günaydık minnakcım nbr
culikom şafak sıkıştırıyoo yaaaa zaman geçmiiyo sıkıntıdayımsenden nbr tatlııımm? nası gidiyo askerciiğinlee
biz artık hürgenealiz cnm askerlik fln yok :81:
Biliyorrum tatlıım asker olarak tanıdım yaa hala asker benim için
nbr cnm napıosun bi karşılaşamıoruz
ehehe tmm senn nasıl gidio :76:
bugün şafak 52 aamaa zman geçmiyo son 1 haftadııırr juliaa yaaSendede bölemii olduu
başlığı görünce yazayım dedim 3 haftalık evliyim:) 200den şafak düşürdüm hiç kolay geçmedi ama beklemeye değiyor
düğün günüde göz açıp kapayıncaya kadar geçti bitti çektiniz sıkıntı stres gerginlik inanın sadece 3-4 saat için
sonra sonsuz bi huzur doluyosunuz evlenen arkadaşlarıma allah mutluluklarını daim etsin şafak sayanlarada allah sabır versin diliyorum:):)
Ammiin taze gelinimiiz sabırdan başkaçaremiz yok ben 460dan düşe düşe 52 bıraktımdarısı düğün şafağınaa
selam, gerçekten çok aceleye gelmiş canım. Eğer tereddütlerin varsa ailenle konuş ve düğünü biraz erteleyip tanıma sürecinizi biraz daha uzatın bence. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhselam arkadaşlarım 30 nisanda tanıştım görücü usulü ile görücü usulü olanlar bilir arkadaşlar ailesi araştırılır biz öyle bişey yapmadık akrabalarım çok kızdı
çünkü benden önce 2 kere nişanlısından ayrılmış
ben güvendiğim için araştırtmadım
18 haziranda nişanlandık,, temmuz ayında nikah istiyolar ,düğüm salonum tutuldu
ve şuan çok aceleye geldiğinin farkına vardım napıcamı bilmiyorummm
nişanlım ailesine çok düşkün ve ileride ailesini dinleyip beni üzmesinden ezmelerinden korkuyorum
günaydın juliacım, iyi haftalarrrr:80:günaydın kızlar herkese hayırlı pazartesiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?