ayrildiktan sonra sonra iyi birisi oldugu icin en azindan baska bikizla evlilik dusunebilmesi icin calistigim firmanin baska bir ilcesinde kosullari ii sayilabilcek biis ayarlamistim, barismak istedi defalarca yalnz hep mesafeliydim, bitince bitiyor, bn bitme noktasina gelebilcek bir evlilik istemiyorum, nisanlilikta yasadiysam evlilikte benzeri bir bitis seklini kaldiramiyacagim icin dusunmedim tekrar, cunku ucuncu kez buasamaya gelmstk. Ondan sonra da biyerde calismadi yine, onun icin de benim icin de hayirlisi olmustur umarim. 3 sene hayatimdaydi o 3 sene de sadece o vardi, bisadakatszlgm olmadi

Herşeyi geride bırak, şu an görüştüklerini de bi kenarıya bırak sana tavsiyem.
Kafanı toparla, işlerine yoğunlaş geçmişi düşünme.

Erkekler ve kadınlar arası ilişkide erkeklerin kadınlara olan düşkünlüğü malum ve niyet ne olursa olsun kabullenmelerine aldanmamanı öneririm. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri bir başkalarına yapmak , sana yapılanı kabullenmekdir. Yaşayacağın olumsuzlukları arttırmaktan başka bir işe yaramaz bu yaptığın davranış.

Yaptığın işin mantıklı bi tarafını göremediğimiz için mantıklı bi şeyler yazamıyoruz maalesef

evlenmeyi düşünmüyorum artık, herşeyde vardır bir hayır, ailemden biraz uzaklaşıp biraz kendi hayatıma çeki düzen vermem gerekiyor tamamen uzaklaşmadan, ayrı bir ev gibi, sanırım bu gidişle aileme hizmetle geçicek ömrüm, zaten bir ilişkiye de vakit ayıramıyorum, yeğenlerim, yurtdışından yılda en az 4 kez eve yatılı gelen misafirimiz (4ay gibi), aracımı bu süreçte yılda en az üç ay kullanamam vs. (onların kullanması). Aslında sorun benim yaşamımla ilgili, bu nedenlerle araya zaman girince var olan ilişkim de yürümüyor. Sorun benim yaşamımla ilgili. Diğer türlü evliliği kaderimde varsa kısmetse yaşarım düşünüyorum. Hayırlısı olmucaksa hiç olmamasını dilerim.
Evlilik için bisüredr çalışmıyorum 6 ay gibi, karşımdakini daha iyi tanıyabilirm diye bu süreyi kendime vermiştim yalnız böyle de olmuyor. Çevrenin (özellikle ailenin) senin çalışmıyor olman nedeniyle senden beklentisi artıyor ve yine aynı şekilde bibaşkasına ayırabilceğn zamanın kalmıyor. Uygulamış olduğum da yanlış bir seçim olmuş oldu bu anlmda.
Kendiliğinden gelişen, böyle biaşamaya sürükleyen bişey olursa ancak ki zaten bn her zamn ilişki içersinde çok arayıp soran birisi değilim, hoşlandığımda karşı tarafın ancak 4.-5. zorlamasıyla birisiyle görüşebilen birisiym. Hayırlısı herşeyin

Bunu nasıl yaptın, ciğerimi yaktın
Daha yatağım bile soğumadı hala, sımsacak
Yolumun yoldaşı canımın sırdaşı
Ruhumun özeşiği derken sapladın bi kör bıçak

Yeni moda aşklar böyle mi
Hadi sıradaki yani öyle mi
Bu kadar mı değişmiş
Dünya ben sevmem o zaman

Fırlatırım dünyanın suratına
Bütün zevklerimi
Satmam ruhumu bi daha
Kalbimi yormam o zaman

Bekleyemedin mi üç beş ay olsun
Bari ayrılık senesi dolsun

Yeni moda aşlar böyle mi
Hadi sıradaki yani öyle mi
Bu kadar mı değişmiş
Dünya ben sevmem o zaman

Fırlatırım dünyanın suratına
Bütün zevklerimi
Satmam ruhumu bi daha
Kalbimi yormam o zaman

