eminim cnm çok güzel olduğuna bende çok istiorum aşkımla aynı evde olmayı aynı havayı solumayı aynı tabaktan yemek yemeği ve aynı yatakta uyumayı
onun yanında olunca gurbette çekilirr canımcım sen merak etme
aynen aynen bak şimdi nasıl da heveslendim ama yaaaaa
heveslenmek iyidir tatlım,ben de eşimle flört ederken evlilik bana çok uzak diyordum
sonra gaza getirdiler beni 6 ay sonra evlenmiş buldum kendimi
ne arabası kız gece gece
kız nette hiçbirşeye bakmaz sadece arabalara bakıo şimdi arabamızı satıp başka alacağızda şu birkaç gündür iice abarttı benim kocişşşş
ne marka araba istiosunuz cnm
dk başı değiştirdiği için markayı bilmiyorum ki anlamamda zaten arabadanda jetta mı ne diyor birde opel astra corsa golf falan hepsine bakıo işte araştırıyor
slm kızlar
yaa nolcak şimdi sülümana? ya hürremle leo'ya nolcak? zehirli lokumu kim yicekkk? yaa eylüle kadar beklenir mi böyle yaaaa:84::84::84::84:slmm canımm gece sülümanın heycanından unuttum herşeyiinapıyosun
valla 3 ay nası geçiceeekkk bende bilmiyooorumm ama heycandan öldüüümmyaa nolcak şimdi sülümana? ya hürremle leo'ya nolcak? zehirli lokumu kim yicekkk? yaa eylüle kadar beklenir mi böyle yaaaa:84::84::84::84:
pisss pargalı, hürrem bunların acısını fitil fitil getirecek onun burnundanvalla 3 ay nası geçiceeekkk bende bilmiyooorumm ama heycandan öldüüümm
pisss pargalı, hürrem bunların acısını fitil fitil getirecek onun burnundan
yazık walla yaa kuzu gibi...Dün süreekkliii bu pargalıda haketmiş ölmeyii diyipp durduuumleooya çok acıdım amaaa yaa nası aşıııkk
yazık walla yaa kuzu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?