Evlenemediğimden olasılığımı arttırmak için birden fazla kişiyle çıkıyormuş gibi görüşüyorum

Evlenmeden önce aynı anda bikaç kişiyi idare ettiniz mi?

• Ankete Katılan
    63
siz konuları karıştırmışsınız, neyse bn bir çizik attım eskiye ve önüme bakıyorum. Kafam brz karışıktı ve burada paylaşmak istedim. Henüz hala hayatıma birisini alabilmiş değilim, geçmişte yaptığım hataları tekrarlamıyorum en azından, kendi hayatıma bakıyorum, bu esnada evet bu o diyebileceğim kişi olursa yoluma onunla devam ederim, yoksa da hayatım kimse olmadan ailem varken de iyi.

Valla herkes zamanında kötü şeyler yaşamıştır sırf beni itti diye bu şekilde davranmak neye sığar bilemedim

Okumadım vaktim yoktu ama bu evlenememe meselesi değil karakter meselesi.kendinizi kandırmayın.evli insanlar da belki bir gün boşanırım diye yedekleme mi yapsın şimdi?

Yaşıtız, ben de evlenip yuva kurmak istiyorum ama yaptığınızı yapmam. Olursa olur olmazsa olmaz. Erkek delisi kudurmuş gibi ne o öyle. Birden fazla erkekle konuşayım derken birinin elinde kalmaktan korkarım, sapık dolu etraf. Gerek yok böyle şeylere.

İnanın yazım diliniz çok yorucu ,asla akmıyor. kim ,kimle , nerede ,ne zaman ,ne ara ...hepsi çorba. Bu yazı diliyle üç beş kişiyi bir arada idare edebiliyorsan zaten onlar da seni uc beş kişiyle idare ediyordur.

İyi bakalım on kişiyle gezilirmi sende hiç mantık yokmi de masum değil bence koca meraklısı derler senin gibilerine. Sen dürüst biri değilsin üç dört kişiyi idare ediyorum yazmışsın hiç hoş değil benim yirmi dört yaşında bı bekar oğlum senin gibi onun bunun artığını asla isdemem Allah korkusu yoksende

Çok uzun olmuş valla okumadım ara ara baktım, şöyle düşün üç kisiyle konuştun birisi hayatının aşkı oldu ama diğer ikisini öğrendi onuda kaybettin hiooopp sil baştan öyle şey mi olur yanlış bir düşünce bence

Sana şöyle söylim kimle evlenirsen evlen mutlu olamayacaksın. Karakterin ve yazdıklarından yaptıklarından bu yorumu yapıyorum

Eee ne olmuş peki ? Konu hala açık olduğuna göre okuyunca yorum yapma hakkım elimden alınmadı demek ki

Konuyu aratıp bulup bir de tasvip etmediğini beyan etmişsin.

Bari ben de böyle yapıyorum sizce yanlış mı diye yorum yapsaydın dürüst derdik en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…