• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek herkese ders olsun!!!

Yani bir ay olacak.
Ne yaşadığınızı, ne hissettiğinizi bilemem.
Fakat ayrılıktan sonra hiç konuşmamışsınız, iletişime geçmemişsiniz ve hala iki hafta diyorsunuz. Çok sakin bir yapınız var sanırım. o_O
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.
Face e iki haftadir girmiyor watsapa en son 5 gun once girmis ve su an telefon acmaya korkmamdaki nedenlerden biri aradigim zaman acmama olasiligi:(

Vallahi canım suan evli değilsin ve tabiki ailenle ortak karar alacaksın. Bu ne tropik bu nedenle ilişki bitirmek. Bence hayırlısı böyle mis senin adına. Ondan önce ailen vardı. bben evlenmeden önce beş sene bekledim bir yılda nişanlı kaldık. Elimde askeri personel

Keske denilmez boyle birseye ama keske birini bulmus olsaydi ve bende beni sevmiyor deyip hayatima hicbirsey olmamis gibi devam etseydim ancak boyle bi durum olmadigjni cok iyi biliyorum...

konunu takip ediyorum ve yazdıklarını okudukça şaşırıyorum gerçekten. nişanlının haklı olduğunu düşünüyosun ki anlattıklarına göre kesinlikle haklı bence de. kendini alkole vermiş, uyku ilacı içiyomuş ve bunlara bilmene rağmen hala bu kadar sakin davranabiliyosun iki hafta oldu iki hafta daha bekleyeceğim diyosun aramadan sormadan. insan sevdiğinin bu halde olduğunu bile bile nasıl bunca zaman bekleyebilir benim aklım almadı.

ayrıca bu mesajını okuduktan sonra eski nişanlım diye tabir ettiğin adam için hayırlısı olduğunu düşündüm kusura bakma, haksız olduğunu kabullendiğin halde keşke birini bulmuş olsaydı demeye dilin varıyo. ya sevgisinden fazlasıyla emin olduğundan ona kıyabiliyo ve böyle rahat olup rahat konuşabiliyosun ya da yeterince sevmiyosun. başka ihtimal göremedim ben ve her iki ihtimalde de eski nişanlın için üzüldüm.

çok üzüldüm inşallah tekrar bi araya gelirsiniz bu konuda bildiğim tek şey var hayırlı işi uzun tutmayacaksın şöle taş çatlasa 5 ay gerçekten gerisi stresten başka bişey değil ve bu ilişkiyi bu noktaya getriyor yok annem şunu dedi yok babam yok ablam ve herkez kendi doğrusunu savunuyo oysaki biraz ben şunu istiyorum diye bilmeliydin nişanlın çok haklı umarım sevgisi korkusunu yener ve benim en yakın arkadaşım şuan evli ve dershaneye haftasonları gidip kpss ye hazırlanıyo aynı zamanda haftanın bi kaç günü sözleşmeli öğretmenlik yapıyo bide hamile. o benim en iyi örneğim belki fazlasıyla yoruluyordur ama sevdiği adamı ileri tarihe atmadı ailesinin ısrarına rağman atan öyle dediler yok dedi ve hiçte pişman değil

Ben nişanlına hak vermedim.
Tamam 1.5 sene nişanlılık uzun bir süre buna kabul.
Ama hemen böyle çekip gidebilmesi de onun seni sevmediğini gösterir bence.
Hakkında hayırlısı olsun.

seni sevse beklerdi sevmemiş boşver hakında hayırlı değilmiş demekki bıda sana ders olsun aileni bir adım uzakta tut nişanlından aynısını oda yapacak tabi yoksa yine olmaz tecrübeyle sabit.........

Benim abim de ayni sebepten ayrildi.
Sizin konunuzu tam bilmiyorum ama surekli ailesinin kararlarina uyan ailesine bir esya konusunda bile kendi fikrini soyleyemeyen bir ex yengem vardi, abim de evlendikten sonra da boyle devam edecek diye sonunda dayanamayip nisani atti.
Cok aradilar artik karismayacagiz diye, biz de ikna etmeye calistik abimi ama bir kere sogumustu surekli yonetilmeye calisilmasindan, donmedi geri.

