• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra yakın arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bozar, artık onun ilişki merkezinde eşi var siz değil, evlendikten sonra ilişkiler daha mesafeli olur ve zamanla kopabilir, hep aynı kalmaz, çok duygusal birisiniz, zamanla bunların normal olduğunu siz de öğreneceksiniz, bu dünya fazla duygusal olmayı kaldırmıyor bilesiniz...
Yeni evli birine bu tarz mesaj yazıp mutluluğunu gölgelemeniz de olmamış, bırakın kız balayısını yapsın mutlu bir şekilde

Bekar bir arkadaşım var sürekli plan yapmak, telefonda konuşmak, beraber yemek yemek falan istiyor. Benim vaktim yok ki, diyorum ben sana ayak uydurmamam diye anlamıyor. Evlenince buldumcuk olmakla önceliklerinin değişmesi farklı şeyler. Arkadaşınız da hangisi var onu fark edin.

İleride oğluyla kızını da böyle darlayacak
Evlendiği günün sabahina kahvaltıya bekleyen anne/kaynana modeli
Ufff
Ya bunun yaşla tecrübeyle olgunlukla ilgisi yok aslında
Bu tamamen bencillik, görgüsüzlük….
Abim evlendiğinde 11 yaşında çocuktum balayına gittiler oradan gün aşırı telefon ediyorlardı ben de anneme kısa konuşalım onlar romantik olsunlar diyordum 😂
Düğünün ertesi günü arkadaşa yazmak trip atmak ayyy düşünemedim tarzında birşey değil, insan kendini bu derece de önemsememeli karşındaki de insan ya çok büyük saygısızlık

Onun önceliği kocası ve muhtemelen birkaç seneye doğuracağı bebeleri artık. Bence alışın bu duruma. Evine ailesine vakit ayırmayı tercih edecektir.

Bir de herkese "eskisi gibi oluruz yani" diye soruyorsunuz bana normal gelmedi bu tutum. Guzel seyler duymak istiyorsunuz ama insanlar size , elbet eskisi gibi olmaz dediklerinde cevap vermeden yeniden yorum yapanlara " eskisi gibi oluruz değil mi" diye yeniden soruyorsunuz.
Sizi anlıyorum çok çocuksu bir kalp ile sevmişsiniz arkadaşınızı ama biz artik yetişkiniz. Çocukluk sevgilerinde biraz bencillikte vardır. Sizinki de yalniz kalma korkusu olabilir. Arkadasiniz sizden soğur böyle devam ederseniz sanirim.
Kına gecesinde ilgilenmedi kısmıniysa yeni görüyorum. Pardon ama o gün herkes gelinle ilgilenmeli. Gelin kimseyle ilgilenmek zorunda değil. Benim çok yakın arkadaşlarımın kinasında hiçbiri benimle ilgilenmedi. Normali bu. Zamanı vakti olmaz. Öyle günlere birkac ortak arkadas birlikte gidilir, yalniz kalinmaz boylece.

Evli ve bekar insan asla bir olmaz.

Siz her zaman müsaitken onun ev, iş,eş gibi yerine getirmesi gereken sorumlulukları var.

Önceliği tabii ki ailesi olacaktır.

Neydeyse 45 senelik arkadaşım var o bekar beni arar hadi şuraya gidelim der ben gelemem diyince bozulur .
Hep kendimi birşeyleri izah ederken bulurum kırılmasın diye
Çünkü çalışan bir insanım ve önceliklerim var . Hafta sonu yapılacakları bile önceden düşünmek zorundayım.

Evde bile olsam bana çat kapı gelinmesinden hoşlanmam bu kim olursa olsun böyledir.

Evlendikten sonra arkadaşlarımla ilişkilerim aynı mı diye düşündüm şimdi maalesef değilmiş

Sık boğaz etmeyin kızı bir alışsın önce zaten siz sinyalleri alırsınız.

Kardeş bile evlenince değişiyor

Gözlerine bakıp elini tutmak cidden çok sağlıksız ve saçma bir hareket bu arada. Hepimiz bu konuda hemfikiriz yani o yüzden bi durup kendinizi sorgulayın bence.

Ek olarak arkadaşınızın artık yeni bir ailesi var, kocası var, çocukları olacak, büyük ihtimal işi gücü de vardır. Artık sizinle öyle bir yakınlık istediğini ben sanmıyorum.

Ayrıca balayında olan birine mesajlar atıp durmak çok düşüncesizce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back