Evlenecek herkese ders olsun!!!

Kız ya da erkek ailesi, nişanlı veyahut evli farketmez.
Okuduğum kaçıncı aile konusu bu.
Karışmayın şu gençlere, bi rahat bırakın yahu...

Daha yeniymis canim.Belki akli basina gelir.Siz bişeyler yapamazmisiniz bir mesaj bir tel??Son kez denesen??
İsin acigi yapicam ama biraz sakinlesmesini bekliyorum anneside bi kac kez aradi ben annesini aradim falan annesi su an bizimle bile cok fazla konusmuyor dedi. Bir iki hafta sonra gerekirse yanina gidecegim son bi kezde olsa konusacagim.

daha erken çok fazla kendine ve ailene yüklenme bu süreçte
kk zamanında anne baba sözü dinlemeyip evlenen eşinden şiddet gören aldatılan hor görülen kadın hikayeleriyle dolu
Ailemin maddi durumu cok iyi olmadigi icin ben hicbirsey soylemememe ragmen kendisi butun kitap vs calismak icin gerekli herseyi kendisi internetten aldi ve gonderdi. Benim hicbir istegimi ne nisanlanmadan once nede nisanlandiktan sonra geri cevirmedi ve yapabilecegi herseyi yapti. Karsiligindada benim kendi fikirlerimi savunabilmemi istedi. Ki dedigi sey ailene kir gec ne olursa olsun bana gel degildi sen konus olmuyorsa yine olmasin ama sen konus konusmadan herseyi kestirip atma derdi. Ve su an baktigim zaman annemin mudahil olmasi fazla geldi. Su an dusundugum zaman annesi ayni seyi yapsaydi ve her konustugumuzdan sonra nisanlim ertesi gun fikir degistirseydi muhtemelen bende korkardim. Ama bunu bi turlu o sure icerisinde empati yapamadim ne yazik ki. İki erkek kardesler ve annesi beni kizi gibi gordu her zaman ama benim ailemden ayni sicakligi goremedi belki buda bi etkendir onuda bilmiyorum.

ne kadar dürüstçe,kompleksiz,özeleştirili ve sadece karşı tarafı suçlamadan yazmışsınız.evet belki herşeyi sadece ailenize bırakmayıp kendi düşüncelerinizi de ortaya atsaydınız belki herşey daha farklı olabilirdi ama nişanlınız da erken havlu atmış,seven insan bu kadar basit bir düşünceyle hemen nişan atıyorsa onu da sorgulamak lazım.

Bu dengeyi sizin kurmanız lazımdı ki nişanlınız iş konusunda yeterince destek olmuş, olacakmış.

Yazık yahu.

Anneniz çok mu müdahale ediyor?

Ne güzel hatanızı anlamìşsınız evlilik öyle bir müesese ki kimseyi aranıza sokmadan kendi kararlarınızla yürütmelisiniz.
İnsallah tez vakitte nişanlınız döner eğer dönersede arayı bir sekilde düzeltmeye çalış bence

Bu dengeyi sizin kurmanız lazımdı ki nişanlınız iş konusunda yeterince destek olmuş, olacakmış.

Yazık yahu.

Anneniz çok mu müdahale ediyor?
Galiba fazlasiyla mudahil oldu isin acigi cok fazla il disina gelin olmam taraftari degildi gecmisten bu yana fakat ben sevdigim icin nisanlanmamiza karsi cikmadilar. Ancak nisanlilik surecinde herseye mudahil oldular ve ben her ne kadar evlenince uzakta olacagimizi ailemin karismayacagini karistirmayacagimi soylesemde ikna edemedim ve sonuc ortada cunku 3 sene bekleyen insan defalarca bu konuda uyarida bulunmasina ragmen ben kendime ceki duzen vermedigim icin dugune 5 ay kala korktu ve kacti

Umarim döner yada ben son kez gidip kendisiyle konusacagim. Ailemin istedigi sinavi huzursuzluklar yuzunden kazanmadim kendimi veremedim olmadi vs bi cok bahane uretebilirim ama su an calismam gerekirken tamamen konsantre olmam gerekirken cokta kendimi verdigim soylenemez sonuc olarak hic kimse bu isten karli cikamadi ve kendi kararlarimi alip kendi isteklerim uzerinde yol alamadim. Tabiki ailemin dusuncesi onemli olmaliydi ama bu her dediklerini yapacagim anlamina gelmiyormus!!!

