evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

kimler burda bakayım yoklama alıom

yakındaysa git tabi canım yaa, ben de gitcem kuzuma, insan dayanamıo görmeden

bugünlerde garip bi darlanma var üstümde Deryam yaa aslında 23ünde gidicektim ama hiç izin kullanmayan bi arkadasları varmış, onun için daha kimse gitmemişken teskere eglencesini yapıcaklarmış 23ünde vedaaa gecesiii

hımmm, yapsalar da onlar gece yaparlar, sen gündüz görmicekmiydin askerini, kalmayı mı düşünüyordun ki? son günler böyle sıkıntılı geçermiş, herkes öyle dio, bakalım o günler gelince görcez. Gerçi şimdi de çok sıkıntılı geçiyor benim için ama, her günün ayrı bir sıkıntısı var heralde. Ahhh ahhh seneye bu zamanlar sıkıntı fln kalmıcak inşallah

ne çabuk açıkıon be daha erken değil mi
çabuk muuuuuuuu kızz saatten haberin yok galiba senin, öğlen oldu öğlennn

Evet tatlım kalıcam evciye çıkıcak aksilik olmazsaa. İnş geçicek sıkıntılarımız canım. Askerim benim tek dostum, özel olarakta sıkıntılarım var böyle uzun uzun dertleşesiiim var onunla

Ahh canım o kadar iyi anlıyorum ki, benim de en yakın dostum aşkım, insan anlatacak biri olmayınca yanında, daha da darlanıo. Ne güzel evc çıkarma şansınız varken git kal tabi

300lerin bitmesine az kalmış tatlım ben hep 100 100 sayıyodum Bidaha hiç ayrılmıcaz ya bunu düşünmesi bile yetiyoo valla
ewet canım ben de öyle teselli ediyorum kendimi, 200lere az kaldı
Ama yine de geçmio zaman yaa, üff çok özledim onu ben, çok ihtiyacım var ona:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…