• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadslar bişer soracam evlendikten sonrakı gun ne yaptınız yanı hemen el öpmeye falan mı gittiniz yoksa bir kaç gün cıkmadınız mı cok merak edıyorum aydınlatırsanız beni sevınırımm.
son soru ben evlenırsem yemek pasta falan bılmıyorum nasıl olacak misafir gelecek bır suru sey.... :çok üzgünüm:mirmirmirmir

evet evlendikten sonra ertesi günü gitmiştik biz.öyle oluyormuş.
pasta böreğe gelincede. ben varya bir çorbayı zor pişiren biriydim. herşeyin tarifini alıp yazarsan hiç zor olmuyor korkma.dediğim gibi tek tek tarifleri yazdıktan sonra yapamayacağın şey yok.yapamasam ben yapamazdım inanki.ben evde hiçbir iş yapmazdım.bulaşık ütü yemek hiçbirşey yoktu bende.şimdi evimi çekip çeviriyorum.korkma yani.başa gelince yapılıyor.(bu arada hala kek yaparken tarifimi bakarım)

saol canımm... ya bıde misafırlar falan gelecek fazla konuskan bırı de degılm muhabbet ortamını nasıl kuracam bılmıyorummmm:)

zamanla alisirsin buna canim..hic bi insan 4/4 lük degildir.. bu yeni gelinler icinde gecerli.. zamanla hersey olur.. muhabbet konusuna gelince,muhabbeti illa senin kurmana gerek yok, onlarda kurar.. esin kurar sende takilirsin iste :) rahat olursan hic bi sorun olmaz bu konuda..

evlendiğimizin ertesi günü el öpmeye gitmiştik biz.
yemek yapmayı öğrenmen iyi olur, şimdiden kağıt kalemi al, annenin peşine düş, birşeyler öğren.
yoksa evlenince tel elinden düşmez.
nette de çok güzel yemek siteleri var,onlardan da yararlanabilirsin.

bütün gün evin içindeydik, evlendikten sonraki gün :) 2 gün çıkmadık, sonra balayına gittik..

evlendikten sonra balayına gitmeyecekseniz el öpmeye gidebilirsiniz
balayına giderseniz balayı dönüşü gidersiniz..
sonra da eşinin ailesi ve kendi aileni davet edersin yemekli..annen yanında olabilir..
benimkinde 1 yıl boyunca annem geldi , çalıştığımdan dolayı
eşinin tarafından biri geldiğinde kvaliden de bulunacağından sıkıntı çekeceğini zannetmem

Düğünden sonraki gün balayına gideceğimiz için alışveriş yaptırmamıştım.. Sabah saat 7'de kalktık zaten -ne zorumuz varsa :roflol:- 10:30 da gittik kayınvalidemlere. Ama öyle adetmiş birşeyler götürülürmüş falan değil sadece el öptük, kahvaltı yaptık sonra çarşıya gittik :roflol: Çok az olan bileziklere ekledi sağolsun kayınvalidem kafamçokkarıştı

Sonra anneme gittik, el öptük. Annemi çektim yukarı odama senağlama Hemen hemen herşeyi anlattım :roflol: Sonra çıktık, evimize geldik. hazırlandık. Atla otobüse yallah balayı :roflol:

Geldiğimizde anneme gittik yemeğe, ertesi akşam da onlar geldi :roflol: çünkü işe başlıcaktım hemen aradan çıkarayım dedim (:

Rabbim huzurlu ve mutlu bir yuva içinde kılsın ömrünüzü inşallah a.s. a.s. a.s.

bizde öğlen uyandıktan sonra kahvaltıya gitmiştik ve bohca götürmüştükk
ayyy ne utanmıstım yaa şimdi aklıma geldide

Biz de düğünden ertesi gün önce annemlere, sonra kayınvalidemlere gitmiştik..gamyoncuiremsu
Utanma işi aklıma bile gelmemişti,düğünün etkisi sürdüğü için sürekli ağlak moddaydım.:delphin:.

hiç kimseye gitmedik el öpmeye hemen ertesi gün balayına gitmiştik biz..döndüğümüzdede gitmedik...şartmı yahu el öpmek ne anlama geliyor ben anlamadım ki

Yok valla el falan öpmek gelmedi aklımıza....
Eşim sevmez öyle şeyleri benim...
Dışarıya da çıkmadık, evdeydik iki akşam sonra balayına gittik...