Çok üzüldüm şu an ya. Biliyorum gurbet zor. Ben seni haksız buluyorum. Bu kadar karıştırmayacaktın. Barışma durumu yok mu?

Nişanı atınca ailen nasıl bir tutum sergiledi peki?

Nişanlın genel olarak kibar, anlayışlı , saygılıysa, en önemlisi sevgi varsa gönlünü al derim.

Annem cokta uzulmus gibi degil isin acigi normal hayatina devam edip hayirlisi boyleymis diyor. Nisanlimin annesi annemden daha cok nasil oldugumu vs sordu buda beni uzuyor acikcasi. Annemin bile bile ayirmaya ugrastigini dusunmek istemiyorum bu dusunceyi aklimdan cikarmaya calisiyorum. Hicbir zaman saygida sevgide kusur etmedi ne bana nede aileme karsi. Ve bunca zaman soyledi uyardi ve galiba icinde biriktirdi ve artik taştı

Cok üzüldüm , bence bunu bu şekilde bırakma , seviyorsan arkasında dur ve bunu ona hissettir pişmanlıklarını dile getir ona karşı da, güven ver . Olursa olur olmazsa en azından sen denemiş olursun

Anlaşıldı annenizin pek gönlü yok.
Düğüne 5 ay mı kala mı yazdın?
Yanlış hatırlamıyorum değil mi?
Zaten düğün tarihi belliymis. Belli olan tarih niye problem oldu?
Kusura bakma hafif baş ağrısı var. Kafamı toparlayamiyorum.

Daha once tarihle alakali iki konu acmistim en basinda daha nisanlanmadan nisanlim butun imkanlarini vs herseyi anlatti ve defalarca uzerine basa basa uzun sure nisanli kalip ayrilik yasamak istemedigini soyledi ve hatta etrafinda uzun nisanlilik surecinden dogan sorunlu kisileri ornek verdi. İlk konustugumuzda cok uzun surmeyecegini yaza benimde evlenmek istedigimi belirttim ve bu sekilde konuyu kapattik nisan surecinde ailesi ailemle konustular dugun tarihi olaylarini babam nuh dedi peygamber demedi ve 1.5 sene nisanli kalmamiz gerekecekti. Sinava evliykende hazirlanabilecegini artik daha fazla ayri kalmak istemedigini son olarak tekrar babamla kendisi konustu ama babam kararinin kesin oldugunu belirttti. Nisanlim yemek utu vs konularda benden cok daha becerikli ve bi cok seyi uzun yillar bekar ve yanliz yasamasindan dokayi benden daha iyi yaoan bir insan dolayisiyla simdi dusundugum zaman amacinin en kisa zamanda bana kavusmak oldugunu daha iyi anliyorum. Benim 1.5 sene bekleyecek olmamiza kayitsiz kalmamda onun icin sorun oldu.

Yarım mı kaldı?
Ama düşünce bak düğün 5 ay sonraysa çok saçma geldi. Hani 5 ay daha sabredecekti. Offf ya ben hoşlanmıyorum bu kadar karışılmasina. Iki insan sevmiş, karar vermiş. Bu nedir?

Yarım mı kaldı?
Ama düşünce bak düğün 5 ay sonraysa çok saçma geldi. Hani 5 ay daha sabredecekti. Offf ya ben hoşlanmıyorum bu kadar karışılmasina. Iki insan sevmiş, karar vermiş. Bu nedir?
Mesaj yarim olarak gitti ama duzenleme yapip devamini yazmistim. 3 sene bekleyen insan 5 ay daha sabrederdi eger korkulari olmasaydi diye dusunuyorum bu korkusunun olusmasindaki en buyuk sebepte benim ailem karismak isteyebilirdi ama ben karistirmasam fikirlerimi degistirmesem boyle olmayacakti belkide...

Tabi canım insanın ailesinin düşündükleride önemli ama evlenecek olan sensin birde bir erkeğin en sevmediği şey hayatına müdahale edilmesi senin ailen senin için en iyisini ister sen kendin için daha iyisini istersin ve inanki eğer evleneceğin kisiyi doğru seçersen o senin için dahada iyisini ister sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…