Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemde çok farkılı,,, ve çok güzel bi duygu kimseyi sevemeyeceğim kadar seviyorum canım ablamı =))
Kardeş , abi, abla sevgisi farklıdır canım bende herşeyden herkesden önce ablamı düşünürüm. Allah yokluklarını göstermesiin.
merhaba,,,selam kızlarrr, ben geldimm![]()
ayyy kızlar çok cnm sıkılıo yaaaaaaa![]()
selam kızlarrr, ben geldimm![]()
ayyy kızlar çok cnm sıkılıo yaaaaaaa![]()
selam nasılsın, ben deryamerhaba,,,
hoşbulduk tatlım, naber?
Hoşgeldiin canııımmm
aynen culyacan, acayip depresifim bugünayyy kızlar çok cnm sıkılıo yaaaaaaa![]()
selam nasılsın, ben derya
hoşbulduk tatlım, naber?
aynen culyacan, acayip depresifim bugün![]()
selam nasılsın, ben derya
hoşbulduk tatlım, naber?
aynen culyacan, acayip depresifim bugün![]()
ayy ufff sıkıntılıyım canım napiim işte, akşam olsun da eve gideyim die bekliorum
İyidir tatlımm mayıştım çok sıcaaakkksenden naber? Ya nazaramı geldik noldukkk biz böyleee :44:
memnun oldum, walla iyi diyelim iyi olsun hayatcım:44:bende hayat =)))) iyiyim sen nasılsın ,,,
Çok güzel dedin hayatcım, başımız her sıkıştığında yaradana sığınıyoruz zaten, yapılacak en güzel şey bu.......Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde. ..
Uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi?
ayy ufff sıkıntılıyım canım napiim işte, akşam olsun da eve gideyim die bekliorum![]()
kimleri mesela canım, teskere alanlar pek gelmio zaten ama şuan teskereci devre olanlar ve benim tertiplerimden gelenler var. Gelmeseler de facede fln görüştüklerimiz var canım. Sen kimi merak ettin?deryaaaa yaaa bizim eski şafakçılardan kimseleri göremiom artık ben sen görüomusun :26:
burda hava nasıl, yağmurlumu güneşli mi bilmiyorum bile, odamdan dışarsı görünmüo da
bu havalarda etkiliyooo çookk yaa bi yagmur yagıyo bi güneş açıyoo
kimleri mesela canım, teskere alanlar pek gelmio zaten ama şuan teskereci devre olanlar ve benim tertiplerimden gelenler var. Gelmeseler de facede fln görüştüklerimiz var canım. Sen kimi merak ettin?
burda hava nasıl, yağmurlumu güneşli mi bilmiyorum bile, odamdan dışarsı görünmüo daama beni şuan tek etkileyen askerim, ona kırgınım çok, o yüzden böyleyim canım:85:
canım susu ile didem gelmiolar hiç, ben de görmedim, ama yengeç arada gelio canım..deryacım susuyu yengeçi didemi fln göremiorum ne zamandır merak ettim onları
off bu haftasonu onun yanına gidecektim, kendi çağırdı... sonra bi komşularının sünneti varmış, sen ona git, gelme ayıp olmasın dedi yaa, tanımıorum etmiyorum, ne işim var orda, beni görmemeyi düğüne gitmeme tercih etti, çok kırıldım çok
aaaa hayırdır tatlımmm nolduu![]()
off bu haftasonu onun yanına gidecektim, kendi çağırdı... sonra bi komşularının sünneti varmış, sen ona git, gelme ayıp olmasın dedi yaa, tanımıorum etmiyorum, ne işim var orda, beni görmemeyi düğüne gitmeme tercih etti, çok kırıldım çok![]()
ewet inşallah hiç de değişmez canımtmm deryacım herkes iş güç derdine düştü valla naapalım hayat mücadelesiiiii tek değişmeyen şey aşklar gene ik gün kiiii herkes aşık sevdiğine![]()