• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek herkese ders olsun!!!

Hımm evet anladım. Sana çok kırgın.
Onu yeterince istemedigini, sürekli ailenin karışacağını, senin aradaki dengeyi koruyamayacagini düşündü. Sabrı kalmadı.

Telefonda konuşmuyor musunuz?

Yazıyorum ama umarım müsaitsin.

Hımm evet anladım. Sana çok kırgın.
Onu yeterince istemedigini, sürekli ailenin karışacağını, senin aradaki dengeyi koruyamayacagini düşündü. Sabrı kalmadı.

Telefonda konuşmuyor musunuz?

Yazıyorum ama umarım müsaitsin.
Hayir iki haftadir konusmadik hic. Cok aramak istedim ama cesaret edipte arayamadim direk karsisina cikip oturup konusmak istiyorum. Ben evlendikten sonra kimseyi karistirmam simdi onlari kirmak istemiyorum dedim ancak bugune kadar ben kirildim umrunda olmadi dedi. Nisanlim Simdi ailenin dusuncelerini her noktasina varana kadar kirilmamalari icin onayliyorsun evlensek ben boyle bisey kesinlikle istemem ama ben sana bisey dedigim zaman benide kirilmayim diye her noktasina varana kadar onaylayacakmisin bu mantigina gore dedi bende tabiki hayir dusuncelerimi savunurum dedim. Madem oyle simdi de bizim icin dusuncelerini savunsaydin bu kadar duyarsiz olmasaydin bize karsi dedi ve bitirdi.

Hayir iki haftadir konusmadik hic. Cok aramak istedim ama cesaret edipte arayamadim direk karsisina cikip oturup konusmak istiyorum. Ben evlendikten sonra kimseyi karistirmam simdi onlari kirmak istemiyorum dedim ancak bugune kadar ben kirildim umrunda olmadi dedi. Nisanlim Simdi ailenin dusuncelerini her noktasina varana kadar kirilmamalari icin onayliyorsun evlensek ben boyle bisey kesinlikle istemem ama ben sana bisey dedigim zaman benide kirilmayim diye her noktasina varana kadar onaylayacakmisin bu mantigina gore dedi bende tabiki hayir dusuncelerimi savunurum dedim. Madem oyle simdi de bizim icin dusuncelerini savunsaydin bu kadar duyarsiz olmasaydin bize karsi dedi ve bitirdi.

:KK43:
Ayyy Kıyamam size ya bak çok çok çok mantıklı Nişanlın.
Bence daha fazla beklememelisin.
Üstelik hiç aramamissın bile.
Hemen gitmelisin. Bence senden bunu bekliyor, ikinize sahip çıkmanı.

On tane koca yüz tane nişanlı bulunur , aile ?
Tabikide haklisiniz bu konuda ancak soyle bi durum var ben bu sekilde yeni bir iliskidede pasifize davransam muhtemelen yeni kiside ayni tepkiyi verecektir. Bu konuyu acmamdaki amaclardan biride ben bu noktaya gelene kadar uyanamadim cok fazla anneci aileci davrandim. aramizda bu vb. Arkadaslar varsa birazcik olsun ders cikarmalari tabiki herkesin iliski ve yasayis bicimi farklidir ancak benim yasadigim sadece bir ornek.

:KK43:
Ayyy Kıyamam size ya bak çok çok çok mantıklı Nişanlın.
Bence daha fazla beklememelisin.
Üstelik hiç aramamissın bile.
Hemen gitmelisin. Bence senden bunu bekliyor, ikinize sahip çıkmanı.
Annesiylede konusuyoruz su an onlarlada cok fazla konusmuyormus ortak arkadaslarimizda ya alkol aliyor alkol almadigi zamanda uyku ilaci vs alip uyuyor dedi biraz sakinlesmesini bekliyorum ve ins gidecem yanina.

Tabikide haklisiniz bu konuda ancak soyle bi durum var ben bu sekilde yeni bir iliskidede pasifize davransam muhtemelen yeni kiside ayni tepkiyi verecektir. Bu konuyu acmamdaki amaclardan biride ben bu noktaya gelene kadar uyanamadim cok fazla anneci aileci davrandim. aramizda bu vb. Arkadaslar varsa birazcik olsun ders cikarmalari tabiki herkesin iliski ve yasayis bicimi farklidir ancak benim yasadigim sadece bir ornek.
Sen anneci , aileci falan davranmadın normal şekil de davrandın , hiç ama hiç kimse aile karşı alınmaz.
Resmen kelime oyunları yapmış sana yok efendim ilerde beni de bu şekilde oyalayacak mısın sorun olduğun da , sen kendimi savunurum dediğin de ilişkimizi de savunsaydın .
Kime karşı yahu neye karşı evlenmenize karşımı çıktılar sanki.
Bunlar heeep bahane seven insan var ya dağı deler dağı.

