merhaba ben bi kaç aylık evliyim,nişanlıyken eşim memleketini bırakıp benm yaşadığım ankaray geldi orda özel sektörde iyi bi işe girdi, memleketiindeki iş de çok iyiyidi maaşı daha yüksekti ama doğunun küçk illerlnden biriydi ve ben düzenimi bozmak istemedi.geldi ama işi pek sevmedi şehr dışına gönderiyorlardı vs. ama zaten memur olcaktı sınavlara çalışcaktı. ama ne olduysa düğüne bi kaç ay kala oldu,eşim tuttrdu memlekte gidelim ordaki işim daha iyi her akşam eve gelebilecem hem senn aşlene de yakın benm ailem de orda bize yardımcı olurlar vs vs. ama ben zaten ankarada tek başıma yaşayan düzenli bi hayatı çok güzel bi işi(kamudayım) olan biriym kimseye bu saatten sonra ihitiyacm yok gelmişiz 30 yaşına.halledemiicez mi aile olabilmeyi ki benm ankarada akrabalarım çevrem de var.asla istemedm bu küçük yere gelmeyi ama eşimden ayrılmak da istemedm. ailesnn hiç kzı yok. bana çok heveslendiler ama ben herşeyden herkesten soğudm bu olay yüzünden.neyse düğünden sonra ayrılığa dayanamadım ve onun ankarada çok mutsz olmasndan korktum ve tamm gelicem dedm ama zaten kendi memleketindeki işine başlamıştı.ben mecbur kaldım gtmeye.ağlaya ağlaya geldm resmen. düğünden sonra eşim memleketndeki işe geldi başladı ben orda yalnız kaldım. ama başlamasa başkasını alacaklardı. çok kötydü yeni evlisin eşini istiyorsun ve yannda olablmek için istemediğin biyerde yaşaman laızm. çalışıyorum zaten ankaradaki çalışma ortamını asla o ilde bulamadım.doğu zaten iletişimde zorlanıyorum hayattan soğudum eşimden soğudm eşim cmutesi pazar da çalışyor. bi ark ım bi akrbm yok.her hafta sonu evde tekm çıkıp gezeck biyer yok.hep yalnz tek ve sıkıntısını stresini atamayan durumdayım. iş yerim desen alışmak çok zor. ark yok kafa dengi yokbikaç atlık evliyim ama hiç bişey anlamadım eşime öfkemn her geçn gün büyüyor. ne yapsa da gözmde yok. bi araya gelebildiiimz kısıtlı vaktlerde tanıdık veya akr ziyareti veya ailesinie gitmemz gereken zmanlarda hep kavga ettk.hiç kimseyi görmek istemiyorm onun hiç kimsesine jest yapmk istemiyorum çünkü o beni mutlu edemedi.etmeye çalışyıro ama ben zorla gtrmiş olmasını kaldıramıyorum hala. içimde hep bi sinir var
horluyor birlkte yatamıyoruz, h.sonları evde yalnızım, işte yalnızım,ona doyamadım. şehrde gezecek biyer yok. çok bunaldım lütfen bi fikir verin.. her gün kavga hergün kavga ediyoruz. çünkü o beni doyuramıyor. kaliteli vakt geçiremiyorz, kimnle paylaşşam sabır sabır sabır diyorlar.....uykuları unuttum geceleri ağlıyorum o uyuyor,diyorum ben döneym ankaraya en azndan düzgn bi yerde yaşarım tayinmi geri alayım eşim de beni getirip de bana güzel bi ortam hazrlamadıının bedelini ödesn diyom ama gdersem en çok yıpranacak olan da benm her tartışmaızda olduu gibi.çok sinrlendiiğinde ya da üstüne gittiğimde tamm al tayinin git ben de 2 ayd abi gelrim yanına falan diyor.bu evlilk sürecm hep sabretmekle geçti benm ya da edememekle,kimsem yok eşmden başka burda onunla da kavgalı olup ve güzel vakt geçiremeynce çok yoruluyorum,işleri de çok yoğun onun
(((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)