- 4 Mayıs 2021
- 178
- 129
-
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Zamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.
Çok üzgünüm yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Erkekler genelde evli. Eskiden çok daha genç yaşta evleneceğimi düşünmüştüm. Umudumu yitirdim neredeyse.
Bu durumda olanlar var mı?
Yasıtların evli ve cocuklu da sor bakalım hepsi mutlu mu?hos ne kadarı dürüst cevaplar bu da ayrıZamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.
Çok üzgünüm yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Erkekler genelde evli. Eskiden çok daha genç yaşta evleneceğimi düşünmüştüm. Umudumu yitirdim neredeyse.
Evet ben. Çevremde el ele kol kola gezenlere öyle özeniyorum ki. Yaşıtlarımın çocuğu ele avuca gelmeye bile başladı
Ben cok erken evlendim,erken evlenmenin avantajı var evet simdi kızımla abla kardeş gibiyim ama gercekten zor.Sorumluluğu erken yasta alınca bazen erken yol almak suan herşeyi diledigimce yasasamda bekarkenki kafayla yasayamadıgım icin aynı tadı da vermez.Sonucta her ne yaparsak geride hep düsünecek cocuk,ev aile oluyor suan.Simdiki aklımla o yasıma dönsem yine esimle evlenirdim ama minimum 35imde29 yaşındayım şu anda çevremde evlenen üç kişi falan var ama yine de erken hissediyorum halbuki bir ruh eşimin ya da hayat arkadaşımın olmasını istiyorum bence bakış açınız genişletin tutun bekar hayattan da keyif alın o şekilde evlenirseniz evlenin görev gibi kendinize bellemeyin o yolda olun ama
Bende 29 yaşındayım 2 kızım var. Her ne kadar çok güzel gibi gözükse de evlilik ve çocuklu hayat çok zor. Ne istediğin saatte uyuyorsun ne de istediğin saatte uyanıyorsun. Ne yemeği bitiyor ne temizliği. Geceleri kesintisiz uyumaya hasretim. Başı boş gezmeyi özledim. Yürüyüşe bile çıkamıyorum. Banyo bile yapamıyorum. Bence ben sana özeniyorum. :)))Zamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.
Yüzde sekseni boşanmak istiyorYasıtların evli ve cocuklu da sor bakalım hepsi mutlu mu?hos ne kadarı dürüst cevaplar bu da ayrıYaşa takılma önemli olan dogru kisi.Belki baska ortamlara girmeli cevreni genisletmelisin.
Evlenip üzülmek daha kötüZamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.
Hayır hiç katılmıyorum sosyal medyada birine yazan herkese yazar o yüzden hiç güvenilir değil bana göre. Sosyal çevre en mantıklısıPeki bir çabanız var mı olması için sosyal ortamınız ne bileyim instagramda bile tanışabilirsiniz birileriyle.İnsanlar onlarca kişiyle görüşüyor en sonunda eleye eleye uygun kişiyi buluyor.Yüzyüze tanışma olayı eskide kaldı bence artık çoğu insan sosyal medyadan buluyor gibi.
31yasindayim bu duygu bende de var. Ama ben kapima biri niye gelmiyo diye uzulmuyorum neden sevebilecegim biriyle tanismadim diye üzülüyorum.Zamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.
Şuan kvye çay tasıyorum ey bekarlar desek yeterli miYüzde sekseni boşanmak istiyoryemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Evlenmek istemeniz , cevrenizdekileri görüp heveslenmeniz çok normalZamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.
Asla anlayamazlarŞuan kvye çay tasıyorum ey bekarlar desek yeterli mi