Evlenemediğim için çok üzülüyorum

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
178
129
Zamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.

Çok üzgünüm yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Erkekler genelde evli. Eskiden çok daha genç yaşta evleneceğimi düşünmüştüm. Umudumu yitirdim neredeyse.

Bu durumda olanlar var mı?

Peki bir çabanız var mı olması için sosyal ortamınız ne bileyim instagramda bile tanışabilirsiniz birileriyle.İnsanlar onlarca kişiyle görüşüyor en sonunda eleye eleye uygun kişiyi buluyor.Yüzyüze tanışma olayı eskide kaldı bence artık çoğu insan sosyal medyadan buluyor gibi.

Zamanında karşıma birileri çıkmıştı, çıkardı. Önemsemedim burun kıvırdım. Şimdi 29'a gireceğim hiçkimse yok. Eski güzelliğim kalmadı mı bilmiyorum kimse beğenmiyor mu acaba? Eskiden daha çok beğenilirdim.

Çok üzgünüm yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Erkekler genelde evli. Eskiden çok daha genç yaşta evleneceğimi düşünmüştüm. Umudumu yitirdim neredeyse.

Kız 29 yaş mı, Allah aşkına?
Bir bakıma bakar ışıl ışıl parlaman.
Annemin 60lık arkadaşları bile fellik fellik 2. - 3. Tura döndüler.
Gümbür gümbür evleniyorlar.
Hafize teyzeden eksiğin ne?
Süslen püslen, kendine bak, çevrende gözü açık çöpçatan tipler varsa onlara da duyur ciddi düşündüğünü, arayın dört koldan.
Y kuşağı bekar kaynıyor, 30larında yeni yeni evleniyor daha.
Çok öncedenmiş 20lerin başında evlenmek.
Tam çağındasın🌸

Yasıtların evli ve cocuklu da sor bakalım hepsi mutlu mu?hos ne kadarı dürüst cevaplar bu da ayrı😁 Yaşa takılma önemli olan dogru kisi.Belki baska ortamlara girmeli cevreni genisletmelisin.

Çok gençsiniz..

Madem niyetiniz evlenmek. Arkadaş ortamlarınızı genişletin.

Sosyal ortamlara, konserlere, tiyatrolara gidin.

Mutlaka ruh eşiniz bir yerde karşınıza çıkacak.

Hiç olumsuz düşünmeyin. Pozitif, enerjik olun.

İnsanlar sizden olumlu etkilensin.

Şansınız bahtınız açık olsun. Doğru, iyi insanlar karşınıza çıksın🍀😊

29 yaşındayım şu anda çevremde evlenen üç kişi falan var ama yine de erken hissediyorum halbuki bir ruh eşimin ya da hayat arkadaşımın olmasını istiyorum bence bakış açınız genişletin tutun bekar hayattan da keyif alın o şekilde evlenirseniz evlenin görev gibi kendinize bellemeyin o yolda olun ama

29 yaşındayım şu anda çevremde evlenen üç kişi falan var ama yine de erken hissediyorum halbuki bir ruh eşimin ya da hayat arkadaşımın olmasını istiyorum bence bakış açınız genişletin tutun bekar hayattan da keyif alın o şekilde evlenirseniz evlenin görev gibi kendinize bellemeyin o yolda olun ama
Ben cok erken evlendim,erken evlenmenin avantajı var evet simdi kızımla abla kardeş gibiyim ama gercekten zor.Sorumluluğu erken yasta alınca bazen erken yol almak suan herşeyi diledigimce yasasamda bekarkenki kafayla yasayamadıgım icin aynı tadı da vermez.Sonucta her ne yaparsak geride hep düsünecek cocuk,ev aile oluyor suan.Simdiki aklımla o yasıma dönsem yine esimle evlenirdim ama minimum 35imde 😄

Bende 29 yaşındayım 2 kızım var. Her ne kadar çok güzel gibi gözükse de evlilik ve çocuklu hayat çok zor. Ne istediğin saatte uyuyorsun ne de istediğin saatte uyanıyorsun. Ne yemeği bitiyor ne temizliği. Geceleri kesintisiz uyumaya hasretim. Başı boş gezmeyi özledim. Yürüyüşe bile çıkamıyorum. Banyo bile yapamıyorum. Bence ben sana özeniyorum. :)))

Yasıtların evli ve cocuklu da sor bakalım hepsi mutlu mu?hos ne kadarı dürüst cevaplar bu da ayrı😁 Yaşa takılma önemli olan dogru kisi.Belki baska ortamlara girmeli cevreni genisletmelisin.
Yüzde sekseni boşanmak istiyor 😂 yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Evlenip üzülmek daha kötü

Peki bir çabanız var mı olması için sosyal ortamınız ne bileyim instagramda bile tanışabilirsiniz birileriyle.İnsanlar onlarca kişiyle görüşüyor en sonunda eleye eleye uygun kişiyi buluyor.Yüzyüze tanışma olayı eskide kaldı bence artık çoğu insan sosyal medyadan buluyor gibi.
Hayır hiç katılmıyorum sosyal medyada birine yazan herkese yazar o yüzden hiç güvenilir değil bana göre. Sosyal çevre en mantıklısı

31yasindayim bu duygu bende de var. Ama ben kapima biri niye gelmiyo diye uzulmuyorum neden sevebilecegim biriyle tanismadim diye üzülüyorum.

Evlenmek istemeniz , cevrenizdekileri görüp heveslenmeniz çok normal
Ama şuan vakti değil demekki
Sosyal ortaminizi oluşturun
Evde duruyorsanız ihtimal azalıyor tabi
Ama unutmayın evlenmek başarı değil
Evlenmemek ya da boşanmak da başarısızlık değil
Anın tadını çıkartın
Olmuyorsa kimse begenmediginden değildir,zamanı değildir ,29 geç değil çünkü, gayet gençsiniz
Gıcık bir yeni gelin sözüyle hatta şöyle yazayım :
"İnan bana bir anda oluyor kuzum 🙂" 🤯

X