Evlenemediğim için çok üzülüyorum

Evlenmek isteyenlere bahsetmiyorum ki caymasınlar 😂 anlatılanlarda dinlemeyip haklıymışsın diye geliyor. Hayat acayip
Aslında bana da bekarlık nasıl birşey diye anlatsalar fena olmaz.Acı yanları ne mesela?
Sütten kesilir kesilmez evlenmisim gibi hissediyorum.Gecenlerde bir grupta tanıstıgım kadınlardan biri sasırmıstı evli oldugumu duyunca.Aa sen evli miydinn filan.Hem de aşırı evliyim çok çocuklu ve evliyim hatta demistim🤪

Aslında bana da bekarlık nasıl birşey diye anlatsalar fena olmaz.Acı yanları ne mesela?
Sütten kesilir kesilmez evlenmisim gibi hissediyorum.Gecenlerde bir grupta tanıstıgım kadınlardan biri sasırmıstı evli oldugumu duyunca.Aa sen evli miydinn filan.Hem de aşırı evliyim çok çocuklu ve evliyim hatta demistim🤪
Seninde çok uzun zaman demekki. Gerçi evlilik için 5 yıl sonrası çok uzun zaman aşırı uzun 😂

Seninde çok uzun zaman demekki. Gerçi evlilik için 5 yıl sonrası çok uzun zaman aşırı uzun 😂
20😅 Bir arkadasım evliliklerin 5 yılda bir düsmesi gerektigini savunur akdjd isteyenler devam eder yok yetti diyenler ayrı devam eder,bosanırken neden birinin onayıyla bosanıcam istemiyorsam istemiyorumdur zorla mı demisti😂

Bekarlığın özeti;

YALNIZSIN...
Evet bekarlık dedikleri yalnızlık aslında.hayatlarında bir sevgili olsa ille de evlilik ille de evlilik diye dertlenmez kimse.evli olan kişiler bunu anlamıyor.sadece bekar değil yalnızlar.ilişki içinde olmak ihtiyaç evlenmek değil.konu açanlar da kendini tam anlatamıyor bence.eee böyle olunca da herkes evlilik çok zor diye yorum yapıyor.

20😅 Bir arkadasım evliliklerin 5 yılda bir düsmesi gerektigini savunur akdjd isteyenler devam eder yok yetti diyenler ayrı devam eder,bosanırken neden birinin onayıyla bosanıcam istemiyorsam istemiyorumdur zorla mı demisti😂
Bu arada bende bu savunuyorum 😂 çünkü mantıklı olan bu. Herşeyin bir tükenme süresi varken evlilik neden sonsuz 😂

29 yaşındayım çok güzelim öyle diyorlar en azından,evliyim ama şu an şu yaşımda evlenmek isterdim. yirmi de evlendim ve yorgunum, hemde çok. herşeyin bir vakti var insanlar el ele geziyor diye musmutlu değiller ha mutlu da olabilirler ama her işin zorluğu var. Erkekleri ve ailelerini ve çocukları idare etmek kolay iş değil.

Evet bekarlık dedikleri yalnızlık aslında.hayatlarında bir sevgili olsa ille de evlilik ille de evlilik diye dertlenmez kimse.evli olan kişiler bunu anlamıyor.sadece bekar değil yalnızlar.ilişki içinde olmak ihtiyaç evlenmek değil.konu açanlar da kendini tam anlatamıyor bence.eee böyle olunca da herkes evlilik çok zor diye yorum yapıyor.
Aynen. Evli olanlar çocukla mocukla meşgul olduğu için durumu tam anlamıyorlar. Bekarlığı özledik falan oluyor olay. Bekarlığa dönseler 5 6 ay sonra evliliğe geri dönmek isterler. Gezmek tozmak tek başına sıkıyor bir yerden sonra. İnsan hayatında bişeyleri paylaşacak birini istiyor. Uzun süren yalnızlık umutsuzluk ve motivasyon kaybına yol açıyor. Mod düşürüyor.

29 yaşındayım çok güzelim öyle diyorlar en azından,evliyim ama şu an şu yaşımda evlenmek isterdim. yirmi de evlendim ve yorgunum, hemde çok. herşeyin bir vakti var insanlar el ele geziyor diye musmutlu değiller ha mutlu da olabilirler ama her işin zorluğu var. Erkekleri ve ailelerini ve çocukları idare etmek kolay iş değil.
20 yaşında seçtiğiniz erkekler bu yaşta seçeceğiniz erkek aynı olur muydu sizce? insan bir yılda bile değişiyor.hiç başkasıyla nasıl olurdu onu da bilmiyorsunuz.

Zamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.

Çok üzgünüm yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Erkekler genelde evli. Eskiden çok daha genç yaşta evleneceğimi düşünmüştüm. Umudumu yitirdim neredeyse.

Bu durumda olanlar var mı?
Artık evlilikler 30-35 e çıktı. Buna takılı kalmadan sosyal ortamlar bulun kendinize. Nasip varsa bir şekilde gelecektir size dert etmeyin.

Yine seçer miydim bilmiyorum ama o konuyu bahsetmedim ben evliliğin zor olduğunu söyledim
Valla ben olsam bu dünyaya bir daha asla evlenmezdim :)) ister dünya iyisi olsun evlilik boktan bir şey. Niye yalnızlığı bu kadar abartıyorsunuz ki anlamadım. Mutluluk insanın içinden biten biten bir şey. Yani eminim şu dünyada anket yapsalar bekarlar daha mutlu çıkar. Ya da çocuksuz olarak evlenip boşananlar. Onlar anlıyordur kıymeti. Bi insan evlenip sonradan da kocası ölebilir yada bosanabilir. Yine yalnız kalabilir. Yalnızlığın tadını çıkarın istediğiniz her şeyi yapın. Niye buradaki dertliler hep kv kp koca görümce elti konularıyla dolu acaba. Çocuk çok güzel bir şey ama çok sorumluluk getiriyor ve ekstra vicdan yükü. Sürekli düşünüyorsun ama sürekli. Ortam çok kötü okullar çok kötü ekonomi çok kötü.

Bu söz size gelsin konu sahibi :))

Eklentiler

• 1000035597.jpg
    1000035597.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 16
Birde ısrarla evlenmeyi çok isteyip kimseyi beğenmeyen kriterleri oldukça fazla olan insanlar var, onlardan değilsen evlenirsin elbette acele etme

X