evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
evlenecek olan kızlar , evlenmiş olanlar , bekarlar , nişanlılar , sözlüler ,yeni evliler , geçerken topik gözüme çarptı diyip gelenler cnm sıkkın bir sohbet etmek bana iyi gelcek diyenler , kısaca bu topikte bende olmalıyım diyen herkesi bekliorum güzel sohbetlerimiz olur inşallah

İlk yorum benden hayırlı olsun topikin canım
ben asker yolu beklemeye devam ediyom çesde kalmadı alcak:81::81::81:

bende varım bende varıııııımmmevliyim ama kocişim gececi bugünnn canım sıkılıoooo

aramıza h.g melekcim bende dün gece kimse yok diye yatmıştım bilsem kalırdım tüh artık başka zaman napalım

merhaba ;

bende buradayım nişanlıyım , aralıkta asker yolu beklemeye başlıcam 5 ay kadar

si zneler yapıyorsunuz kızlar ...

merhaba kızlar... bende olmalıyım bu topıkte :))) goruyorum kı herkez asker beklıyo bende 4 ay once kavustum. askere gıtmeden once sozlenmıstık allah kısmet ederse aralıkta nısanım var.. opuyorum sızleri

merhaba kızlar... bende olmalıyım bu topıkte :))) goruyorum kı herkez asker beklıyo bende 4 ay once kavustum. askere gıtmeden once sozlenmıstık allah kısmet ederse aralıkta nısanım var.. opuyorum sızleri

gözünaydın cnm kavuştun mu bende 1 ay önce kavuştm [/B]

bende geldm kzılar herkese selam

nişanlıyım.belki seneye bu zamanlr ewlenmşm olurum bakalm ksımetse görcz o günleride..

İyigeceler kızlaaarrr topiği gördüm bakayım dedim.
ah ah bende asker yolu bekliyorum
hg canım ayyyy inşallah tez zamanda kavuşursun güzelim

merhaba ;

bende buradayım nişanlıyım , aralıkta asker yolu beklemeye başlıcam 5 ay kadar

si zneler yapıyorsunuz kızlar ...
slmmm canım sanada şimdiden rabbim kolaylık versinnn benim eşimde gidecekti ama son anda direkten döndük polislere askerlik kalkınca rahatladık vallaha

hadi hayırlısı olsun bakalım güzelim
bende geldm kzılar herkese selam

nişanlıyım.belki seneye bu zamanlr ewlenmşm olurum bakalm ksımetse görcz o günleride..
hoşgeldinnnn ayyy inşallah canım benim kısmetse herşey olur allahın izniylee

Selam şekerler bende geldim
2 senelik evliyim bende allah bozmasın çook mutluyum
herkese tavsiye ederim evliliği..:))
sadece istediğim işi bulamıyorum tek sorunum bu şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…