evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ayyy kızlar çok cnm sıkılıo yaaaaaaa

çay içe içe iflahım kesildi vallaaa

....Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde. ..
Uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını!

ALLAH kuluna kâfi değil mi?

bu sıralar kendimi hep dua ederken buluyorum kızlar =))

allahım duamı kabul edicek biliyorum,,

Çok güzel dedin hayatcım, başımız her sıkıştığında yaradana sığınıyoruz zaten, yapılacak en güzel şey bu...
Allah'ım bir de bazı kullarına akıl fikir ve merhamet ver, aminnn...

deryaaaa yaaa bizim eski şafakçılardan kimseleri göremiom artık ben sen görüomusun :26:

deryaaaa yaaa bizim eski şafakçılardan kimseleri göremiom artık ben sen görüomusun :26:
kimleri mesela canım, teskere alanlar pek gelmio zaten ama şuan teskereci devre olanlar ve benim tertiplerimden gelenler var. Gelmeseler de facede fln görüştüklerimiz var canım. Sen kimi merak ettin?

bu havalarda etkiliyooo çookk yaa bi yagmur yagıyo bi güneş açıyoo
burda hava nasıl, yağmurlumu güneşli mi bilmiyorum bile, odamdan dışarsı görünmüo da ama beni şuan tek etkileyen askerim, ona kırgınım çok, o yüzden böyleyim canım:85:

deryacım susuyu yengeçi didemi fln göremiorum ne zamandır merak ettim onları

aaaa hayırdır tatlımmm nolduu

deryacım susuyu yengeçi didemi fln göremiorum ne zamandır merak ettim onları
canım susu ile didem gelmiolar hiç, ben de görmedim, ama yengeç arada gelio canım..

aaaa hayırdır tatlımmm nolduu
off bu haftasonu onun yanına gidecektim, kendi çağırdı... sonra bi komşularının sünneti varmış, sen ona git, gelme ayıp olmasın dedi yaa, tanımıorum etmiyorum, ne işim var orda, beni görmemeyi düğüne gitmeme tercih etti, çok kırıldım çok

tmm deryacım herkes iş güç derdine düştü valla naapalım hayat mücadelesiiiii tek değişmeyen şey aşklar gene ik gün kiiii herkes aşık sevdiğine

Bizim kadar ince düşünmüyolar bazen canım biz bigün görmeden delircek gibi oluruz onlar haftaya görüşürüz günler bitmez ya derler illa gelmemi diyo dedinmi gitmek istemiyorum gelicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…