Evlendikten sonra ben dışarı çıkmadım fakat eşim sigra vs. almaya indi markete
Market zaten apt. alt katı
Balayanına gideceğimiz için kahvaltılık vs muftak mlz almamıştık.
Bizde adettir gelin evine börek tatlı götürülür düğün günü
İki günde bir tepsi böreği bitirdik:)
Tatlınında yarısına geldik sayılır
2. gecemiz de eşimin arkadaşı bizi yemeğe davet ettide börek modundan çıktık.
Yoksa içimiz dışımız beynirli börek olucaktı.
Cumartesi gecesi evlendik salı akşam üzeri balayına gittik.
.

Bir hafta otelde kalmistik biz..dolayisiyla herkezi bir hafta sonra gördük..Ama ben ertesi gün uyaninca hemen annemi arayip napiyonuz,kim var filan diye sormustum?Daha sonra balayina gitmek icin ugradik ailelerin yanina..aradan bir hafta gectigi icin hicte utanmadim,hos birgün sonra olsada utanmazdim heralde ben..

bizde c.tesı gunu evlendık.pazar gunu aksam uzerı kayınvalıdeme caya gıtmıstık hemde takıları vermeye.p.tesı sabah 8 uçağı ılede antalyaya balayına gıtmıstık.balayından donuste annemlerın ev havalımanına yakın oldugu ıcın dırek anneme yemege gıtmıstık kayınvalıdemlerde gelmıstı.yemek konusuna gelınce bende bılmıyordum.ama sımdı herseyı supper yapıyorum

ben regliydim zaten ve bunu herkes biliyordukaydirigubbakcemile3
sabah 6:30 da kalktık..ertesi gün çıkarız dediğimiz balayına ani bir karar değişikliği ile hemen çıkmaya karar verdik.
bavulları hazırladık..önce kayınvalideme gittik.uyuyorlardı.bizi kapıda görünce şoka girdiler.
kahvaltı yaptık.çıktık.
babamlara gittik.onlarda uyuyorlardı.halamlar orda kalıyorlardı..neyse 15 dakika da orda oturduk.sonra yola koyulduk..gamyoncuiremsu
utanmadım,sıkılmadım..gayet rahattım..e evliyiz neyden utanayımki..şakkıdı
balayı dönüşüde gene onlara ve bize uğradık..
yemek işi yapmadım ben.çalıştığım için.:delphin:
yaklaşık 3 ay sonra hem onun ailesini hem bizimkileri pazar pidesine aldım..cokacimcoook

Yakinda evlilik mi var Beyaz Tavsan?
Ertesi gun, sabah kalktik kahvalti yaptik sonra tekrar yattik (e gece fazla uyuyamadik) ve ogleye dogru kayinvalidem aradi geliyoruz diye...sonra gorumcelerime ve kayinlarima gittik el opmeye. Geri zamani da evde gecirdik. Ertesi gunu balayina gidecektik hazirlik vardi.
Yemek konusuna gelince, yeni gelin oldugun icin birsey yaptirmazlar sana merak etme. Ben birsey yapmadim..ya disardan yedik, yada kayinvalidem vardi...

Biz düğünden sonraki gün gece balayı için yola çıkacaktık.Öğlen 3gibi kayınvalidem aradı eşimi."UYANABİLDİNİZ Mİ?" diye.Uyanamayıp da napıcaktık merak ettim.Akşam 6 gibi tekrar aradı.9 gibi bidaha aradı.Kayınpederim el öpmeye beklemiş bizi o gün.Hiç öyle şeylere gelemem.Niye el öpecekmişim.Biz zaten akşam 5 gibi çarşıya inmiştikkaydirigubbakcemile5 Gece de yola çıktık.Balayından dönüşte görüştük herkesle.

Biz hic biyere gitemdik....
Öglene dogur kalktik....bizi resmen eve kitlemisler....

Esimin ailesi ve benim ailem piknige gitmisler,
sonra aksamda gezmeye.....Çok üzgünüm çoook

Bizde evde tikili kaldik....sIKIntidan patlayacaktim resmen....mirmirmirmirkafamçokkarıştı
disariya bi adim bile atamadik....

Back