Buldun mu?
Yerime kimseyi buldun mu ?
Başını omzuna koydun mu?
Söyle bileyim yâr.
Bulduysan, tenini ona sunduysan,
benide onla unuttuysan,
söyle öleyim yâr.
Buldun mu?
Başını omzuna koydun mu?
Söyle bileyim yâr.
Bulduysan,
tenini ona sunduysan,
benide onla unuttuysan,
söyle öleyim yâr.
Gittinde ne oldu hâdi söyle.
Yanımdaki özlemdin daha mı çok özlendin?
Sensizlik koyar ama bensizlik sonun olacak...
Benden sana elveda...
Buldun mu?
Başını omzuna koydun mu?
Söyle bileyim yâr.
Bulduysan,
Tenini ona sunduysan,
Benide onla unuttuysan,
söyle öleyim yâr.
Gittinde ne oldu hâdi söyle.
Yanımdaki özlemdin daha mı çok özlendin?
Sensizlik koyar ama bensizlik sonun olacak...
Benden sana elveda..

bu kadar adayi nereden buluyorsun millet bir taneyi bulamiyor yoksa yoldan mi ceviriyorsun

Ben kocama aşık olduğumda yaklaşık 1 yıllık bi ilişkiden yeni çıkmıştım ve eski sevgilim barışmak istiyodu vs bi süre sonra bocaladım ve bu yaptığımın bana yakışmayacağına karar verdim ki aldatma olmadı ikisinden de uzaklaştırdım kendimi ve 30 yaşındaydım yaşım da geçiyodu yani. Sonra aradan bi iki ay geçince bi şekilde kocamla tekrar görüştük kendimi tarttım diğeriyle kafamda her şeyin bittiğinden emin olduktan sonra kocamla devam ettik ve kısa bi süre sonra da evlendik. Yaptığın doğru değil bence evlenmemek dünyanın en kötü şeyi değil bi tercih meselesi sonuçta iyi kötü demeden herkes evlenebilir. Kendinden evlenmek için ödün vermen çok garip.

Herkesi bir sil kafandan sıfırdan başla olmamış herkes yedek

Benim de üç senelik ilişkimde (2012 de başladı, 2015 de bitti, son 1 senesinde nişanlıydık) yaklaşık 7 senelik olan eski erkek arkaşım arada bir mesaj gönderiyordu özlediğiyle ilgili fln, ben nişanlımdan sapmadım, bisadakatsizliğm de olmadı çünkü nişanlımda ünv. yıllarında çok hoşlandığım birisiydi. Eski erkek aradaşımda da bir alışkanlığm vardı, onu da özlüyordum yalnz kaderim böyle diye nişanlıma hiçbir zamn yanlışım olmadı. Nişanlımın 3 senedir çalışmaya başlamamış olması, ailesinin evliliğe hiçbir desteğinin olmucak olması, birikiminin olmaması ve son konuşmamızda da kırıcı 3 kelime kullanıp özür dilememesi neden oldu ayrılığımıza. Bu tarz tartışmalarda kıcı kelime kullanan araya çok zamn girmeden aramalı ve özür dilemeli. benim bu konuda kırıcı kelimem olmadı ona. benim faceim donuktu girmiyordum, bir ay sonra girdiğimde faceindeki resimlerimizi silmiş ve kardeşimi arkadaşlığından çıkarmış. Kelimeler fln hallordu yalnız bunu görünce bitti bende, bir ay e sonrasında defalarca barışmak istedi istemedim. Eski erkek arkadaşımda yazıyordu arada ve bahsetmemiştim bundan hiç, eski erkek arkadaşımla da nişanlımdan ayrıldktan 6 ay snra görüşmüştük. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra yaşadıklarım bahsettiğim. Diğer türlü evlenmeye niyetlendiğim birisi olsa bu tarz bişey yaşamam, ona yürüyebileceğim kişiyi seçmek adına bahsettiğim yöntem ve tanıma sürecinde çoklu yaklaştığımdı bahsettiğim sadece.

Hayat senin hayatın biz bi şey diyemeyiz ama sormuşsun bence tek kişiye odaklan ileride sen de üzülebilirsin vicdanen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…