- 19 Temmuz 2022
- 33
- 4
- 6
- 23
- Konu Sahibi nonicknameno
-
Bugün de tuhaf ilişkiler günü.
O dediklerinizi artık kocasıyla yapacaktır da ondan.
Mesafe ne güzel ya yoğun olduğunu o yüzden yazamadığını söyledi belki ondandır?
of yazdım amaKız daha dün evlenmiş az dur bekle hemen darlama mesajla falan
Kocasıyla ilk kavgasında arar seni merak etmeen yakın arkadaşımın(dostum) düğününden döndüm dün. Konuşmalarında ya da herhangi birşeyd soğukuluk seziyorum. Ya da ona sarılmak istediğim zaman onun eskisi gibi içten sarılmadığını seziyorum. Bu evlilik sürecinin verdiği stres mi yoksa başka bişey mi? Kısacası evlilik yakın arkadaş ilişkilerini bozar mı? Bu arada aramızda çok fedakarlıklar , özlemler ve beklemeler var. Yani benim için çok kıymetli hep gözlerinin içine bakarak konuşurum elini tutarım hep destekçisi benimdir. Kendiside hayatında ben olmazsam eksik kalcağını ifade eder ara sıra hani bu süreç geçtikten sonra eski haline döner mi? birde böyle hissettiğimi kendisine söyledim henüz görmedi
Evlilik malesef değiştiriyor ben birçok evlenen arkadaşımla görüşmeyi kestimm çok kırıcı oluyorlaren yakın arkadaşımın(dostum) düğününden döndüm dün. Konuşmalarında ya da herhangi birşeyd soğukuluk seziyorum. Ya da ona sarılmak istediğim zaman onun eskisi gibi içten sarılmadığını seziyorum. Bu evlilik sürecinin verdiği stres mi yoksa başka bişey mi? Kısacası evlilik yakın arkadaş ilişkilerini bozar mı? Bu arada aramızda çok fedakarlıklar , özlemler ve beklemeler var. Yani benim için çok kıymetli hep gözlerinin içine bakarak konuşurum elini tutarım hep destekçisi benimdir. Kendiside hayatında ben olmazsam eksik kalcağını ifade eder ara sıra hani bu süreç geçtikten sonra eski haline döner mi? birde böyle hissettiğimi kendisine söyledim henüz görmedi
Yazma tabi sonuçta yeni bir hayata başlıyor. Ben kopmadim yakın arkadaşlarımla sadece daha geç görüşüyoruz herkesin hayatı yoğun geçiyor.of yazdım amabundan sonra yazmıyım o zman
Allah bilir daha gerdeğe girememiştir ordan biri msj atıyor hala arkadaş mıyız?? uyudun mu??? hahahahaha ay kriz.Kız daha dün evlenmiş az dur bekle hemen darlama mesajla falan
Burada bir sürü denklem var. Eşi huyludur, aşırı samimiyete sorun çıkarır. Arkadaşınız eşine aşırı meyleder, arkadaşlarına az zaman ayırır. Hayat koşturmacası, yeni evliliğe adaptasyon, bir de çocuk olursa vs. hmm bence eskisi gibi olmaz üzgünüm. Ya da arkadaşlığınız daha normal boyutlara geçer ama o da sizi tatmin etmez sanki.ben size anlattığımdan daha yakınımda uzun uzun yazamadım sadece eskisi gibi olurmuyuz onu merak ediyorum
napıcam peki? gördü mesajlarımı daha dönmedi . yanı bunu hiç sormamış gibi yapmak içinKız daha evlendiğini bile anlamamıştır. Arkadaşı burada evlendikten sonra diye konu açıyor.
Eğer bunu 1 ay sonra hissetseniz ayrı ama evlendiği gün o koşturmacada yorulmuş olabileceğini nasıl düşünmezsiniz.
Son 2 3 ay koşturmaktan helak oluyor insan. Birde kıza mesaj atmışsınız. Dostum dediğim arkadaşım beni anlamak yerine yada içinde tutup daha uygun zamanda söylemek yerine evlendikten 2 gün sonra böyle bir mesaj atsa çok kırılır kızarım.
kına gününden berine zamandan beri böyle hissediyorsunuz?
evli değilim üni öğrencisiyimSiz evli misiniz ve kaç yaşındasınız, valla merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?