bende varım bende varıııııımmmevliyim ama kocişim gececi bugünnn canım sıkılıoooo
İyigeceler kızlaaarrrtopiği gördüm bakayım dedim.
ah ah bende asker yolu bekliyorum
İlk yorum benden hayırlı olsun topikin canım
ben asker yolu beklemeye devam ediyom çesde kalmadı alcak:81::81::81:
aramıza h.g melekcim bende dün gece kimse yok diye yatmıştım bilsem kalırdım tüh artık başka zaman napalım
merhaba kızlar... bende olmalıyım bu topıkte :))) goruyorum kı herkez asker beklıyo bende 4 ay once kavustum. askere gıtmeden once sozlenmıstık allah kısmet ederse aralıkta nısanım var.. opuyorum sızleri
herkes asker mi bekliyormerhaba ;
bende buradayım nişanlıyım , aralıkta asker yolu beklemeye başlıcam 5 ay kadar
si zneler yapıyorsunuz kızlar ...
h.b hayatımmmm...daha çok muhabbetler yaparızz güzelim bnde baya bakındım ama kimsecikler uğramadı
bende geldm kzılar herkese selam
nişanlıyım.belki seneye bu zamanlr ewlenmşm olurum bakalm ksımetse görcz o günleride..
bende ramazandan soraaa nişanlancam kısmetse kızlar
hg canım ayyyy inşallah tez zamanda kavuşursun güzelimİyigeceler kızlaaarrrtopiği gördüm bakayım dedim.
ah ah bende asker yolu bekliyorum
slmmm canım sanada şimdiden rabbim kolaylık versinnn benim eşimde gidecekti ama son anda direkten döndük polislere askerlik kalkınca rahatladık vallahamerhaba ;
bende buradayım nişanlıyım , aralıkta asker yolu beklemeye başlıcam 5 ay kadar
si zneler yapıyorsunuz kızlar ...
hadi hayırlısı olsun bakalım güzelimmerhaba kızlar... bende olmalıyım bu topıkte :))) goruyorum kı herkez asker beklıyo bende 4 ay once kavustum. askere gıtmeden once sozlenmıstık allah kısmet ederse aralıkta nısanım var.. opuyorum sızleri
hoşgeldinnnn ayyy inşallah canım benim kısmetse herşey olur allahın izniyleebende geldm kzılar herkese selam
nişanlıyım.belki seneye bu zamanlr ewlenmşm olurum bakalm ksımetse görcz o günleride..
bende ramazandan soraaa nişanlancam kısmetse kızlar
ne güzel ne güzelllll hayırlısı olsun tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?