- 23 Aralık 2021
- 329
- 482
- 33
- 25
- Konu Sahibi nonicknameno
-
Kondurmadım keşke sadece kıskansa. Bir insan dostunun nikahı ertelenmişken pandemiden kaynaklı laf sokmalı durumlar atar mı ? 6 ay boyunca nasılsın diye bile sormadı. Benim arkadaş kavramım bu değil dediğimde de beddua etti kibirlisin dedi. Gelmedi de zaten. Anneciği geldi sağolsun kardeşleri de der x abla öyle biri değil diye :)Evlenmeni kıskanmış olmasın o arkadaşın. Beddua nedir yahu...
Gerdekten cevap yazıcak kadın bi deKız daha dün evlenmiş az dur bekle hemen darlama mesajla falan
Eminim aynı şeyi arkadâslarim da benim için düşünmüştür, ben yeni evlendigimde eşim ve ailesi ile uğraşmaktan kimse ile görüşemedim, sorunlarım çok fazlaydı, ama dışarıdan baksan dört dörtlük görünüyordum, kim bilebilirdi ki 2 yılımın kabusa döndüğünüen yakın arkadaşımın(dostum) düğününden döndüm dün. Konuşmalarında ya da herhangi birşeyd soğukuluk seziyorum. Ya da ona sarılmak istediğim zaman onun eskisi gibi içten sarılmadığını seziyorum. Bu evlilik sürecinin verdiği stres mi yoksa başka bişey mi? Kısacası evlilik yakın arkadaş ilişkilerini bozar mı? Bu arada aramızda çok fedakarlıklar , özlemler ve beklemeler var. Yani benim için çok kıymetli hep gözlerinin içine bakarak konuşurum elini tutarım hep destekçisi benimdir. Kendiside hayatında ben olmazsam eksik kalcağını ifade eder ara sıra hani bu süreç geçtikten sonra eski haline döner mi? birde böyle hissettiğimi kendisine söyledim henüz görmedi
Aaa bu benim dusuncelerimyani cidden sanki aynı ananın karnından aynı göbek bağı ile doğmuşcasına bu arkadaş takıntısı nedir ay aman soğudu diye tir tir titremek nedir . cidden anlayamıyorum bu konuda ya çok empati yoksunuyum ya da kimseye eyvallahım kalmamış .
İleride oğluyla kızını da böyle darlayacakDün evlenen arkadaşa bugün mesaj mı attınız? Ayıp yaw
Hiç mi görmediniz duymadınız hiç mi empatiniz yok
Bu süreçler geçtikten sonra eskisi gibi oluyor yani diyorsunuz?Eminim aynı şeyi arkadâslarim da benim için düşünmüştür, ben yeni evlendigimde eşim ve ailesi ile uğraşmaktan kimse ile görüşemedim, sorunlarım çok fazlaydı, ama dışarıdan baksan dört dörtlük görünüyordum, kim bilebilirdi ki 2 yılımın kabusa döndüğünüçok şükür şimdi herşey normale döndü, ama evliliğin ilk zamanları çok zor , belliki arkadaşınız da uyum sağlamaya çalışıyor, bence peşin fikirli olmayın...
Yanlış yorum pardonBu süreçler geçtikten sonra eskisi gibi oluyor yani diyorsunuz?
Onu demiyorum yahu yakınlığı diyorumİyileşen birçok insan var travma temizleme teknikleri ile , mesela benim egzamam geçti
Arkadaşımla olan yakınlığımiİyileşen birçok insan var travma temizleme teknikleri ile , mesela benim egzamam geçti
Ben ablam bile her mesajına şak döneyim istediğinde
Her aradığında açayım istediğinde
' eşim evdeyken birlikte planlarımız oluyor, elimize telefon almıyor birbirimize vakit ayiriyoruz' demiştim
Beklentisini dusursun diye ki gerçekten de durum buydu
Ha ablam beklentisini düşürdü mu hayir, hatta soğuyorum beni darlayinca
Ve ben halen müsait olursam dönüyorm kendisine
Bu da 10-15 günü buluyor
Sizde çok ararsanız ilgi bekler üstüne duserseniz darlanir soğur
olmazzzBu süreçler geçtikten sonra eskisi gibi oluyor yani diyorsunuz?
Pardon konular karıştıArkadaşımla olan yakınlığımi
Siz niye bu kadar saplantı haline getirdiniz?Onu demiyorum yahu yakınlığı diyorum
Çünkü yakınız yani birden böyle daha az konuşunca insan ister istemez üzülüyorSiz niye bu kadar saplantı haline getirdiniz?
Bu tavrınız genelde psikolojik sorun kaynaklı bir tavır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?