Bence nişanlın bekleyebilirdi. Sen genç bir kız olarak evlenmeden önce ailene tabi olmakta haklısın bana göre.

Bi ilişkide fedakarlık iki taraflı olmalı diye düşünüyorum, ona değer vermediğinizi hissettirmişsiniz maalesef ... sevse bekleyebilirdi diye şeylerde okudum da inanın bazen beklemek insanı çok yoruyo, eğer seviyosanız 1 kere daha konuşmakta fayda var inşallah barışırsınız

Bence de nişanlınız buradaki çoğu kadına örnek olsun. Adam hiç uzatmamış, evlenince düzelir diye kendini kandırmamış, şimdiden böyleyse evlenince nolur demiş en doğrusunu yapmış. Nişanlısından ve ailesinden sürekli hakaret görüp de ayrılamayan evlenecem de evlenecem düzelir diye tutturan kadınlar azıcık örnek alsın.

İsin acigi yapicam ama biraz sakinlesmesini bekliyorum anneside bi kac kez aradi ben annesini aradim falan annesi su an bizimle bile cok fazla konusmuyor dedi. Bir iki hafta sonra gerekirse yanina gidecegim son bi kezde olsa konusacagim.
Evet canim son kez dene üstünde gitme.Hakkinda hayırlısı olsun.

Arkadaslar benim ki artik dert olmaktan çıktı herşey olacağına varır derler ve neticedede vardı. Kısaca olayı anlatayım sevdiğim kişiyle nişanlandık nişanlım askeri personel olduğu ve birbirimizden uzak olduğumuz için çok uzun nişanlılılık süresi istemedi ama ben herşeyin ailemin rızasîyla olmasını istedim ve ailemin bütün isteklerine boyun eğdim ve onların istekleri oldu 1.5 sene nişanlı kalmamız gerekecekti. Nişanlımla her gün bu yüzden tartıştık ve sonunda bi noktadan sonra nişanlım ilişkimize sahip çıkmadığımı ve ailem ne derse hicbir şekilde karşı koyamadığımı söyleyerek biraz düşünmek istediğini söyledi 1 hafta hiç konuşmadık sonrasında izin alarak yanıma geldi ve evlendikten sonrada annemin evin içine karışacağını düşündüğünü söyledi ve benim evlendikten sonrada ilişkime sahip çıkmayıp boyun eğeceğimi düşündüğünü söyledi ben her ne kadar evlendikten sonra herşeyin daha farklı olacağını söylesemde inanmadı. Seven insanın her ne olursa olsun her zaman ilişkisine sahip çıkması gerektiğini söyledi ve nişan yüzüğünü elime verdi. sonrasında 3 gün ne ben nede kendi ailesi ulaşamadık hiç bi şekilde ve sonuç kendi ailesi bile bırakmamasını istesede bana güvenmedi ve bitirdi. Diyeceğim şudur ki sevdiğiniz insan sizin için herşeyi yapiyorsa ve sizden de birşeyler bekliyorsa hayal kırıklığına uğratmayın. Nişanlanma döneminde ailemin hep haklı olduğunu düşünüp hareket ediyordum ama şimdi anladım ki bazen sevdiğin için gerekirse ailenize bile karşı gelmekten çekinmeyin nişanlılık evlilik döneminde ailelerinizi bir adım geride tutun. Sevginize sahip çıkın benim gibi pişman olmayın!!!

inşallah barışırsınız... çok ama çok gönülden diliyorum bunu.

Bazen biten olmayan bir şeyi olsun diye çok zorlamamak gerekiyor, belki hayırlısı böyledir

Bende evlilik aşamasına gelirsem yandım benim babam da herseye karışır ,baskılar ve yönetir hele bir Kars'ı geleyim rezil eder sonuç sizin ki gibi Sevdiğim de beni terkeder iyiki suan sevgilim yok geleceği düşünmek bile istemiyorum.

İki tarafıda idare etmek sana düşüyordu..sanırım bunu yapamadın.herhangi bir konuda nişanlına gidip annem böyle olmasını istiyor dediysen iş orda çatırdamaya başlamıştır.rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Back