Sen anneci , aileci falan davranmadın normal şekil de davrandın , hiç ama hiç kimse aile karşı alınmaz.
Resmen kelime oyunları yapmış sana yok efendim ilerde beni de bu şekilde oyalayacak mısın sorun olduğun da , sen kendimi savunurum dediğin de ilişkimizi de savunsaydın .
Kime karşı yahu neye karşı evlenmenize karşımı çıktılar sanki.
Bunlar heeep bahane seven insan var ya dağı deler dağı.
Su zamanda gercektende dagi delecek erkekler kaldiysa bravo diyecegim baskada birsey demeyecegim. Her zaman ferhat ile sirin asli ile kerem hikayeleriyle kendimizi avutmusuz isin ozu su ki artik sunu anladim herseyi butun fedakarliklari butun ozveriyi karsi taraftan bekleyip oldugumuz yerde sayarak olmuyor hicbirsey..

Su zamanda gercektende dagi delecek erkekler kaldiysa bravo diyecegim baskada birsey demeyecegim. Her zaman ferhat ile sirin asli ile kerem hikayeleriyle kendimizi avutmusuz isin ozu su ki artik sunu anladim herseyi butun fedakarliklari butun ozveriyi karsi taraftan bekleyip oldugumuz yerde sayarak olmuyor hicbirsey..
Mübala tabiki ama bir buçuk sene sabredemeyen adamdan da pek hayır gelmez be canım .Değil ki ömrünü vereceksin , ki gönül işleri pek fedakarlığa bakmaz,öyle kadınlar var adamlara neler ediyor da kıymetinden zerre azalmıyor.Onun gidesi varmış.

Mübala tabiki ama bir buçuk sene sabredemeyen adamdan da pek hayır gelmez be canım .Değil ki ömrünü vereceksin , ki gönül işleri pek fedakarlığa bakmaz,öyle kadınlar var adamlara neler ediyor da kıymetinden zerre azalmıyor.Onun gidesi varmış.
1.5 sene degil nisanlanmadan oncesindede iki sene bekledi toplamda 3 sene.

herkes aynı şeyi söylemiş hemen hemen ,,
ama ben farklı bir şey söyleyeceğim,
ailenizin dediğini yapmak sandığınız kadar kötü sonuç vermemiş olabilir...
sizin için böylesi iyi olabilir..?
biz önceden bir şeyi güzel görebiliyoruz ama o güzel gördüğümüz şey için binlerce kez pişman olup "ah keske fi tarihine geri dönebilsem" diyoruz...?
unutmayın belki Allah sizi, gelecekteki pişmanlıklardan korudu...

1.5 sene degil nisanlanmadan oncesindede iki sene bekledi toplamda 3 sene.
Canım üç sene nedir , şimdi yazsa kk kaç sene bekleyenler var .
Seven insan için beklemek nedir , ne güzel işlemiş seni ya , nasıl da suçlu hissettirmiş kendini sana .
Valla helal olsun adama ne iyi çene varmış onda.Amacına çok güzel ulaşmış.

herkes aynı şeyi söylemiş hemen hemen ,,
ama ben farklı bir şey söyleyeceğim,
ailenizin dediğini yapmak sandığınız kadar kötü sonuç vermemiş olabilir...
sizin için böylesi iyi olabilir..?
biz önceden bir şeyi güzel görebiliyoruz ama o güzel gördüğümüz şey için binlerce kez pişman olup "ah keske fi tarihine geri dönebilsem" diyoruz...?
unutmayın belki Allah sizi, gelecekteki pişmanlıklardan korudu...
Her zaman herseyin hayirlisini diledim bu olay belki benim uykudan uyanmami sagladi ve iliskimiz belki daha saglikli devam edecek gelecekte belkide dediginiz gibi Allah pismanliklardan korudu sanirim bunu anlamanin tek yoluda zamana birakip yasayip gormek olacak

Bir iki hafta sonra gidip konusmayi deneyecegim ins su an kendimde gidip konusacak gucu bile bulamiyorum :KK43:

Yani bir ay olacak.
Ne yaşadığınızı, ne hissettiğinizi bilemem.
Fakat ayrılıktan sonra hiç konuşmamışsınız, iletişime geçmemişsiniz ve hala iki hafta diyorsunuz. Çok sakin bir yapınız var sanırım. o_O
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.

Back